57 aktive Mitglieder
Alle Kategorien
Liebe und Flirt
Politik
Religion
Arbeit, Ausb. und Studium
Sport
Kultur und Gesellschaft
Musik und Kino
Promis
Philosophie
Mode und Trend
Kosmetik und Wellness
Familie und Kinder
Küche und Rezepte
Computer und Internet
Auto und Motor
Reisen
sonstige Themen
Lob und Kritik zu Turkbase
Turkbase Bekanntmachungen
Finde ich gut!
1
Beitrag gepostet am 18.01.11, 14:17
Nr.: 1
Antworten
ferhat_09
Kozak: TOKi daha çok kazandı
Sarı-Kırmızılı camianın önde gelen isimlerinden Hayri Kozak, “Stadın yapılışında Galatasaray'ın
tek
kuruşu yoktur” ifadesinin gerçeği yansıtmadığını belirtti.
Galatasaray’ın
yeni
stadının açılışında yaşananların yankıları devam ederken, camianın önde gelen isimlerinden Hayri Kozak konuyla ilgili çarpıcı tespitlerde bulundu. Fanatik’e açıklamalarda bulunan Kozak, “Stadın yapımında Galatasaray’ın tek kuruşu yoktur” ifadesinin gerçeği yansıtmadığını kaydetti. Yaşanan süreci özetleyen Hayri Kozak, “Başbakan’ın ertesi gün konuşmasında, ‘Stadın yapımında Galatasaray’ın tek kuruşu yoktur’ açıklamasına şu şekilde yanıt verdi:
1. Galatasaray stadın yapımı için, elinde bulundurduğu Mecidiyeköy'deki 36.5 dönüm arazinin üst kullanım hakkından feragat etmiştir. Bu arazi Nisan 2010 yılında TOKİ tarafından 416.500.000 TL bedel ve hasılat paylaşımıyla Aşçıoğlu firmasına satılmıştır. Sadece bu bedel, stadın tüm maliyetinin
çok
üzerinde bir tutardır.
2. Ayrıca yine 30
yıl
için elinde bulundurduğu Seyrantepe'deki 384 dönüm arazinin de üst kullanım hakkından feragat etmiştir. Özetle TOKİ bu alışverişten fazlasıyla kâr eden taraf olmuştur.
3. TOKİ bunların karşılığında Seyrantepe'deki arazinin 120 dönümlük bölümüne 52 bin kişilik bir stat yaparak 24 aylık bir sürede 49 yıl süre ile Galatasaray’a üst kullanım hakkını devretmek taahhüdüne girmiştir.
Sonuç olarak TOKİ 15
ay
gecikme ile stadı açılabilir duruma getirmiştir. TOKİ'nin bu takas işleminde ASY arazisinin satışından kâr etmesinin yanında, elinde Seyrantepe’de üzerine Şişli Hastanesi’nin inşa edileceği 384 dönümlük bir de arazi kalmıştır. Yapılan mukavelenin tarafı olarak Galatasaray üzerine düşeni yerine getirmiştir. Allah'ın tek kuruşunu harcamasına gerek kalmayacak şekilde...
Polat'tan özür dilenmelidir
Sayın Başbakan'dan Galatasaray Kulübü özür dilemiş bulunmaktadır. Şimdi Sayın Başbakan'ın etrafındakilerin de Galatasaray Kulübü Başkanı'ndan kendisine karşı sarfettikleri sözler ve takındıkları tavırlar nedeniyle özür dilemeleri gerekmektedir. Sayın Başbakan'ın da, yetkililere, stadın kira ve işletme şartlarını içeren mukaveleyi hazırlamaları için gerekli talimatı vermesi iki taraf arasında mevcut mukavelenin gereği olarak Galatasaray tarafından beklenmektedir. Dostça ve sevecen bir yaklaşımla.."
