|
|
|
-------------------- |
yaniiii ama haketilerde yaniiii anliyon...  insallah olurlar ....benim icin fener olucagina her takim olabilri sadece fener degil......   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-------------------- |
aynen......   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-------------------- |
evet dogru ama net bir aciklama veya bir karar yok ortada .... suanki yönetim bir görüsme icerisinde atleticolu yöneticilerlen ama bence büyük bir ihtimal yeni gelecek yönetimin karari verecegini düsünüyorum... aslindan bir yarndan gönlmün onun gitmesinden yana bir yandanda degil....ama cocuguda son siralar baya bi yipratilar ..sagolsun bizim media bu isleriiyi yaparlar.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-------------------- |
fenerin bu durumuna gülenler acaba ne durumdalar? hangi takimi tutuyorsun? ona göre cevaplayayim.. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-------------------- |
sen söyleyecegini söylüyorsunda, fenerlilerle dalga geciyorsun. ancak bu sene ve gecen sene galatasaray ne yaptiki? daha önceki senelerde de ne yapti? kac senedir sampiyon olamiyorsunuz? daha gecen sene 5 lik icin sevinirken fenerin durumuna gülmek normal mi? önce kendi halinize gülün bence. fener en azindan ikinci oluyor. ve siz bunu kiskaniyorsunuz bence. taraftara gelince. daha iki hafta önce görmüstük sizin taraftari. 16 yasindaki cocuklar gs li oyuncularin kulaklari dibinde analarina bacilarina sövüyorlardi. bumudur anlatmak istedigin taraftarlik?.. fenerin maclarini seyrediyormusun sen? fener kötü durumdayken bile en az 40 000 taraftar mac izliyordu.. GS bu sene tüm maclarinda 40 000 seyirci gördümü ki?? bu yaptigina ayip derler. bence kiskaniyorsunuz fenerin basarisini. hem kaldiki size 33 puan fark atmisken baska bir takimin fenerin üstünde oldugu icin sevinmene anlam veremiyorum inan. gecen sene de bursa sampiyon oldu diye sevinmistin.. bu sene trabzon sampiyon olursa da sevineceksin anlasilan.. iste sizin taraftarlik özelliginiz. ama fenerliler sadece kendi takimlari sampiyon olacaksa sevinirler. sizinle aramizdaki fark bu. yani elalemin cüküyle gerdege girmiyoruz.. anladin mi kardeslik??.. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-------------------- |
hayirlisi neyse o olsun artik....bekliycegiz ve görcegiz karari ama bence büyük bir ihtimal avrupaya gitcek ....aslinda gitsede iyi olur yoksam bu cocugu türkiyede bitirirler saten bitirme nokdasina getirdiler.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-------------------- |
güzelim yeni stadinizi da mahvettiniz. yahu taraftariniz icmesini de bilmiyor. icip de siseyi sahaya atiyor. taraftar diyorsunda. bunuda anlatayim dedim. yepyeni stadi ne hale getirdiniz yahu.. biz fener sampiyon olamiyorsa kim olursa olsun demiyoruz. zamanin futbolcusu aykut, trabzon son macta sampiyonlugu kacirdigi icin üzüldügünü ifade etmisti. emekleri bosa gitti diye üzüntüsünü belirtmisti. bizimde anlayisimiz bu iste.. bu duruma ulasabilmeniz icin cok ekmek yemelisiniz cokkk.. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-------------------- |
.arkadasim ...acik konusamk gerekirse fenerin sampion olmasini istemyiorum kim olursa olsun fener olmasin ..ve okadar eminimkine fenerliler de aynisi düsünüyorlar ve ayni durumda olsalardida öyle düsünürlerdi.... gelelim 16 yasindaki genclerin oyunculara etikleri küfürlere....bence o olay organize yapilan bir istir bazi galatasarayli oyunculari bitirmek istiyenler veya adnan polatin yönetimine karsi olanlardir bu isi yapanlar..... gelelim fenerli tarafdaralara...ne cabuk unutunuz ya zamaninda aziz yildirim ,rüstü ve bazi oyunculari samandira tesislerinde basarak dövdüklerinizii bunlari unutuyorsunuz....tekem tokat girdiler tarafdarlar oyunculara baskana...neyse onuda gecelim.....ya aziz yildirim paraylan tarafdar tutup stada getiriyordu.....görmüyormusun bundan 3 sene önce istifa etiyinde fenerliler yollara düsdü yürüyüs yapti tekrar baskan olsun diye ..nitekim tekrar baskan oldu ve dediki size sözveriyorum 3 sene üst üstü sampioynlik sözü dedi ama nerde bunlardan 2 senesi gitti kaldi bu sene ve bu sende sanmpioyn olmak icin elinden geleni yapiyor ...ya bana söylermisin ya bir baskanin hakem koridorlarinda ne isi var ...saten böyle seyi sadece fenerin abskanlari yaparlar ....ben hic hatirlamyiorum baska bir takimin baskani her macin devre arasinda koridorlarda kezdigini......gelelim icrartlariniza ..ya söylermisin icratlariniz nerde ya en sona sampiyon biz olduk kac senedir sampyion olamyirsunuz ya....ben icrata bakarim ne anladim hersene kafaya oynuyoruma am sezon sonu sampiyon olamiyorum........kardesim ben seni bir cöp kamyonu olarak görüyorum ve cöpünüde benim tarlama bosltmana izin vermem...anladinmi kardeslik.......herkez isine baksin... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-------------------- |
belli siz baya bi yemisiniz ortada afiyet oslun .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-------------------- |
