|
|
|
Arda Turan Atletico Madrid te |
Olmaz olsun $ike ile te$vikle kazanilan $ampiyonluklar. Varsa birsey ciksin meydana,cezalar kesilsin.Belki cok yirtan olacaktir ama,hic olmazsa gözdagi olur. Dünya 3.si avrupa ücüncüsü takim cikarabilirmiyiz bir daha acaba..?? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dogru olan hep kücük sayilan takimlara oluyor. Bu her alanda öyle. Gözdagindan kastim,neyse cezalari versinlerki ibret olsun.Te$ebbüse bile agir ceza $art. Her sezon sonunda düsme veya sampiyonluk yolunda olanlarin te$ebbüslerini ben sahsen okumaktan cikan kokulari koklamaktan biktim. Madem bu kadar büyük deliller var ellerinde,bakalim verilen cezalar ne olacak,puan silinmemi lig düsürülmemi? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslm gazelle arkadasim.hsg. 5 sene oynayabilecekmi orada acaba..? Avrupada kosmayana para yok. Arda kisa alanda oynayan,teknik kapasitesi iyi bir futbolcu. Bir Barcelona chelsea ye gitseydi gurur duyardim. Kendine iyi bakan bir futbolcu,36 yasina kadar rahat oynar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sözlerinde dogruluk payi var. Arda fazla süratli olmayan,kosmasini sevmeyen bir futbolcu . Ama bu acigini,oyunu iyi okuyarak,güzel paslar atarak ve sut cekerek telafi ediyor. GS takimi takim olarak kötü,iyi bir kalecimiz yok.Baros sakat olunca golcümüz yok. Ben atletikoya gidinceye kadar 1 sene daha kalsaydi derim.Sampiyonluga oynayan bir takima gitmeliydi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ama kanunlar belli,federasyon uygulamak mecburiyetinde.Tabi suc ona istinadense. Desene özel bir AF cikmasi gerekecek. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aynen gücüme giden de bu ya.Desene GS,karli cikti bu isten.Bücür emre de oldugu gibi bedava gitmektense. Bende rjkaardi Ispanyada basarili oldu diye birsey yapar sandim.Fatih hoca iyi secim.veya ertugrul saglam olurdu alternatifi. Bu kodar kolay gol yiyen GS hatirlamiyorum hic. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bak özel hayatini cok irdelediler,giydikleri gittikleri,kullandiklari haber oldu.O bakimdan düsünmemistim.Haklisin gidis sebebi bu olsa gerek.1-2 sene sonra döner geri.
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben bu haberi bugün okuyunca acaba sike suclarina galatasarayda karistida biran önce para edecek bu futbolcuyu zorda kalmadan eldenmi cikarmak istedi diye düsündüm.. ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ah ah,hakka riayet etmek ,verilene sirana razi olmak bizde gelismedi hala.Egitmli bir genc toplumu geliyor arkamizdan,ümit onlarda gari.
Bilmezmiyim daha 5 ay evvelsi 8 saatim gecti konsoloslukta. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam bey0glu arkadasim. $ike iddiasi yok gs.in Ama ortada bir milyon dolar var nereye ve nasil gitti bunu ispat etmekle zorunlu. Halen beceremediler.Yok makbuz kayip olmus falan. Arda kendi istegi ile gittigini saniyorum.Ama mecburiyet varmi.?Bilemem. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Istanbul hayatini seven Arda o kadar bile kalamaz sanirim.Bir arif,fatih,tuncay sükür haka olur döner cabucak-. Bir tugay,bir nihat olmaz ondan. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam sevenbige.. Evet ya,Atleticoyla anlasmis imzaya gitmis. Ne diyelim kendi arzusu.Insallah basarili olur. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Insallah,basarili olur.Gurur duyariz. Nasil bir ara Nihat santanderde neredeyse sampiyon oluyordu. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daha kötü olmayacagina inaniyorum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Futbol olarak elbette daha yetenekli. Ama ah Istanbul ah..Onsuz yapabilecekmi? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya bizim hagi,fenerin aleksi hala tercüman kullaniyorlar.Adamlarin 6-7 senesi Ülkemizde gecmis,hala selamdan baska birsey konusamiyorlar. Nihat gittiginde 3 -5 ay sonra ispanyolca röportaj yapti. Kendini göstermeye gidiyorsa,basarilar.Para kazandirip gitti.Helalllllllll. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aleykum selam mert kardes. Insallah basarili olur.Ispanya ülkemize benzemez.Bakmazlar senin kaptan olarak geldigine milli olduguna falan.Kiralarlar ba$ka takima.Tuncaya benzemesin..Tuncayin GS düsmanligini sevmem ama,futbolunu hirsin severim. saygilar arkadasim.Temennine katiliyorum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adiós Capitán Arda GS ve ardaya hayirlisi olsun ne diyim daha bikac gün öncesine kadar bi yere gitmiyorum demisti... hic bir futbolcu GALATASARAYDAN üstün degildir bir arda gider bir baska arda gelir eski yönetim cok simartmisti ardayi yinede Insallah basarili olur madride keske daha büyük bir takima gitseydi ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacaðýna ASLAN gibi Düþmaným olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet ya.. Daha iyi bir takimda oynasaydi ke$ke. Insallah bir arda daha cikarir fatih hoca. Maca bakmiyormusun 2-0 oldu. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bakmaz olurmuyum 3:0 ilk yari ikinci yari basladi ben kaciyom cay ve tatili ile mac keyfi ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacaðýna ASLAN gibi Düþmaným olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!