|
|
|
Galatasaraymi.? Besiktasmi.?Sonucu bilin,kazanin. |
Ciddiyim ben ya..Havada 4-5 derece soguyacakmis.. Sen hediyemi alamadim yagmurdan falan deme..Cilgini yollarim mofayla HH.a Bu sabah karla uyandim yine..Sen köyünün yagmurlarinda islanirken. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daha 1 haftan var,Gidersin sali pazarina. Auftrag in bearbeitung... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam pardon arkadasim. Seve seve verirdim de..Kriterlere göre ilk skoru yani 1-2 Besiktas galibiyetini sizden önce tahminde bulunulmus.Size ancak bir teselli mükafati verebilirim. Ama yukarida bos olan tahminler yaziyor.Onlardan birini seccseniz diyorum. Saygilar.Pardon. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cook severim pembeyi..Gömlegim ve t-shirtim de var.. Sen tatilini degerlendirmeye bak..Istersen bir sapanca veya Boluya git kayak kaymaga.. Beni bosver..Nasilsa unutacaksin..Hic olmazsa bahane aramazsin.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sanada iyi aksamlar..Sivasli.. Espiri anlayisina güvenmistim..tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simdi kar kaplidir oralari..Hüttede bir lager feuer,kestane patlatirsin.. 1-1,5 saatlik yol. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sapanca gölünde yoktur,oradan bolu dagina git..Kari cok seviyorsun ya..Özlemissindir. Yani icinden geldigi gibi takil.Nicht das du später was vermisst. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ezan kasetleri var..CD.leri aliver birtane ..Rechnungunuda getir..Bendensin.. Kabul edive gari.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanka Bu Derbiyi Galatasaray 2:0 kazanacak Yönetim, Teknik Heyet, ve Futbocular icin Kritik bir Mac olasi bir maglubiyete Taslar Yerinden Oynar. Mac Ali Samiyeden Bu Derbiyi Ya Kazanacak Yada Kazanacak Baska Yolu Yolu Yok. ----- *ETIKETE GEREK YOK ALEM BIZI TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam playback arkadasim. Not ettim..Gs-5-BJK-1 Insallah derim.Neden olmasin.? Ok.taci 2.ciye veririm. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam kankama.. Insallah derim.. GS-2-BJK-0 Basarilar arkadasim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya o zaman müsade etde Ben senin mahalleye bir Cami yaptirayim.. Ayni olmaz elbette arkadasim..Canli canli-saati saatine duymak sart. 3-4 sene sonra gidersin tekrar.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya biz zaten tacsiz kraliz.Bilen bilir bilmeyen bilenlerden ögrenir.. Ama sembol olarak.,yarismaya bir tat vermek icin Koydum.. Hakeden kazanacak.Senin 5-1 zor görünüyor..Cok zoooooor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam arkadasima.. Ya hicte üzülmüs görünmüyorsun. Üstün agliyor ama asagisi kina gecesi oynuyor.. Bende üzülerek basarilar deeveyim gaari. GS-0-BJK-3 Not ettim..Tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Insallah derim,arkadasim.. Az kalmis..Mart ayindada istanbul cekilmez ya..Yagmur-camur.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam tezzim arkadasim.Hsg. Elbette,spor müsabakalarinda tek temennimiz iyi olanin kazanmasidir. Yarismaya katilmak isterseniz.Sizden bir tahmin rica edeyim.. Besiktas kazanir....1-4 2-4 0-4 veya 2-2 3-3 bearaberlikler halen verilmemis. Saygilar.Katilimina simdiden tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya az para degilmis giden.. Cimbom bir kükrese gerisi gelecek ama..Arda ve barosun yoklugu doldurulamiyor.. Birde yenilerin gol kacirma yarisi yokmu..Kafamda sac kalmayacak bu gidisle inan.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ostern bu sene nisan ortasina geliyor..Ben gidersem ki insallah..O zaman giderim..Havalar nefis oluyor...Hele güneyde.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
malesef bir yanlisin var gecen sene (2009/2010) ilk maci GS 2:0 almisti ikinci mactada 1:1 beraber kalmisti. ve hatirlatayim sivas kil payi ligde kalmayi basarmisti... ----- *ETIKETE GEREK YOK ALEM BIZI TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O maci bilmezmiyim..Berlini Istanbul yapmistik.. Eskiye mazi deniyor artik.. Bende fenerin Türkiye kupasini kazandigini hatirlamiyorum ya... Mazeretim var.Bebektim ben......... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!