56 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 14.01.11, 19:25 Nr.: 1 Antworten

Karim Ziani Kayserispor'da !..
Karim%20Ziani%20Kayserisporda%20!..

Karim Ziani Kayserispor'da !..

Kayserispor bombayı patlattı !.. Almanya'da Wolfsburg forması giyen orta saha oyuncusu Karim Ziani, Kayseri'yi seçti.. Adı İstanbul devleriyle de anılan Ziani Kayserispor'la anlaşmaya vardı...

0

Beitrag gepostet am 14.01.11, 19:25 @avsaroglucan Nr.: 2 Antworten

Karim Ziani Kayserispor\'da !..
ziyaniyi etmeyiz ziyan,
takimimiz KAYSERISPOR ulan,
cokta umrumuzda sampiyon olmasan,
ölümüne arkandayiz KAYSERISPORUM heran.
0

Beitrag gepostet am 15.01.11, 04:25 @avsaroglucan Nr.: 3 Antworten

Insallah hayirli ugurlu olur Kayserisporumuz icin
Ey Kayserili nasil mantimiz, sucugumuz, pastirmamiz, gözüacikligimiz (kurnazligimiz ticaret anlaminda), Erciyesimiz, vesaire vesaire sayamayacagim bircok özellikleriyle Kayserili olmaktan ögünüyorsak Kayserisporumuzda bizim bir parcamiz!!!
Bu sitede hemsehri bölümünde bircok Kayserili arkadasimiz var hepinizi saygi ile selamliyorum vede diyorumki Bjksi, Gssi, Fbsi Istanbulun semt takimlaridir tipki Nisantasisi, Galatasi, Anadolu Üsküdari v.b. gibi gelin biz "SEHIRIMIZIN" takim (larini=Erciyessporumuzu) destekleyelim.
0

Beitrag gepostet am 15.01.11, 06:18 @avsaroglucan Nr.: 4 Antworten

sampiyonluk cok da uzak da degil ,

gelecegin sampiyonunu hazirliyorlar o ruhu tam sehir olarak yakaldigimizda önümüzde duramayacaklar ,,,,,,kayseriiiiiiiiiiiiiii
0

Beitrag gepostet am 18.01.11, 14:03 @avsaroglucan Nr.: 5 Antworten

Kayserispor çok iyi takım oldu çok iyide stad'ları var ama sadece 1 eksikleri var oda taraftar 33 bin kişil stad dolmuyor anca 12-15 bin kişi anca geliyor belkide dahada az 3 büyüklerlen olan maçta'da anca 18-22 bin arası bence Kayserispor'a transferden çok taraftar desteği lazım şampiyonluk için saygılarım'la.
-----
Yüksel Türk Senin için yüksekliðin hududu yoktur.Ýþte parola
0

Beitrag gepostet am 19.01.11, 19:45 @ferhat_09 Nr.: 6 Antworten

sagolasin arkadas yorumun icin
burda "Hemsehri" diye bir bölüm var almancasi "meine Landsleute" orda 143 üye ile Kayserili hemsehrilerim ya 1. yada 2. sirada Turkbase üyeleri arasinda.
Bu topicteci 3. yorum bana ait ama gel görki hic ama hic yorum yapmiyor Kayserili hemsehrilerim ya futbolu sevmiyorlar, sevenide Istanbula hayranlik duyuyor malesef
Oysaki Kayserispor Kayserinin bir parcasidir ben konuyu acan arkadasi forum.kayserispordan yillardir taniyorum kendiside sahittirki orda ücyüz-besyüz kisi kendi aramizda yorum yapar dururuz ama sayimiz yillardir malesef ve malesef artmiyor. Pes dememek elde degil.
Ya Kayseridekilere ne demeli? Hayatlarinda stadina gitmedikleri tvden gördükleri takimlari tutuyorlar? Bu olay tamamen sosyolojik bir olay dünyanin hic bir tarafinda böylesi durumla karsi karsiya kalindigini düsünmüyorum o yüzden ne futbolda nede baska bir hususta arpa boyu yol alamamiyoruz...

0

Beitrag gepostet am 21.01.11, 17:40 @ambro77 Nr.: 7 Antworten

Yeni transferlerimizden sonra takima taraftarin inancida artti umudediyorumki artik stadimiz hermac full cekecek , cünki kayseride bir düsünce vardi kayserispor ligin ikinci yarisinda ligi birakiyor diye yapilan transferlerle insanlarin kafasindaki bu düsüncede dagildi , artik taraftarimiz maca gitmek icin yarisacak ve bunun mükaafatinida sene sonu ligi cok iyi bir yerde bitirecek alacagiz .

0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!