|
|
|
Galatasaraymi.? Besiktasmi.?Sonucu bilin,kazanin. |
A.Selam maho arkadasim. önce aslm.sonra not. GS-1-BJK-4 not edilmistir.. Basarilar.?? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanal schmuck bu.. Manevi degeri var..Yüzlerce kisi karsisinda 1. olmak.. Birde o begenmedigin krone özel bir törenle basina koyacak.. TC.olmana sevindim..Yoksa s...........ausländer ,go home diyecektim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güzel temennine tsk.ler arkadasim.. Mecazi derken..?? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rica arkadasim.. ama o sonucta esprit arkadasim vermis.. Baska sonuc alsam.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya yabanim.. Biz renkdasiz.. Kardes takimiz..Bu sene transferde biraz atisma oldu gecti bitti... Sen bana takil,Bu sen olmasada seneye ............güleriz hep beraber. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam arkadasim. o tahmin verilmis.. yani kazanabilirsin ama,ödül yok..istersen baska tahmin ver.kazanma sansin olsun..istersen tahminini okeyle..Ödülsüz kazanan olursun. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bence güzel degildi.. Ama sizin hosunuza gitmesi elbette önemli..Tahmin konusunda yeni bir fikriniz varmi..' Maci seven bayanlarada ayri ilgi gösteriyorum,,,Neden dir acep.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Su havani alacagim senin ben ya.. 4 dilden hava atiyorsun bana..Yok D mis te..Yok stadt rundfahrt falan.. Alacagin hanene yazdim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tamam da arkadasim..o kim.. Tahmin bile yapmamis..Nasil kazanir sence..?? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadasim ödül sembolik. Biraz heyecan katmak icin.Ama sen bjk.nin galibiyet yeter diyorsan kabul.. Ama bir tahmin verde sahiden kazan.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sivasli arkadasim.. GS.-2 BJK.-3 not ettim. Maci sevip gidememenin kahrini bilirim.. Insallah size futbolu seven bir es nasip eder allahim. Paylasmak güzel sey.. Bayram harcligini baska hayirli islerde kullanacagim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam pirana arkadasim.. En sevdigim skor..Insallah diyorum.. GS-3 BJK-1 Aman bu seferde bjk.nin önüne gecelim ya..yukardakiler yetismek mücize zaten.. Yorumun ve katilimin icin tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya..sekreterim gönderse olursanirimda. simdi sekreterim bildirdi.senin verdigin sonucu giselle diye bir arkadasim daha önce vermis.. Yani kazanma halinde sadece teselli kaliyor..Orhandan bir teselli vermi..yoksa yeni yazilmayan bir sonucmu..?? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tahmin edebiliyorum.. Gecenlerdeki sikayetinizi unutmadim..Acimamak elde degil.. Kaderinizmis cekin lütfen. iyi geceler.Basarilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pirana arkadasim ben kaciyorum.. Katilma kriterleri gayet acik ve ilk sayfada yazili. karar senin.8 sayfayi oku ve yazilmayani yaz derim. Yarin yazilanlari aciklayacagim..eklenebilecek skorlarida. Kolay gele arkadasim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam sivasli Saka-ciddi takilmistinya,yok evde kaldim..Kimse bana bayram harcligi vermiyor diye.. Öylesine dedim yani.. Hayirli aksamlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iyi aksamlar arkadasima. Besiktasin 3-2 galibiyetini veren olmus.4-2 3-0,3-3 4-0 bos, veya gs nin 2-0,4-1,4-2 ,3-0,4-3 galibiyeti acik hala. Kolay gelsin..Basarilar güzel arkadasim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam esprit.. Ne oldu,saka olarak havan batsin demistim. Alindinmi yoksa.? Iyi aksamlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam aksiyon arkadasim. Güzel yorum yazmissin,ama skor belirtmemissin.? Katilmak istersen yazilmamis skorlardan birini seciver bir zahmet. Iyi aksamlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya haklisin..Kiskaniyorum.. Birde senin hava atman yokmu..? Deli oluyorum..Gel 3 hafta gel diyorum.. Neyse yarindan itibaren bol yagmur geliyormus,Icim serinledi biraz.. Coook üzülüyorum coook. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!