|
|
|
Kral veya kralice olmak isteyenler katilsin... |
Degerli arkadaslarim. Önümüzdeki hafta sonu ligin zirvesini ilgilendiren 2 derbi nitelikte mac var.. BURSASPOR-GALATASARAY cumartesi saat 18.00 MEZ FENERBAHCE-TRABZON Pazar saat 18.00 MEZ Bu 2 macin sonucunu golleriyle dogru tahmin edecek arkadasim,benden 10 bin puan degerinde Bir tac (Krone) stickeri hediye olarak kazanacak ve TB,futbol tahmini Kral veya Kralicesi ilan edilecektir.. Katilim kaideleri.Her iki mac icinde bir skor verilecek mesela Bursa -GS 0-0 Fener- TS 1-1 gibi.. Iki macinda sonucunu tam bilen arkadaslarimdan,tahmine ilk yorum yazan arkadasim kazanacaktir. Tam 2 maci bilen cikmazsa,1 maci tam bilen 2.macin galibini bilen(veya beraberligini) ama skoru tutmayan kazanacaktir.Mesela maclardan birisini tam bilmissin..Bursa -GS 0-0,ikinci macin beraberligini tutturmussun 0-0 demissin,ama mac beraber 1-1 bitmis.. Sadece 1 maci bilen öteki maci yanlis tahmin edene ödül sadece üstte saydiklarim gerceklesmezse var ve ilk yorum yazana..Yani her bir maci bilene degil....(puanlarim stickerlere yetismez iflas ederim. Hadi arkadaslarim,spor bilgimizi zorlayalim..Sansimizi kullanalim.Kaybedilecek bir sey yok. Ama cok sey kazanacaksiniz..Eski katilimcilardan sevil_1980 arkadasim son kazanan volkan ve ortagi yabanel arkadasim.Ödüllerini almislar ve taclari hala müzelerinde(GB.) Son katilim tarihi 29 ocak cumartesi saat 18.00MEZ. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sizlerden ricam tek ve net skor vermeniz..Söyle olur veya böyle degil..2 atar 5 ceker degil yani.. Önce yazanin,ayni sonuclari bilen baska arkadaslarimdan öncelik kazanacaginida bir daha belirtirim. Ilk tahmini ben yapayim. Bursa 1-Galatasaray-3 Fener 3-Trabzonspor-0 Basarilar bana..Kazansamda kendi kendime sticker hediye edemeyecegimden,trost preis olarak yakin bilen arkadasim kazanacaktir.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam volkan.. 2 beraberlik not edilmistir.Basarilar.. Besiktasa yarayan skorlari istiyor arkadasim..Taca doyamadi bir türlü.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Konuyu anlayamayan arkadaslarim buraya veya özel yazarak bilgi alabilirler.. Buradan alacaklari bilgilerden, diger kararsiz arkadasimda faydalanacaklari icin daha saglikli olur kanaatindeyim. Verilen skorun daha önce verilip verilmedigini yazmiyacagim..Cünki ötekilere haksizlik oluyor..Arada bir verilmeyen skorlari acik olanlari yazacagim. Annahme schluß ist Samstag der 29.Januar 2011.Viel glück.. Nasil Almanca ama.. Hic birsey ödemeden sadece kazanabileceginiz bir tahmin oyunu.. Eski yarisma cok heyecanli gecti...gitme_desem arkadasim,xaleynax arkadasim,Besiktasin Trabzona attigi son dakika golü ile kralligi bz.kraliceligi kaybetti.Ama buna ragmen teselli mükafatlarini aldilar..Milli piyango gibi adamim ya.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam memo
bursa 0 - galatasaray 1 trabzon 2 - fenerbahce 1 ----- Ben ağlarken yanımda yoksan, Ben gülerken gölge yapma |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Abdi kardesim hsg. Tek skor bir mac icin ve diger mac icinde bir skor arkadasim..lütfen.4-5 olmaz ya 4 ya 5 Hadi arkadasim göreyim seni ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Semanur arkadasim tahmininize tsk.ler. 2.maci hatirlatirim fenerbahce sahasinda.. Yani bursa 3-gs-1 kabul edildi Fener 2-Ts-1 öylemi..??lütfen düzeltiniz.Veya tastik ediniz öyleyse. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tamam..Zaten düzeltmis arkadasim.. Bursa 3-GS-0 Fener 0 TS-5 Basarilar,aykiri arkadasim benim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadasim hsg.. Kabul edecegimde... Yenilsin Istanbul takimi derken fenere galibiyet vermissiniz..Kabul edeyimmi öyle yoksa düzeltin güzel tahmininiz baskasi kapmadan. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam hemsom.. Sanada ayni uyari..Fenerin maci istanbulda farkindaysan okeyle veya degistir.. Fener1- TS-2 yaz..Cabuk ama..iyi skor verdigin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Okeylenmistir. bursa 3 gs-1 fener 2-ts-1 ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yazdiginiz gibi kabul edeyimmi.?? burs 2-gs-1 fener 2-Ts-1 ??? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alakasi yok.. Dikkat ettiyseniz sizide uyardim.. Önce yazan yakin skorlara daha cabuk ulasiyorlar.Son kalanlar 4-4 0-5 gibi sonuclar kaliyor.. Saygilar..Düzeltme varmi.?? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben kaldim skorum da, yani okey, öyle kalsin, degistirmiyorum. ----- Ben ağlarken yanımda yoksan, Ben gülerken gölge yapma |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bursa 0 - galatasaray 1 fenerbahce 1 - trabzon 2
oldumu ? ----- Ben ağlarken yanımda yoksan, Ben gülerken gölge yapma |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tamam arkadasim.. Bursa 0-gs-1 Fener-1-ts-2 Basarilar arkadasima.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yani fener 1-Ts-2 olarak degistiriyorsunuz..Bursa2.Gs-1 aynen kaliyor. Okeyleyin kabul edeyim.Lütfen ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahaha... merak etme, bu sans yok bende ----- Ben ağlarken yanımda yoksan, Ben gülerken gölge yapma |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güzel arkadasim,katilimini icin tesekkürler.. Sizden ricam yazdigim skor dogruysa okeylemeniz..Vermek istediginiz skoru bu arada baskasi verirse üzülmek ve sizi üzmek istemem. Lütfen. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bakiniz arkadasim.-Önce fener 2-ts-1 dediniz. sonra ts-2 fener-1 dediniz.. Hangisi gecerli..fener evsahibi takim önce yaziniz lütfen.veya bir rica demin yazdigim skoru onaylayiniz.. Benim kimseyle hesaplasmam icin borclu veya alacakli olmam lazim.Su an böyle bir konu mevcut degil. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!