|
|
|
Galatasaraymi.? Besiktasmi.?Sonucu bilin,kazanin. |
Ya,akillisini bulurumda,ona seni begendirmek zor olacak.Birde charly var. Yapariz birseyler..Caydan cok icmemissindir insallah. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamam Kanki dedigin gibi olsun... Caydan yarim kova ictim veee ev sahibi kendini camdan atti kurtuldu kedi cirmaladi ve balkonda biryere saklandi ama pitt bull köpegi kacamadi ve rahmetli oldu ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya dur reklamini yapma.. Kismetin kacarmi, artarmi bilmem. Sen yirttinya evlenmekten,arkadaslar toplanip,bekareti koruma günü tertipleyelim. 0 km. kalmak coook önemli.Hadi 1-0 önde basliyorsun yarismaya. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hay sen cok yasa be kankim 0 Km isterim artik ona göre yada kocasi erken ölmüs kendi fazla yipranmamista olabilir ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam yaban gülü.. Biz evlatlik aldik ya cilgini.. Bizim evermemizi bekliyor.Yani kizi biz bulacagiz. Birde yarim kova ASK-CAYI icmis..Yani illa everin beni diyor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eli verdik,Kolu kapti.. Balayinada isim var deyip beni gönderir bu. Cami avlusuna mi biraksak acep...? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hemen,yoksa yer icer bizi bu..Onu cami avlusuna, Charly ide,tavuk kümesine kapatirim.Biraz tavuklari gagalasin..Nede olsa sahibine cekmistir. O isi sen olmus bil. Icim kan agliyor ama,iiiihh olmayacak bu oglanla..Cocuk parasi bile vermiyorlar.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya ince ruhlu ,yumusak kalpli arkadasim..O 2 dostu ayirmaya gönlün elvermedi degilmi.? Bende kiyamazdim zaten.Bizim buralarda cami yok. Kilise avlusuna biraksam mi acaba..? Ne dersin.? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aynen bende öyle oldum. Nasil istersen.öyle olsun..Organ mafyasida iyi para teklif etmisti..Hemen red ettim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya,keske sorsaydim sana.. Sadece böbrekleri ve kalbine para verdiler..Cigeri 5 para etmez dediler.Alkoldenmi acaba..? Kiyamadim ya.Kusunu düsündüm üzüldüm,ya bir daha ötmezse. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam esprit.. Almanya ya hos geldin. Insallah,iyi bir yolculuk gecirip.ayri kaldigin sevdiklerine kavusmussundur. Darisi tatil yapamayanin basina. Iyi geceler.Tekrar hos geldin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaw organ mafyasina kadar,kilise avlusuna kadar birakmisiniz ben Kanki  Halbuki ben coh hashas bir cocugum ve simdi hayal kirikligina ugradim.... hadi bana kiydiniz ama su yavrum charlye nasil kiydiniz Arkamdan höngür höngür aglar yavrucagiz en iyisi beni siz söyle zengin,dul ve kocasi erken ölmüs bir bayana verin evlatlik olarak.. hem kadincagiza arkadaslik ederiz hemde bizim canimiz SIKILMAZ. Ozamana kadar acaba yaban gülü bizi misafir olarak kabul edermi???? fazla sürmez canim benim gibi iyi bir insani hemen alirlar evlatlik olarak........ ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!