|
|
|
Futbol federasyonu haklimi...? |
Degilmi...? Medya federasyondan önce haberini aliyor. Federasyona verilen bilgi sadece suclamalar dahilinde.Delil falan vermiyorlar.. Adil bir yargilama olur insallah. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam ahab arkadasim. Sayet federasyon böyle bir bulusma yapti ve böyle bir karar aldilarsa,onlarda da var bir sey. Suclu saniklar konusursa,o zaman futbolumuz biter uzun süre. Bende Bundesliga fanatigiyim.ama,oradada zamaninda schike olmus. Biz suan sanirim eisbergin sadece görünen yüzünü biliyoruz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben sadece sike ithamlarina maruz kalan takimlariyla görüstügünu sandim tff baskaninin. Kimin eteginde cakil varsa döksün ortaya,gerekirse RESET yapalim futbolda. Zararimiz büyük olacak.Ama bu bir seref görevi oldu artik.Temizlik sart.
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bende ayni kanaatteyim.Arkadasim. Bu hangi takim olursa olsun raziyim. Aynen Italyadaki gibi bir karar bekliyorum.Schike varsa sayet. Klübün büyüklügüne bakilmamali.Karar adil olmali.Gerektiginde küme düsürülmeli.. Güzel yorumuna tsk.ler arkadasim..
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tutuklamalar devam ediyor. Besiktastanda antrenör tayfur Havutcu ile yöneticiSerdar adali tutuklandi. Besiktas kazandigi kupayi geri verme karari aldi. Bu karar kabul edilmelimi.???? UEFA da bizi o zaman kim temsil edecek. IBB.mi..? Bursami Antepmi..? Yoksa hicbirimi..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
biliyormusun? toplum olarak kurumlara hic saygi duymuyoruz. yahu hangi takim taraftari olursak olalim. burda bir durum sözkonusu. TFF nin ilk aldigi karar yanlisti. yani mahkeme kararini beklemeden hareket edeceklerini demislerdi. yani o zaman adil olurmuydu sorusu agirlik kazandi ki mahkeme kararini beklemek zorunda kaldilar. öte yandan galatasarayin söylemleri cok kafa karistirdi. yani feneri düsürün de ne olursa olsun politikasi dogru degil. fener haksiz ise düssün. bir fenerli olarak bunu istiyorum. ancak karsimizdaki kurumlarin verecegi karari beklemeden küme düsürürlerse yazik ederler. kaldiki fenerbahcenin ligde olmamasini bir düsünürsek maddi olarak kaybettiklerimizi kim hesaplayabilir? trabzon bastirdi evvela. fener sike yapti düsürün diye.. onlarinda foyasi ortaya cikinca sustular. TFF baskaninin "ismi aciklanmayan bir takim daha var" söyleminde o takimin galatasaray olma ihtimali varmi? cünkü gs nin bazi sampiyonluklari saibeli degilmiydi? ama nedense simdi ortaya konmuyor bu söylemler. türkiye 8:0 lik ankaragücü galiyetini hala unutamadi. kimse sütten cikmis ak kasik degil. olamazda. ama kurumlarin kararlarina saygi duyalim ve bekleyelim. UEFA zaten dedi. ligler devam etsin ve eger bir sucluluk kusuru olursa o takim zaten cezasini görecek.. bekleyelimde görelim. saygilar. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yazilarini okudum ancak gercekten sasirdim. yasalarin öngördügü seyleri yazmissin amenna. ama mektuplar ve iddialari nerelerden buldun da bu kadar kesin konusuyorsun bunu anlamadim. gercekten anlamadim. yani bunlari bende duydum. ama sadece herkes gibi duydum. bunun gercekci bir duyum olmasi icin yetkili birinden duymak gerek. oysa türkiyemizdeki medya organlari hergün yeni iddialar sunuyor ve bu iddialarla bazi kisiler ya asiliyor yada müebbet hapis cezasi aliyor. yani bu dandik medyada duydugum hic bir seye inanmiyorum. yetkili kurum kime ise, onun yaptigi aciklamayi kayda alirim. gs li oldugundan dolayi bu düsüncelere sahip oldugunu düsünüyorum. ancak ben bir fenerli oldugum halde fener sike yapmissa küme düssün diyorum. ancak idam cezasiyla yargilanan bir insanin sonunda beraat ettigine sahit oldugumuzu, bir kisinin sucu kesinlik kazanmadan suclu olamayacagini unutmayalim. saygilar. