97 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 24.05.11, 12:36 Nr.: 1 Antworten

Didier Drogba Galatasarayami geliyor???
Transferde son damga, Chelseanin Yildizi Didier Drogba(33) Galatasarayami Transfer oluyor?
Baskan Ünal aysalin istegi üzerine Menajerler Londona ucmus ve Drogbaya Talip deniliyor.

Sizce Galatasaraya yararli olurmu? bu transfer konusunda ne düsünüyorsunuz peki?

-----
Vom feeling her, hab ich ein gutes Gefühl !
0

Beitrag gepostet am 24.05.11, 12:58 @-isyankar123- Nr.: 2 Antworten

hacıms aglam yerden haber aldım anlaşmıslar.

-----
i want to play a game.
0

Beitrag gepostet am 24.05.11, 13:26 @kervansaray Nr.: 3 Antworten

hic sanmiyorum gelsin avrupada olmayan bir takima gelipte ne yapacak bence hayal ürünü
0

Beitrag gepostet am 28.05.11, 15:58 @deli-firtina Nr.: 4 Antworten

33 yasinda olmasina ragmen üstün fiziye sahip olan bir futbolcu, rahat 2-3 sene yüksek düzeyde oyniyabilir bence.
Neden olmasin? didier drogba gibi bir futbolcun kadroda oldugu sürece baska futbolcularida takima ilave etme sansiniz var.
Maliyeti ise sifir sayilabilir cünki yeni sezonda kulüp drogbayi planlamiyor,sonucta neymar gibi bir yildizi takimina takviye etmek istiyor chelsea.
Bakalim görelim

-----
0

Beitrag gepostet am 28.05.11, 16:00 @richie Nr.: 5 Antworten

wieso not gegen elend?
ich bin eher der meinung das die türkischen mannschaften sich erheblich verbessert haben.
viele vereine bekommen neue stadien,die infrastruktur wird verbessert, jugendarbeiten haben sich erheblich verbessert.
in 5 bis 10 jahren wird die türkische liga unter den besten 4 ligen sein.

-----
0

Beitrag gepostet am 29.05.11, 01:29 @cicikiz29hala Nr.: 6 Antworten

insallah gelirde, bir star geliyor diye , seviniriz
0

Beitrag gepostet am 31.05.11, 09:06 @kervansaray Nr.: 7 Antworten

galatasaraya tabiki yararli olur , drogba gibi adamlar türkiyede tek basina mac alabilecek futbolculardir . gs ye nekadar gicik olsamda drogbanin galatasaraya gelmesine sevinirim ,böyle büyük futbolculari türkiyede görmek güzel birsey

ama ben gelecegine kesinlikle inanmiyorum cünkü böyle adamlar futbolunun son döneminde gelirler türkiyeye son son iyi para alayim diye . ve su anda bile yanilmiyorsam chelseaden aldigi para yillik olarak 10.7 milyon + birde 25 milyon bonservisi var bu adamin
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!