taraftarin oyuncu dövmesi ya da küfretmesi tabiki güzel degil. ama sen taraftarindan bahsederken senin taraftarini gökyüzüne cikardin da ondan sana taraftar örnegi verdim. baskanlarin koridorlarda gezmesi bence normal. canini, malini. herseyini koyuyor da kici kirik bir oyuncu bozmasin diye emeklerini baskanin koridora hatta sahaya bile inmesi gerektigine inaniyorum. zaten sizin baskanlar bunu yapmiyor diye basarisiz. ben bir cöp kamyonu degilim. seninle de tartismayacagim. ancak baskalarinin basarisina sevinipte konu acinca cevap hakki dogar baskalarina. bunu da bilesin. yani sende isine bak. kendi basarini yaz. kendi basarisizligini da yazabilirsin. sana o zamanda katilirim. ancak senin basarin yokken baskalarinin basarisizligini yazdiginda tepki görürsün. önce fenerle ugrasacagina kendi takiminla ugras derler sana. mesele bu.. yoksa hicbir fanatik galatasarayli ile tartisilmaz. cünkü eninde sonunda biz fi tarihinda kupa aldik dersiniz.. haydi galatasaraya basarilar dilerim. insallah küme düsmezsiniz. yoksa bu lig siz yokken eglenceli olmaz. kimi yenip delitecegiz sonra.... ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-------------------- |
sizin ne basariniz vary a canooooo söylesene allahini sevyirsan ya hayret birsey ya her sene dünyanin parasini harciyorsunuz sonuc yine ayni hüsran....saten isinize geldiginde baskan inmesi lazim mis saten böyle seyler sadece türkiyede olur ve bunu sadece fener ypar ...baskasi degil... görende sancak ki fener 20 sampioyonlugu galatasarayin 10 ...hayret birsey ya daha 30 sendedir türkiye kupasini alamyirsunuz sonra gelip konusuyorsunuz ne kazandiniz ya bugüne kadar söylermisin ne basariniz var ....birsey dedigimizde bize dyiorsunuzki o eskideni yopks söyleymis yok böyleymis ..söylermisin ya ne basariniz var nerde üstrünsünüz ya iki bi bir iki sezondur kafaya oynyursunuz...biz son iki sezon kafaya oynasaydeik inan ki sampiyon olurduk sizin gibi tarafdarimizi üzmezdik.....sonrada gelip diyorsunuz ki biz basariliyiz....ama sonuc sifir.... neyse ya gerek yok tartismaya ....... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-------------------- |
bende onu diyorum. biz olmayan basarilarimizi burda yazmiyoruz. basarisizligi övecek kadar aptallasmadik. ancak siz baskasinin basarisina seviniyorsunuz mesele burda. sen kendi basarini yazsaydin kimse sana birsey demez. ama sen ne yapiyorsun? baskasinin cüküyle gerdege giriyorsun kardeslik. yoksa sana neden yazayim ki ben. ben bir fenerli olarak baskasinin sampiyonluguna sevinecegime takimim sampiyon olamadigi icin üzülürdüm. ama sen baskasi sampiyon olacak diye zil takip oynuyorsun. iste iki taraftar arasindaki fark bu... anlatabildim mi? ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-------------------- |
ben kendi basarimizi buraya yazmadim ok sadece espiri anlaminda seyler yazdim fener bahce hakinda ve buda cok normal aynisni fenerlilerde yapyirdur eminimki ..ve herkez düsündügünü söyliyebilri ben orda bir bayanlan yazisiyorum ki oda gs li ve ikimizude fikirlerimizi sölyüyoruz sen cikmisin yoksa bilmem nesinin seyiylen gerdegi girmezmisin velan filan bana ne ya elalmin seyinde elalim beni ilgilendirmyiorum........bana ne ya fenerde ben bir gs li olarak trabzonun sampion olmasini istiyorum ve buda cok normal ama malesef senin anlayis mesafen genis degilmis anlamyirsun ...aynisi sizde olsa sizde öyle derdiniz....asil zili takip oyniyanlar sizlersiniz baksaniza ne kadar cok sevinyirsunuz gs nin durumuna .....sonrada gelip ne diyorsunuz...yok söyleymis yok böyleymis ..... neyse ya ....tartismaya gerek yok bosunaaa bir fenerlyilen nnn |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-------------------- |
yok ya tartismaya girdigim velan yok.....  niye girimkine |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-------------------- |
haklisin böyle bir tartismaya gerek yok.. basarilar dilerim sizlere. ama bunu unutma ben galatasarayin bur duruma düstügüne sevinmiyorum. ancak isterimki galatasaraylilarda benim gibi düsünsün. neyse saglik olsun kardes.. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-------------------- |
belki sen sevinmyorsun en agzindan öyle diyorsun bilemem ama inanki geri kalan bütün fenerliler seviniyrdur ve benim burda yapdigim sadece espiriydi ve aramizda herkez gibi espiriler yapyiorduk fener hakinda ve inan bana benim cok arkadasim var fenerli hemde fanatik ve hepsi gs nin durumuna cok sevinyirorlar ben birsey demyiorum cünkü herkez düsüncesinde özgürdür... neyse ya artikkkkk ....yani tabiki saglik olsun bizimkisi burda espiri ve inannki ne gs li feneri nede fenerlisi gs nin sampiyon olmasini ister bu bir gercek kimsenin saklamasina gerek yok.... neyse iyi günler dielrim sana kardes...  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-------------------- |
) ....önemli degil unbekannt buyur herzaman yinede katila bilirsin.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!