|
|
|
galatasaray-fenerbahce |
Slm arkadaslar türkiyenin derbisine az kaldi ve iki ezeli rakip karisya karsiya gelecekler 18 mart cuma aksami türkiye saati ile 21:00 de fenerbahce sampiyonluk icin mucadele veriyor ve galatasaray ise ligde hic bir iddiasi olmadigi icin fenerbahceye karsi 10 yildir bir üsütnlük kuramiyor ve sizce 18 marttaki derbiyi kim kazanir ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
galatasaray-fenerbahce |
onlar zaten kazaniyorlar ama guzel cevap |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
galatasaray-fenerbahce |
her zaman nerde ne olucagini bilemeyiz insallah aliriz diyelim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
galatasaray-fenerbahce |
//s.ytimg.com/yt/img/pixel-vfl3z5WfW.gif ----- scheiss auf pkk |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
galatasaray-fenerbahce |
zaten en son bu gidisle 100 yil kupa göremezler fenerbahce galatasarayi yendigi zaman sank tr kupasini almis gibi oluyorlar onun icin turkiye kupasi onlar icin bir ani |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
galatasaray-fenerbahce |
bu aliskinlar ne de olsa rakip takimin sampiyonluklarina cok ta centilmenler diger takimin sampiyonlugunu bile kutladilar kisada olsa kendi seyirci ve sahlarinda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
galatasaray-fenerbahce |
 ya yaklasik bir sene oldu super anlardi ya ikinci daum vakasi  ve ikinci kez anons krizi ve iki kerede rakip takimin sampiyonluguna sevinen bir takim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
galatasaray-fenerbahce |
sana bana ne söylemistim ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
galatasaray-fenerbahce |
tamam tamam yaz hadi izin verdim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
galatasaray-fenerbahce |
"fenerbahceye karsi 10 yildir bir üsütnlük kuramiyor" bunu yanlis yazmisin kadiköyü eklemen lazim. derbiye gelince cimbomun hali ortada ama yinede ümidim var insallah kazanir ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
galatasaray-fenerbahce |
Selam. Penceleri körelmis bir aslan,disleri dökülmüs,bu lig hayirlisi ile bir bitse diyen bir cimbom. Karsisinda 9 da 9 yapmak isteyen ezeli rakip Fenerbahce..Sampiyonluga oynayan.. Aslinda bu maci fener alir görünüyor. Ben sahsen tecrübelerime dayanarak derbilerin favorisi belli olmaz diyorum.Galartasaray kazansin,Trabzonun önü acilsin. Saygilar,iyi yorumlar dilerim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
galatasaray-fenerbahce |
bir fenerli olarak fenerbahcenin kazanmasini isterim illa ki.. ben biraz komplo teorilerine deginmek istiyorum. gecen sene herkes bursa icin oynuyordu. besiktas bile kendini satti fenerin sampiyon olmamasi icin. simdi herkes trabzon icin oynuyor. bazi futbolcular bunu dile getiriyor acikca. simdi de galatasaray ayni oyunla karsimizda. illa da yenecegiz. yensen ne olacak? itibarin mi düzelecek ki? zaten 10 senedir yenemiyorsun diye itibardan ne kaybettin ki? bunu bu kadar büyütmeye gerek yok. her takim her sezonda sampiyon olacak diye bir kanun yok.. fenerin kazanmamasi icin hersey yapiliyor. neden?? hakemler fenere calisiyor deniliyor. öyle olsaydi iki senedir kil payi kacirilirmi sampiyonluk?? 30 yildir kupa alamiyor fener. yani hakemler ile bir yerlere gelen takim bu kadar uzak ara kupa alamamasi dogal mi? o zaman tek sey kaliyor.. fenerin basarisina karsi kiskanclik.. inanin ben üzülüyorum.. yazimin sonunda dostluk kazansin diyorum.. spor ahlakina, fair play e yakisan bir oyun olsunda zevk alalim.. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
galatasaray-fenerbahce |
Karsisinda 9 da 9 yapmak isteyen ezeli rakip Fenerbahce.. 10 da 10 olacak memo.. sezonun birinci yarisinda son maci almisti fener.. üst üste 10 ncu galibiyet pesinde fener. 12 maclik rekoru kiracak buna inaniyorum. yalniz galatasarayin sirf trabzonun yolu acilsin diye yenmesini istemene bozuldum dogrusu. etik degil cünkü. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
galatasaray-fenerbahce |
Selam berdush arkadasim. Benim istememle olacak birsey yok. Sadece samimi olarak,fener olacagina senelerdir sampiyonluk hasreti ceken Trabzon camiasinin artik sampiyon olmasini isterim. Bunda etik olmayan ne..Her takim taraftarinin benim takimim olmazsa su olsa daha iyi dedigi oluyor.Bende de öyle.. Saygilar arkadasim.Kimseyi kirmak degildi amacim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
galatasaray-fenerbahce |
hayirli geceler memo can fair play olsun. iyi oyun olsun. hakeden kazansin demeliydin. ben hic bir zaman fener sampiyon olmazsa su veya bu takim sampiyon olsun demem. hakkeden kazansin derim.. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
galatasaray-fenerbahce |
Arkadasim. Elbette hakeden kazansin,iyi bir oyun olsun,Bu elbetteki ilk temennimiz..Bunu harzaman dile getirmeye gerek yok sanirim. Senin öyler bir arzun olmayabilir,ama öyle düsünenlerede saygi cercevesinde anlayis göstermen gerekir.Göstermesen bile hic olmazsa etik bulmadigini söyleme. Iyi geceler dilerim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!