|
|
|
Arda Turan Atletico Madrid te |
En önemli oyuncusunu tutmaya ba$aramayan GS yönetimi 12 Milyon Euro karsiligi Bonservisini verecek.Imzalarin bugün veya yarin atilacagi belirtildi. Arda 5 yillik kontrata imza atacak ve yilda 2,5 milyon Euro alacak.
Gecen sene basarisiz bir dönem geciren GS li camia Taraftarin gözdesi Arda nin gitmesiyle adeta yikildi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Galatasarayin alt yapisinda yetisen ve Kaptanliga kadar yükselen Arda ,son senelerin en yetenekli futbolsuydu. Bu senede Gs ne transferleriyle gözdoldurdu,nede elindekileri tutmayi basardi.. Taraftarlar yine hüzüne bogulacak. Transferlerin bitmesine 3 hafta kala Ardanin yerini nasil dolduracaklar merak ediyorum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslm. Haklisin ama,yeni bir takim kurmak isteyen Fatih hoca kimi alacak onun yerine. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslm sevil.. Gitti sayilir.Bu gün Madride gitmis,imza icin. Galatasarayin tadi bu senede yok. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Agzindan bal damliyor,cok optimist gördüm seni. Fatih Terim yaratir yeni Ardalar. Maalesef bu sene Hazirlik maci izliyemedim.Ligler bir baslasin bakalim.Görecegiz. Insallah hakli cikarsin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tamam da avrupada orta halli bir futbolcu 2,5 milyon Euro aliyor. Gerci gitmeyi kafasina koyduysa tutamazsin. Ben sahsen $ok oldum.Hani su Avrupanin 7-8 büyügünden birine gitseydi bari. Tuncaya benzemesin sonu. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yok ya,O sapina kadar Cim bomlu.Gitmez fenere.Profesyenel gitse bile birsey diyemeyiz. Emre gibi Besiktasli degil. Saban Hakan gibi,kebebi özledim deyip bakarsin döner seneye. Bakalim sinem yenge ne diyecek bu ise. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güzel ve samimi yorumlarinla moralimi düzelttin..Tsk.ler. Selametle,Iyi geceler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi hayirlisi derim.. 3 hafta icinde kimi alirlar,vardir bir bildikleri. Fenersiz,Bjk siz ligin tadi cikmaz. Varsa suclari, i$leyenler ceksinler.Futbolcularin, taraftarin sucu ne. Benmi fazla karamsarim acaba. Gerci,Besiktas gecen sene bomba transferler yapti ,garanti favorimdi..ilk 4 e bile giremedi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sinem kime daha cok yakisir..Mesela bana yakisirmi?? Ben severim sabani,pardon hakani.Dürüst,efendi..Ilk futboldan gelen milletvekilimiz. Bücürü ise unuttum bile. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
birthsdayine mi girly? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Insallah dogrudur. Iyi bir futbolcu arshavin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslm.magdurum. Döneklik belki agir bir kelime,$u avrupa hayali her futbolcuda var. Ardasiz ölmeyiz ama kalitemizden kaybedecegiz,bu kesin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yok be,Sarisinlar favorim degildir. Ardaya topa vurmasini ben ögrettim.Bana abi der ,hocam der. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya,Arda alsin onuda yanina.. Bana Bihter ,bengü,gibi esmer yakisir. Yakinda birthsdayim var dememismiydin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güzel yaziyorsun,haklisinda..Dogruya dogru. Futbol takim oyunudur.Insallah yeri kolay doldururlur. Fatih hocaya güveniyorum ben. Takim maa$ alamazken,motive edip sampiyon yapti. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gönül esmer ,esmer ister.. Ben tasirim onlari.Kac kilo ki onlar 45 kg.falan. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bizim liglerin kalitesi düstü tugrahan arkadasim. Avrupa tutkunu bizim futbolcular.Bir milana falan gitse veya manu anlarim. GS ayarinda bir takima gitti. Evet ya,Tuncay da ayni hatayi yapti.Hakani,arifi hepsi geri geldiler. Bir tek tugay kaptan kalici oldu. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Inan ben haric, herkes cok optimist bu takimdan. Iyi düsünceler,temenniler var.Ben yanilmaya hazirim. Birde bomba bir transfer yapsalar. Rakiplerimiz kadrosunu hep güclendiriyor.Biz ise kan kaybediyoruz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yani senden bir ki$i dahami cikar diyorsun. Seni alan yasadi desene.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!