-----
Yüksel Türk Senin için yüksekliğin hududu yoktur.İşte parola
0
Beitrag gepostet am 18.01.11, 14:54
@ferhat_09
Nr.: 2
Antworten
bey0glu
Takimlarin kendi sahalari yoktur, genelde 49yilligina kiraladiklari ve sadece mac günlerinde kullanabilecekleri stadtlar vardir
ben galatasarayliyim kardesim, mecidiyeköy türkiyenin en pahali yeri, orda birkac dönüm arsaya yüzmilyonlar sayiliyor
galatasaray kim mecidiyeköyde arsa sahibi olmak kim???
Galatasaray girtlaga kadar borclu bir klüp, eger mecidiyeköyde herhangi birsey galatasarayin mali olsaydi önce satar borclarindan kurtulurdu...
Lütfen böylesi seylerde bari olsun particilik yapmayalim...
Galatasarayin statt yaptiricak parasida yoktu, ihale acildi, ihaleyi kazanan firma iflas etti, arena stadi yarim kaldi, yarim bile degildi, Basbakanin sahsi insiyatifi ile toki devreye sokulduda galatasaray bir futbol arenasina sahip oldu
sahip oldu derken buda yanlis anlasilmasin, statt galatasarayin degil, devletin, galatasaraya kullanma hakki veriliyor sadece kiralama karsiliginda...
0
Beitrag gepostet am 18.01.11, 15:03
@bey0glu
Nr.: 3
Antworten
ferhat_09
bey0glu hap aldın galiba bilmiyorum ama sana açıklık getirim;
1.) Galatasaray sadece futbol klübü değil üniversitesi , lisesi diğer spor dalları ve diğerleri bunları barındıran bi klüp.
2.)15. yüz yıla dayanan bi geçmişi var "galatasaray kim mecidiyeköyde arsa sahibi olmak kim???" kelimesi yanlış galatasaray 15.yüzyıl dayanan bi kuruluş dediğim gibi orası o arsa galatasarayındı.
3.) 30 milyon taraftarı olan bi klüpten bahsediyoruz.
4.) galatasarayın sadece mecidiye köydeki arsası yok riva fibi Florya metin oktay tesisleri gibi bir çok değerli arsaları vardır.
5.)İngilizler Rivaya 600 Milyon dolar Değer bicti ve bu fiyata elden çıkarıcak galatasaray.
6.)Daha 5 Büyük Projemiz VAr yakında Görüceksin 1-2 haftaya yapımı başlar.
bunlar yeterlimi yoksa daha anlatimi???
-----
0
Beitrag gepostet am 18.01.11, 15:09
@bey0glu
Nr.: 4
Antworten
ferhat_09
Ve Şuda Var Toki'nin Başkanı Galatasaraylı VE yönetim kurulu Üyesi İstesede İstemesede Bu Stad Biterdi Zaten.
-----
0
Beitrag gepostet am 18.01.11, 15:12
@ferhat_09
Nr.: 5
Antworten
bey0glu
hap almadim hayir
ve ayrica bende bir galatasaray taraftariyim
antreman tesisleri her klubün vardir, floryada istanbulun en gözde yerlerinden, yakin zamanda galatasarayin bu tesisleri satip, daha sakin bir yerde antreman sahasi kurucagini tahmin ediyorum hatta, klube gelir getirmesi icin tabi
burda dortmund da benzerini borissia dortmund da yapti
ve galatasarayin ayni zamanda bir okul oldugunuda biliyorum
ama ali samiyenin bir karisi dahi galatasarayin degildi
galatasarayin mecidiyeköyde arsasi olsa kimseye statt icin el acmasina gerek yoktu birkere
aynisi inönü icin besiktas icinde gecerlidir, taksimden gogaza gecerken cok kiymetli bir yerde inönü, kullanma hakki var ama sahibi degil...
stattlar bakimi yapimi masrafi cok yüksek, getirisi az yapilardir, o sebepten klupler kiralama yöntemine gider, kendi yaptirmaktansa..
