|
|
|
Boxen kim yencek sizce? |
Benim kaldigim yerde.Dobra vecir....nastrovye diyorlar. Alzheimer azalsada,yanlis ülkedeyim sanirim.Almanca yazmak war noch nie meine starke seite. I am Türkisch boy..You understand me..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oleyyyyy bizimki kazanmis vallahi cok sevindim ama ona hincik email yazcam biraz mehr aktion bidahakine emi bu neydi böyle diye ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu ne diyo gi aklima sey geldi this is a pencil ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet öyle oldu.. Bende Paylasimdan kaldigim memnunlukla iyi geceler diliyorum. Iyi muhabbet ve pazarlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yalanin bata paylasimdan memnun kalmismis insan bir puan verir ama nerdeeeeeeee pehhhhhhhhhhh ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hem boyluk yasdan cikmadi mi bu hala boy deyip duruyor ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
You orright. I am türkisch boy,But In this country speeking russian langoeuge. Bos verrrrrrrrrrrrrrrrrrr.Biz bizi bilir ve anlariz. Don"t think very much. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
das ist eigentlich nicht lustig ALLAH kimseye alzheimer vermesin cok üzücü durum ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hakkini aldi ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Muhabbetini bozmayayim. Puan vermek ve almak gibi bir gayretim hic olmadi. Birseyler paylastiksak,amacima ulasmisimdir. Beceremediysem,üzgünüm,bir dahaki sefere forumuna yorumumla katilmayip rahatsizlik vermem. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
keyfin billir zorla kimseye gel demem demedimde alingansan kann ich nix für mach das was du am besten findest das war auch nur so als gag gemeint ama naja ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yazdigim yorumlari yanlis yere cekmek hakkiniz. Hata bende..Beceremedigim halde baska dilden yazmayi denedim.Hem foruma hem yorumuma renk katar dedim..Tutmadi.... Dersimi aldim..Sizleri biraz güldürebildeysem...O da yeter bana.. Iyi geceler,hos sohbetler.
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Her konuda anlastik o zaman. saygilar.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!