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Önce bie selam berdush arkadasim. Yazdiklarimi okuduysan ayni görüsü paylasiyoruz. Adalet mekanizmasi taraf tutmaksizin islemeli. Ama kesin delil ve itiraflar sart. Benim asip kesmek ve önyargili olmadigimi taniyanlar bilirler.Ezeli rakibime bile saygiliyimdir.Rekabetten dolayi.10 senedir yeniliyoruz,onlar daha iyi ve sansli oldugu icin. Yeneni alkislamayi bildigim gibi kaybeden takimimi da yererim. Saygilar,güzel yorumun icin tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a.selam memo arkadasim. evet genelde ayni seyleri düsünüyoruz. ya zaten ortada sadece medyanin saptirmalarindan baska bir delil yokki elimizde. sike yapildigi kesin zaten. ama neden fenerbahce sadece? yani feneri düsürün olsun bitsin demek ne derece adil ki? ama buda bir gercek ki, eger bu hikayede küme düsme olmazsa bilki saibe mevcuttur. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
berdush arkadasim. Sayet saibe varsa,shike varsa mutlaka ceza almasi gerekir.. Ama bir kac kendini bilmez yöneticinin yaptigi tesebüsslerle milyonlarca taraftari cezalandirmak ne kadar dogru.??? 30 bin seyirciden birisi sahaya birsey atiyor..Klüp seyircisiz oynama cezasi aliyor.Diger taraftarlarlarda ceza almis oluyor.. Buna baska cözüm gerek. saygilar.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam arkadasima.. Federasyon yarin toplanip aciklama yapacak. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam abdi arkadasim. Ellerine belirli delil verir mahkemede yargilarsa,TFF nin kanunlara uymasi sart. Ama hala ellerinde neler var bilemiyoruz.. Umarim yapanlara caydirici bir ceza verilir,ibret olmasi icin. Iyi muhabbetler dilerim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam kampocyali arkadasim. Uefa ile görüsen TFF bu gün yeni aldigi karari acikladi. Süper kupa (fener-besiktas 31.07.11) ertelendi. Yarin savciliktan gelen belgelere göre,ligin baslama tarihi belirlenecek. Uefa ya,ve sampiyonlar ligine gidecek takimlarda su an degisen bir sey yok.
Bilgine arkadasim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam abdi.. Aziz baskani hapise atmalari icin delillerin kuvvetli olmasi lazim. Besiktastanda tutuklu olan var..Bunlar gözboyamami sence..Fenerli Basbakan bile sessiz.. Ne dersin..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elinde belge olmayan futbol federasyonu.. Savcilik elinde gecerli belge olmasa hakim tutuklarmi..? Yarin savci belgeleri federasyonla paylasacak. Belki Fener aklanacak... Belki küme düsürülecek.Belki Trabzon sampiyon sayilacak,belkide oda ceza alirsa sampiyonsuz bir lig olacak..Avrupa kupalarina yasak gelebilir.BU is milli takima kadar gidebilir.. Saygi ve selam arkadasima.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu medyanin haberlerine neden kiziyorum biliyormusun? esit suc isleyenler esit sifat ile yargilanir, gerekirse hapse atilir. ama bunlarin yaptigi habere bakarmisin yahu. sanki herkes masum bir tek fenerbahce yapmis gibi addediliyor. tabiki bu isten sonra sampiyonluk geldigi icin farkli olmasi gerekiyor ama. bu kadari da fazla. millet azizle yatar kalkar oldu yahu. oysa orda 6 takim ve aciklanmayan bir takimdan daha bahsediliyor. ha o takim da aciklandimi inan bilmiyorum. cünkü artik izlemiyorum. ne olacaksa olsun. kurtulalim artik bu sike olayindan. saygilar ahab arkadasim.. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
goreceksınız kupa bıze gelecek yanı trabzonspora...sıkecılerde bank asyada devam edecekler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu olay ihtimal dahilinde. Fenerin puani silinse bile $ampiyorn Trabzon spor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Valla kanun elindeki belgelere dayanarak karar verecek. $ike hep vardi,te$vikte.. Temiz bir lig istiyorsak yakalananlarin bari ceza almasini istemeliyiz. Yakalanmayan icin maalesef birsey yapilamiyor.ONunda kokusu birkac sene sonra cikar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|