|
|
|
Kral veya kralice olmak isteyenler katilsin... |
Mofama bile film teklifi geldi.. Bana gelmedi diye hayiflanma.. Yegen kadar olamadim diye üzülme.. Charly i nasil eversem zengin olurum hayallerinden vazgec.. Sansa senden yana.Bul karayi al taci..Bitecektir icindeki aci ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben hep savasma s... derim. Ne savasi..Ben baltalairimi gömeli 1 sene oldu.,.Paslandi.. At birsey..sana bedava..ötekilere beles.. Fenermi yener..kac-kac-trabzonmu--kac-kac- bursami gs.i kac-kac-..Gs-mi..kac-kac. kac deyince kac-cik anlaminda degil elbette. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamamen hayal ürünüdür dikkate almayin bunu. Bursa 0 -GS-2 Fener-1-TS-2 sen at dedin bende attim ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aynen benim gönlümden gecen ama mantigimla bagdastiramadigim bir skor eklemissin..tbr.ler. Bursa 0-GS-2 Fener 1-TS-2 kaydedilmistir..Tacim sana yakisacaktir arkadasim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simdiye kadar verilen skorlari bildiriyorum.. Bursaspor -Galatasaray Fenerbahce-Trabzon 0-0,3-0,2-1,0-5,1-2,1-2,3-2,2-1,0-1,1-2, 1-1 1-3 3-1 3-0 0-1 1-2 1-2 1-2 0-2 2-1 Bu sayilari tekrar vermeniz halinde kazanma sansiniz azalacak,o zaman öteki maci farkli verin ve kazanin. Bol sanslar............ ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam sara, Futboldan anliyorsunuz ,belli. Birde tahminde bulunsaydiniz..?? Kralicelik taci sizede yakisirdi sanirim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simdiye kadar tahmin edilen sonuclara göre,kesin favori yok. Ne fener evinde trabzona karsi,nede bursa galatasaraya karsi yüksek favori degil. Fener Ts.i yendigi takdirde 4 puana düsecek fark.. Yenilirse sampiyonlugu unutsun derim.Cünki fark 10 puana cikacak. Galatasarayin hicbir iddiasi yok.Prestij maci...Belki avrupa ligine girebilirim diye bos vermeyeceklerdir..Nede olsa koca aslanlar.Yatmazlar.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam volkan. Haklisin.Fenerin sansi sürüyor.. Besiktasin ki az da olsa var..GS.bu seneyi unutsun.Önünde cok takim var.Biri kaybetse ötekisi kazanacak. Kayseri bu gün zorlansada kazandi.zirveyle arasi 8 puan Bursa puan kaybetti bu hafta ama 2.ve 5 puan var trabzona.. Düsün Bursa GSi yendigi taktirde Gs.in isi bitmistir. Birde TRabzon yenilirse fark 2 einer..Potada 4 takim. Ilk besin sansi var..Digerlerinin hic sansi yok. 1-trabzon 43 2.Bursa 38 3. fener 36 4. Kayseri 35 5. Besiktas 31 yorum senin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ooo 15 dk dövmek bise degil. ya seni lahmacun yapip komsulara yediririm deseydim ne olacakti  bugünde cok caniyim galiba ,sanursam,herhalde. ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam arkadasim. Önce verdigin tahmin icin tsk.ler. G.saray Bursasporla Bursada oynuyor.. Bursaspor 2-Galatasaray -3 öyle demek istediginizi saniyorum. Fener-TS 0-0 tamam. Sayet bursa yener demek istediyseniz..Cumartesi aksamai saat 18 e kadar degistirebilirsiniz. Saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam arkadasima Bursa-0 GS-0 Fener-0 TS-0 Not edilmistir.. Yani iki mactada gol atilmaz diyorsun.?Neden olmasin,olmaz olmaz.. Tsk.ler ve basarilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şimdiden yazayımm unutmayınnn gs 2 bursa1 ilk yorum yaptım bilee tutarsa kralice benimmm   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fenerbahçe 3 trabzon 2   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam sara Güzel tahmin.. Yanliz GS.Bursada oynuyor hatirlatayim.Yani Bursa-0 Gs-1 Fener-1 TS-1 Yanlissa düzeltin lütfen,cevap gelmezse yazdigim gibi kabul görecektir.. Saygilar...Basarilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam kardelen arkadasima.. Sizede hatirlatayim.. Mac Bursada oldugu icin Ilk önce ev sahibi takimin adi yazilir.Yani Bursa-1 GS-2 Fener 3-TS-2 Dogrumu..? Yanlissa düzeltirsiniz,daha 4 günümüz var. Tsk.ler ve basarilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tamam arkadasim. Bende öyle not etmistim.. Bursa 2 atar-GS-3 ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Verilmeyen skorlari vermeme gerek yok,ayni tahmini bir cok kiside yapsa,neticede 2.mac önem kazaniyor.Onuda az cok tutturan veya neticesine yaklasan isi götürür. Onun icin ayni skoru verirsem sansim azalir diye düsünmeyin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam milka.. Hosuma gidecek skor tahmininde bulunmussun. Bursa 1-Gs.-2 Fener 2-Trabzon-4 tsk.ler ve basarilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sen tuttur,hediyen hazir.. bursa macini tutturursun.. Ama fenerin kendi sahasinda Trabzondan 4 gol yiyecegini sanmiyorum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dogru,futbolda öyle sonuclarla karsilastimki.Buda olabilir. Dedigim gibi,hediyen hazir ve paketlenmis durumda ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!