|
|
|
Kral veya kralice olmak isteyenler katilsin... |
Mac basladi..Ben demin dedigim 1 saat gecerli degil. SKOR VERME BITMISTIR; Heyecan Bursada basladi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bursa 2-GS-0 mac devam ediyor.bitime 20 dakika var.. Su ana kadar verilengecerli skorlari yaziyorum. Bursa-GS Fener-TS Memo53................1-3.........................3-0 Volkan..................1-1 ........................0-0 Semanur................3-1 .........................2-1 Abdi.....................3-0 .........................0-5 Pinokyo..................2-1.........................1-2 Giselle...................0-1..........................1-2 kocareis.................1-2...........................3-2 mert ve cesur...........1-2...........................2-1 cilgin......................1-2..........................0-1 ayben......................0-2..........................1-2 kimsin sen.................2-3..........................0-0 tezzim bettim.............0-0..........................0-0 sara.........................0-1..........................1-1 kardelen....................1-2..........................3-2 milka........................1-2..........................2-4 gamzelim00................2-1..........................1-2 su ana kadar tam sdkor bilen yok, berdush.....................1-2..........................2-0 Abdi arkadasim 3-0 la en yakin,ve eses 43......................1-2..........................0-2 pinokyo ve gamzelim 2-1 le en yakla loewenherz.................1-0..........................4-2 san arkadaslarimiz..Bakalim mac nasil bitecek. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mac bitti. BURSA 2-GALATASARAY-0 Bu neticeyle tam skoru tahmin eden yok. Ama abdi arkadasimiz,pinokyo ve gazelim00,la avantajli duruma gecen var. Tam neticeyi,yarinki mactan sonra alacagiz.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam sevil.. Senin bir kraliceligin var.Bu seferde baskasi olsun.. Bir dahaki yarismaya insallah. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam volkan.. Haklisin onlarda yaklasmis. Ama Bursa 3-gs-1 diyen semanur arkadasimiz.Hem 2 gol farkini bilmis hemde önce yazmis. Bu aksamki macta tam skoru bilen olmazsa..zor bir karar verme durumunda olabilirim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam aybiice.. Elbette olur,seyret..Sen tahmin verseydin... Fenermi yenerdi-Trabzonmu..mac istanbulda.. Bilirsen sanada bir teselli taci verecegim.Yarismaya katilim bittigi icin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olur..Teklif var,israr yok.. Bir dahaki sefere insallah. Iyi yorum ve muhabbetler arkadasima. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yanlis tiyo verme arkadasim.. Dakika 25 fener 2--Trabzon -0 Berdush arkadasimiz suan tam skor.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maci internetten izlemek isteyen arkadaslarim bu linkten türkce yorumlu izleyebilirler.
//atdhe.net/33469/watch-fenerbahce-vs-trabzonspor
Fener cok üstün oynuyor..Trabzon sahada yok gibi, ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet ya.. Ts.sanki tutuk.bir sakatlik oyun düzenini bozdu ts.nin. Fener 1 gol daha atar ve yemezse kral kim olacak bil bakalim.. Besiktasin da hakkini yemisler bugün..Belediye mi zehirlemis ne.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam aksiyon arkadasim.. En güzel neticeye göre tahmin yapmak..gol olursa fikrin mutlaka degisecektir.. Bu yüzden sana tac mac yok.. Gönlünde yatan skor olur insallah. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O gün en büyügü sendin..O zamanlar sevildin...Simdi...?? Ben seni taniyamuyorum bazen.. Bana skor tahmini yap diyorsun katilmayan sensin.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Degisiklik oldugunu farketmememk mümkün degil.. Ama postifmi,negatifmi karar veremedim.. Kader kimki,arkadasinmi..??Niye utansinki..Sevgilinimi elinden aldi..? Neyse,neseli yorumlarinla herzaman topiclere renk katmisindir. Her zaman beklerim..Senin yerin özel. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu soruna acikca cevap vermemi isteme benden.. Man merkt das du versuchst ,dich anders hergeben aber,da hast du auch kein erfolg.. Almanca yazma bana ya..Cevap yazmam cok zor oluyor..Buranin adi TÜRKBASE,Deutsch base degil.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ve mac bitti..Fenerbahce güzel bir oyunla Trabzonsporu 2-0 yendi.. Dünkü macta tam skor yoktu. Bu günkü macta var. Berdush nickli arkadasimiz.Fener 2-TS-0 verdigi icin tek ve tam bilen. ARKADASIMIZI TEBRIK EDERIM. Ve hakkettigi taci sayfasi aciksa az sonra kendisine verecegim. Baska yarismalarda görüsmek,bulusmak üzere. S A Y G I L A R. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam ve tebrikler arkadasima.. Hem Bursanin yenecegini,hemde fenerin galibiyetini bilmekle bu isten ne kadar anladigin belli..Hatta besiktasin bile yenilecegini bildin.Seni tebrik etmek isterim.. Ama kurallar geregi ödülü tam skor bilen tek macta olsa.arkadasimiz berdusha verdim. Naska zaman kazanirin insallah. Iyi muhabbetler arkadasim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam semanur. Verdigin tahminler güzeldi.yenenleri bildin ama tam skoru bilemedin. Seni tebrik etmek isterim. Ama ödülü bir macta olsa tam bilen arkadasima vermek zorundayim kurallar geregi. Baska zaman görüsmek üzere.Tekrar basarili tahminin icin TEBRIKLER. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben bu sene cimbomu unuttum.Biraz kupa icin umudum var. Maalesef.TS,ve kayseri iniste..Insallah cabuk toparlanirlar.. Eskisehir bize hep ters gelmistir.Oradan da bos dönecegiz.. Desene morinho ve mesutta kurtaramadi reali.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eyvallah tesekkür ederim memo kardesim. bilmekten öte güzel bir oyunla aldik diye seviniyorum. tacimda güzelmis. en az bir hafta bu tacla gezecegim degil mi? tesekkürler.. fenerbahceye de  ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!