|
|
|
|
|
-------------------- |
lionel messi...der König von europa......  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-------------------- |
evet gönüllerin birincisiler.... bundan iki hafta önce ispanya kral kupasinda Real madrid ,barcelonayi yendiyinde Gazetenin basligi suydu: Insanoglunun Makinaya karsi zaferi ,diye... bugünkü basklik ise..Makinanin geridönüsü... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-------------------- |
evet aynen öyle oldu.... inaniyorum ki EFSANENIN |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-------------------- |
inaniyorum ki EFSANENIN dönüsüde öyle olacak insallah ..yani galatasarayin   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-------------------- |
bulmamiza gerek yok ki bunlar varolan seyler ,gercekler...her zaman vardir...  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-------------------- |
ben mi....    niye hayirdir.? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-------------------- |
posko...tmm en büyük gs li tarafdar sen ol....   arkanda ben varim icin rahat olsun.....ultra aslan ..  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-------------------- |
sizi bilmyiorum ama birakin bu ayrilicalik bizde kalsin ve hic bir zaman baska takimi tutan gs yi tutmasin ..bu ayrilacalik bizde kalisn.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-------------------- |
ja klar gernee...  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-------------------- |
Paolo Maldini: "Kimse bana o stadda 20.000 kişi oldunu inandıramaz." - Ali Şen: "Birgün Atatürk Havalimanına bir türk takımı şampiyon olarak inecek." P.Nouma: "Bana hep Ali Sami Yen'den bahsettiler." Davids (juve macından sonra): "Bizde böyle taraftar olsa hiçbir takım karşımızda duramaz." Leeds li futbolcular: "Hello hell,We're Leedz united" Almanlar: "Hexenkessel" <-> "Cadikazani" ,"Höhle des Löwen" <-> "Aslanin Mağrası" Berliner Morgenpost: "Futbolun sadece futbol olmadığını Ali Sami Yen Stadında anladım." collina: "bu cehennemi çok seviyorum." Ercan Taner: "kim attı kral attı nerde? leeds'te.. elland road ta.." basın toplantısında bir ingiliz gazeteci: "Bir İngilizin isteyebileceği en son şey Ali Sami Yen'de maç yapmaktır."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-------------------- |
Metin Oktay: "Bence Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş, köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-------------------- |
Taçsız Kral Metin Oktay Tek aşkıydı Galatasaray Senin gibi Cimbomluyu Unutur mu bu taraftar Cimbombom'um sen çok yaşa Canım feda olsun sana Hiç bir şeye değişilmez Senin sevgin bu dünyada   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!