|
|
|
Türkiye Kupasinda Mucize kura! |
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final kuraları çekildi. İnanlimaz bir tesadüf eseri, aynı gruplarda yer alan takımlar, çeyrek finalde de birbirleriyle eşleştiler!Yani, A Grubu'ndan çıkan Gaziantepspor ve Galatasaray, B Grubu'ndan çıkan Beşiktaş ve Gaziantep BŞB, C Grubu'ndan çıkan Gençlerbirliği ve Bucaspor, D Grubu'ndan çıkan Kasımpaşa ve İBB çeyrek finalde de birbirlerine rakip oldular. Bu arada kupanın iki favorisi haline gelen Beşiktaş ve Galatasaray, çeyrek finali geçtikleri takdirde yarı finalde karşılaşacaklar! Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçları 2-3 Şubat, rövanşı ise 2-3 Mart 2011'de oynanacak. ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ:Beşiktaş-Gaziantep BŞB Gaziantepspor-Galatasaray İBB-Kasımpaşa Gençlerbirliği-Bucaspor YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ:(Beşiktaş/Gaziantep BŞ  - (Gaziantepspor/Galatasaray) (İBB/Kasımpaşa) - (Gençlerbirliği/Bucaspor) ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam arkadasim.. Antepi gecerse GS.Yari finalde BJKi yener..Kupa müzede.. inalde rakibi gencler olur sanirim..Ne o fener i bay mi gectiler..Yoksa kupa finalleri yine fenersizmi oynanacak.. Dedigin gibi,en son kazandiklarinda Bülent Ersoy erkekti..Simdiiii...? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam arkadasim.. Cok sagolasin..Gerci teneke kupayi bile hakkedecek futbol oynamadilar simdiye kadar. Ne demisler can cikmadikca ümit yasarmis.. Belki düzelirler.Aslinda finalde karsilassaydilar daha iyi olurdu ya.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a.selam yav böyle kurami olur  hic cekilmesede olurmus kanka hic beli olmaz bakarsin yari finalde gaziantep derbisi olur  TFF karar almis seneye fenerbahceye direkt vereceklermis kupayi  bu sene tek umudumuz bu kupa zaten insallah aliriz ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sanmam,kupa bu sene yine istanbulda.. Versinler ya..Kazanarak alamiyorlar..Coook üzülüyorum.. Yazik degilmi askere gidip gelmistaraftarlar, hala kupayi tanimiyor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kanka bir sevgileye söylenecek en güzel söz "Seni Fener Türkiye Kupasini Alana Kadar Sevecegim"dir ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vayyy.... Hayalprest arkadasim benim.... Hayal kurmaya devam haaa... BJK
size tarihi fark atacak ...tabiikiii finalae kadar gelebilirseniz...Ama
söz.... Ben yine size...Müzeye koymaniz icin..... Teneke bir kupa
yollayacagim
iyi gecemler biladerim bu yorumunu okuduktan sonra anlamasi zor degil Besiktaslisin  Iyi oynuyan taraf yensin diyelim be biladerim. ----- Özü DOGRU olanin, sözü de DOGRU olur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
finalde elinize düsemeyiz bjk ve gs ceyrek finalde tur atlarsa yari finalde karsilasacak. hem yenilsek ne olacak korkma hic bi yere kacmayiz o kupadan bizde 14 tane var Biz Kupa Beyiyiz  kupalar görmek istiyorsaniz buyurun Müzemizi ziyaret edin ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bak cocuga bile söyletememisler..Güzel .tsk.ler. Bende bu hafta siir clanimizda sakarya sehrini avatar olarak kullaniyorum.Yani afis olarak,belki bir tiklamak istersin. Amatör sair ruhlu ... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya böyle söze hangi bayan karsi gelebilirki.. Ömür boyu sevgi garanti.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
varmi daha yazacak cümleler degilmi memo biladerim ----- Özü DOGRU olanin, sözü de DOGRU olur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tabiki öyle Dostum... Maksat muhabbet olsun... Tatli tatli sakalasmalarla
Cok güzel yazmissin volkan biladerim eyvallah.
Ne kadarda Galatasarayli olsam simdiye kadar bir mac ugruna hic bir arkadasimin
Kalbini kirmamisimdir herseyin bir siniri vardir bizlerde bu siniri asmiyalim ebedi.
hayirli geceler bilderim Allaha emanetsin ----- Özü DOGRU olanin, sözü de DOGRU olur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
googlede var bir kactane,2 günde bir degistirecegim..1 hafta boyu, tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aynen arkadasim.. Gercekleri tarih yazar..........Tarihide Galatasaray......... Bunu unutanlara hatirlatmadir sadece..Bu sene topalliyoruz diye gecmisimizi unutuyorlar.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kunst-kultur kisminda,veya amatör sair ruhlu diye ver clan arama kismina ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya bırakın Tarihi Fark Atıcaklarmış Bize Trabzonun Yedek Kadrosunu Zor Yendiniz Bide Gelmişler Bize Fark Atıcaklar Gülermisin Ağlarmısın ----- Yüksel Türk Senin için yüksekliğin hududu yoktur.İşte parola |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam ferhat Bunu söyleyen fanatikler,bu seneki kadroyu gecerli, yeterli sayiyorlar. Alisigiz biz böyle desteksiz atanlara..Kupa beyi bu sene düse kalka gidiyor ama,Birde aslan kükremeye baslarsa,kacacak delik arayacaklardir. Saygilar.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu nebicim eslesme kamera sakasi gibi  madem böyle sacma sapan eslesme yapilacakti nedemeye gruplardan iki takim cikardilar anlasilabilir is degil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
böyle tesadüf olmaz bencede insanin aklina gelmiyor degil hani kurada sikemi yapti TFF ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!