|
|
|
Galatasaray, Inter Mailand |

Tarih: 24.07.2011 Yer: Dortmund - Signal Iduna Park. 81.000 Kisilik stat ! Mac: Galatasaray - Inter Mailand
Fatih Terim yönetiminde mücadele edecek olan Galatasaray, hazırlık döneminde iki dev rakiple karşılaşacak! Sarı kırmızılılar ilk olarak Almanya'da Inter ile hazırlık maçı yapacak. Bu önemli maç 24 Temmuz'da Signal Iduna Park Stadı'nda oynanacak. ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

Galatasaray Kulübü hazırlık maçlarının takvimini henüz açıklamazken; İngiliz Daily Mail GazetesiLiverpool'un sezon öncesi yapacağı hazırlık maçlarının programını yayınladı ve bu program içerisindeGalatasaray'ın yer almaması dikkatlerden kaçmadı. ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
//www.signal-iduna-park.de/Content/Das_Stadion/Terminkalender/index.php?highmain=6&highsub=0&highsubsub=0
daha offiziell bisey yok yaaws,ben de kac gündür takipteyim....  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok,yok....bunu ben de duydum,okudum....oluyor rahat bi 1 hafta ama sonucta elle tutulur bisey yok daha....yani var da, yeri degil simdi onun.....hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
biraz uzak ama gidilir macaaaaa hele o vakit gelsinn düsünürüzzzz ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gelirseniz görüsürüz tanisiriz ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
100bin kisilik stat, hemen girisde bilet satis kabinleri var, eintritt 10euro oluyor genelde dostluk maclarinda ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
korkma yerde bulursun cokda beklemezsin
cok satis kabini var
illada sicher olmak isteyen olursa ben alirim önceden biraz bilet ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tarih yaklasinca ögrenirsin acariz bir konu ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamam biletler satisa sunulsun alirim biraz bilet sizler icin ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
juventus macinda ben mon-dragonun sauna havlusunu almistim, hala evde bende hatira sakliyorum ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pis fenerli seni  ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gelirsen sana bir tüyo vereyim
ben bileti hep en ucuz yerden alirim sonra gider vip koltuklara otururum, dostluk maclarinda kimse ordan bilet almaz kolay kolay
200euro oranin fiyati  ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maalesef öyle olmus
feneri sampiyonlar liginden yakinda men ederler
2ci legede düsürülür
yazik oldu ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sende gelirsen gelirim  sen bana bakarsin ben sana bakarim bakisirik -----------------------------------------------------------------------
abdicim yeni bir askmi doguyo yoksa?  ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fadime kim? ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
turk base denmi? ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
la hinzir abdi madem evlendin neden bizi dügününe davet etmedin gamsiz herif
bin sauer auf dich ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!