|
|
|
Trabzonda $ampiyonluk kutlamalari. |
Arkada$im cok zor sorular soruyorsun. Bende cevaplari yok.Be$ikta$in cekilmesi istenmedi.Sembolik olarak kupayi geri verdiler. Katilmalari da mecburi. Icerdekilerin sucunun ne oldugunu bile tam olarak bilmiyoruz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Az önce $ampiyonlar ligi kuralari cekildi.Trabzon gurubu Inter mailand -italya zska moskau rusya osc lilie fransa TRABZONSPOR
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rica ederim.- Amacim sadece arkada$larimi bilgilendirmekti. Yoksa türk futbolunun oldugu yeri ve yapilanlari bende onaylamiyorum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pi$ti olduk arkada$im.. Ben telefondaydim hemen yazamadim,eurosportta canli izledim. Kolay gurup sayilir.Inter harici ,ötekilerine kafa tutar trabzon. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam kervansaray Nerede kuvvetli bir lobi olu$turabildikki,futbolda yapalim. Fenere yapilanlari bende normal bulmuyorum. Ama $ampiyonlar ligi pahali ve klüplerin cok parakazandigi bir lig.Uefa bastirinca fererasyon türkiyeye ceza gelmesin diye feneri men etmi$.Buna ancak bundan nemalananlar sevinir.Benim gibi birisi sadece ironi ile gülümser.Nede olsa fener bizi,biz onlari sevmeyiz.Senelerdir $ampiyonluk özlemiyle yanan trabzon ve taraftarlarinin bu kupaya katilmasina sevinmelerini anliyorum.Ben elimden geldigi kadar objektif davranmaya cali$iyorum.Sadece bilgi aktariyorum.. saygilarimla. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.classic Peki bu uefa kommisarin gördüklerini futbol federasyonu görmedimi,bilmiyormuydu.? Karar ya daha önce alinacakti,yada seneye kadar beklenecekti. Ama uefa sampiyonlar ligini tehlikeye atmak istemez,orada cok para dönüyor.Onun icin cekti restini. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam karizmatik arkada$im.. Ben sadece sizleri bilgilendirmek icin actim konuyu..Feneri a$agilayacak bir ima dahi yazmadim.Hep mahkemede sucu kanitlanincaya kadar sucsuzdurlar dedim.Uefa nin TFF yi sIkI$tirmasi,federasyona böyle karar aldirdi.Ileride fener hakli cikarsa Uefa tazminat ödeyecegini söylemi$. Ben üzüntünü hayal kirikligini anliyabiliyorum.Anlamadigim konu,ben nerede feneri a$agilami$im..?Öyle anla$ildi ise özür. Her defasinda yazmi$imdir,fenersiz ligin tadi olmaz...diye.. Saygilar.Lütfen yazdiklarimi iyice oku..Iyi muhabbetler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Görüsünüze te$ekkürler. Yargi umarim gerekeni yapacaktir. saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Genc fenerlilerde kendi aralarinda yaptiklari ankette,%90 cekilsin cikmi$. Asba$kan nihat özdemir istifa etmi$. Mustafa Koc ,yarin federasyona ba$vurarark bankasya liginde mücadele etmek istediklerini söyliyecekmi$. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fenerin sapiyonlar liginden men edilmesi,Trabzonun katilmasi ile süren tarti$malar devam ede dursun.avrupa ligine kalma ücadelesi veren 2 takimimizinda maci vardi bu ak$am. sonuclar. Alania-Be$ikta$=2-0 Ilkmaci 3-0 kazanan kara kartallar guruplara kaldi ..Basarilar kartalimiza. Anderlecht 2-Bursa-2 Ilk maci kaybeden bursa elendi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ba$arili takimlar hep kiskanilir arkadasim.. Bu yüzdende cekemiyenleri cok olur..Huyumuz kurusun. saygilar sivasli ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
In$allah gercek yerini bulmu$tur. Trabzona $ampiyonlar liginde ba$arilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fenerin dün Bankasya liginde oynama teklifi Federasyon tarafindan rededildi.. Yapilan fikstür aynen uygulanacak ve spor-toto ligi 9.eylülde ba$layacak.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslm arkada$im.. Haklisin. Federasyonun elindeki bilgiler feneri küme dü$ürmeye yetmiyor,Yargi karararini beklemek istiyorlar.Bu yüzden kararin seneye aciklanmasi bekleniyor. $ampiyonlar ligine girmemesi teklifi UEFA dan federasyona geldi.Fener katilmasin yoksa tüm futbolunuza agir ceza gelebilir denmi$,Federasyinda fenere cekil demis.fener kabul etmeyince,türk futbolu ceza almasin diye TFF,fener men etme karari aldi. Iyi yapmadilar ama,daha iyisini yapacak,yol gösterecek kimseleri yok 2 aylik federasyonun. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maalesef hep öyle dönüyor carkimiz.. Lobisi cok olan taraftari kuvvetli olan aliyor ihaleyi.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Biz kendi kendimizi icten vurarak,ba$kasina müdahele imkani dahi vermeyen anlayi$ icersindeyiz. Ba$ari kenetlenerek gelir.Hatirliyorumda.GSnin uefa kupasi,süper kupa. Millilerin dünya ve avrupa ücüncülügü.. Hep beraber sokaklara dökmü$tü..Trabzonlusu,be$ikta$lisini..Tüm tarafli tarafsiz futbol severleri..Icimizdeki Irlandalilar haric. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Belki milli maclarda tarafimizdaydilar. GS.nin kupasini hala hazmedemediler. Güzel yorum ve sohbetine tsk.ler..Iyi geceler,iyi pazarlar arkada$ima. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam arkada$ima. sayfana yazamadim. Mübarek Ramazan Bayramin kutlu olsun.. Sihhat afiyet ve mutluluk icinde nice güzel Bayramlara ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Te$ekkürler arkada$ima. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!