97 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 09.05.11, 22:47 Nr.: 1 Antworten

Ve Nuri Sahin Real'de!!!

Milli oyuncumuz Nuri Şahin, Dünya devi Real Madrid'e transfer oldu.

22 yaşındaki yetenekli oyuncu Dortmund'un stadında yaptığı basın toplantısıyla rüya transferi doğruladı. Basın toplantısına menajeri Reza Fazeli ile katılan Nuri, İspanyol ekibiyle 6 yıllık anlaşma yaptığını ve yılda 2,5 milyon euro alacağını söyledi. Milli futbolcumuzun serbest kalması karşılığında Dortmund, 10 milyon euro alacak.

Real Madrid transferi resmi internet sitesinden de açıkladı.

Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, Borissia Dortmund'un şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan 22 yaşındaki Türk milli futbolcunun, Bundesliga'nın en dikkat çekici futbolcularından biri olduğu ve gelecek sezon Real Madrid'de oynaması konusunda anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Kulüp, internet sitesinde, Nuri'yi ''duran toplarda bir uzman ve gerek sertliğiyle gerekse isabetiyle sol ayağıyla çok iyi şut çeken bir futbolcu'' diye tanıttı.

İspanyol basını da internetteki safyalarından Nuri'nin Real Madrid'e transfer haberini manşetten verdi.

Nuri'nin önümüzdeki günlerde Madrid'e gelerek basına tanıtılacağı ve tedavisine de burada devam edileceği ileri sürüldü.

-----
ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun
0

Beitrag gepostet am 09.05.11, 23:10 @sevil_1980 Nr.: 2 Antworten

Ve Nuri Sahin Real\'de!!!
HELAL OLSUN Milli Yildizimiz NURIYE Demeki Neymis ilee Alman Milli Takiminda Oynamak Gerekmiyormsu Real Madride Transfer Olmak Icin

der andere turkish delight bin ich

-----
0

Beitrag gepostet am 09.05.11, 23:33 @sevil_1980 Nr.: 3 Antworten

"reis yemesen appleeeeeeee dermusum" häääääääääääääääääääääääääääääääää???  übersetz mal bitte auf deutsch oder auf türkisch

begenmedigin dortmund almanyada ligin bitmesine 2 hafta kala sampiyonlugunu ilan etti nehaberrrrr

-----
0

Beitrag gepostet am 09.05.11, 23:35 @kocareis68 Nr.: 4 Antworten

Biraz erken oldu ama yinede basarili olur Insallah..

0

Beitrag gepostet am 09.05.11, 23:53 @sevil_1980 Nr.: 5 Antworten

nööö ich ess mein handy nicht auf

gutennn morgennnnn lebst du hinter dem mond oder wassssss sagir sultan bile duyduu

-----
0

Beitrag gepostet am 09.05.11, 23:54 @harun16 Nr.: 6 Antworten

yok bence tam zamaninda giti belkit bu firsat birdaha gelmezdi insallah banko oynar madride

-----
0

Beitrag gepostet am 10.05.11, 00:00 @kocareis68 Nr.: 7 Antworten

Insallah dogru karari vermistir..

Ben sahsen gitmezdim..

Veya su an icin..

0

Beitrag gepostet am 10.05.11, 23:42 @buli-special Nr.: 8 Antworten

zaten 2012 kadar sözlesmesi vardi madride özel bir madde sayesinde gidiyor 10 milyona realde 2.5 almayacak 4 milyon € alacakmis ve 6 senelik sözlemse imzaladi. hayir maca bakmiyorum

-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!