0
Beitrag gepostet am 18.01.11, 15:15
@ferhat_09
Nr.: 6
Antworten
selamim_olsun
Mecidiye köy 1metre kare arsaya sahip deyil Galatasaray
Bende koyu cimbomluyum yillarimiz gecti mecidiyeköyde
bu yazdiklarini ispatliya bilirmisin ?
beyOglu arkadasimizin yazdigi gibi mecidiyeköy ve cevresi Sisli felan Istanbulun en pahali
arsa alim yerleridir.
Neden Seyrantepe insaati durduruldu sonra TOKI devreye girdi ?
cünki malzeme vede iscilik paralari ödenmez hale geldi .
neyse bu konu yeterisine baydi beni zaten zoruma giden burda bazi GALATASARAYLA alakasi olmayan zavalli kardeslerim zamaninda GALATASARAYA ana avrat söven kardeslerim simdi gelmis GALATASARAYLA gurur duyuyoruz basbakani yuhladilar islikladilar diye.
sadece haberlerde gördükleri görüntülerle yola cikarak yorum yapiyorlar.
ben acilisda Aslantepedeydim yuhlamalar nasil yapildi sicagi sicagina gördüm dinledim
Aslantepede 55.000 askin Insan vardi bunun 1000 yuhladi ama haberle rolsun burdaki bazi kardeslerimiz olsun sanki bütün Aslantepe yuhladi süsü vermeye calistilar.
ferhat kardes saygi duyarim actigin topice ama yine diyorum Ali Samiyen Galatasarayin degildir 1metre kare arsasi bile yoktur hayatimiz Ali samiyenle Florya tesislerinde gecti.
hürmetler
-----
Özü DOGRU olanin, sözü de DOGRU olur.
0
Beitrag gepostet am 18.01.11, 16:43
@selamim_olsun
Nr.: 7
Antworten
ferhat_09
galatasaraylığınızdan şüphe duyarım bu yazılardan sonra gülme krizi elde değil yani
Şunu söylim ilk galatasaray stad yapmıyacaktı fenerbahçe gibi büyütücekti ama izin vermediler ve satılar o para ilede şimdiki stad yapıldı bunuda galatasarayın önde gelen isimlerinden diyorum Hayri Kozak bizat kendisi dedi ve orda halen arazimiz bulunmaktadır üstündede galatasaray store cadırı vardır şimdi orayıda satıcaklar teklifler geliyor
//www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=tv8&seekTime=17-01-2011%2016:01 izle
-----
0
Beitrag gepostet am 18.01.11, 16:44
@ferhat_09
Nr.: 8
Antworten
ferhat_09
//www.emlakkulisi.com/42296_a__a___o__lu___n__aat__galatasaray_store_arazisi_ia_in_teklif_verdi
-----
0
Beitrag gepostet am 18.01.11, 18:38
@bey0glu
Nr.: 9
Antworten
kocareis68
Galatasarayliyim diyorsun Galatasaray Spor Külübünden Zerre Kadar Haberin Yok Ne Yani Borclu Külübün Arasalari Olamazmi? Olsa Borcali Kapatirdi Diyordun Degilmi Iste Yine Galatasarayli Olmadigin Belli Oldu Bikac Sene Önce Adnan Polat Ve Yönetimi Basta Riva Arazisi Olmak Üzere Bikac Arsa Satip Borclari Kapatmak Istedi Ama Bunu Genel Kurulda Kongre Üyeleri Istemedi. Nedeni Ise Arsalar Gün Gectikce Daha Cok Degerleniyor.
-----
ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun
0
Beitrag gepostet am 18.01.11, 21:19
@kocareis68
Nr.: 10
Antworten
bey0glu
civan gardasim sen öyle diyorsan öyle olsun
ben burda horoz dövüsünden ziyade, konuya aciklik getirmek istedim
0
1
Antworten
Um Beiträge posten zu können, musst du dich vorher einloggen!
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!