|
|
|
Galatasaraymi.? Besiktasmi.?Sonucu bilin,kazanin. |
yaw Yaban gülüm hani kek yapacan,kurabiye yapacan, lahmacun yapacan ya cayin yanina iste ozaman ögretirim sana pokeri ondan sonra ikimiz beraber olup su Memoyu yenip bu sogukta donsuz sokaga salalim. yakti basimi yaktiiiii ha bak ben ilkbahar gelmeden geri dönmem eve ona göre hem gelmisken biraz kalirimda seninde canin SIKILMAZ ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Volkan Acmisin??? Beter olunnnnnn beni bak bir caya o canavara yem verdiniz ya ne diyeyim artik ben size  ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet haha bak bi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haberin yokmu..? Sanadami cay versek acaba.Cilgin arkadasima ikram edilenden. Söyle etrafina bir bak..Belki senden hoslanan birini görürsün. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baktim,tebrikler harika olmus,cevaplamaya calistim nacizane.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ask iksiri..Asik olmaktan cekinenleri rahatlatiyor.. Cilgina 2 kova vermis birisi..Adamcagiz duvara tirmaniyor.. Elbette aramizda kalacak.. Duymayanlar a ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam dilem.. Aramadi vefasiz ya...Cok mesgulmus, Senin torpilde ise yaramadi..Halbuki ben kurtarirdim takimi ya.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya bu cilgini evlatlik edinelimmi.. Yoksa TB.de kurda kusa yem olacak.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet seninkide cok güzel olmus, sizin türkceniz zaten daha iyi benimkinden, bende cevapladim  kar yaginca faydasi oldu galiba |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sanmam,Biraz beyin jimnastigi hatirlatti bize..unuttugumuz yazmayi. Bizde daha neler var neler..Kesfeden yok sadece.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya sevmeyi bilmemissin yada hic sevilmemissin sen. Öyle obur görünür kankim,ucuza gidecek ya...Kurtaralim onu,, Iyi dinlemeler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yani..Biz olmasak onlar olurmu hic.. Sen pesini takip et..Bende antrenmanlara baslayayim..In der rückrunde insallah..Gollerimle dönerim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Konu saka idi elbet..Öyle derler ya.. Ben bakarim kankime ya..istemedigi bir evlililk yapmasin..Cok hassastir.hemen ishal olur.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sen topici takip etmemissin.. Cilgin yolcu..gidici,sadece misafir..Talibi varmis..oda kabul etmis..dün geceki sayfalari oku..Lütfen. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okis senin hatirin icin evlatlik alalim , iflas edim
Ya$asinnnnnnn Kabul ettin yani hemen charlyi alip cikiyorum bak yola ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaw kanki sen yokmusun ya Bak dün aksam hemen bosadim az kalsin saldiriya ugruyacaktim ya.... neyse sadece tacizle ucuz kurtuldum simdilik ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam kanka ya. Desene ufak-tefek siyriklarla kurtardin. Teklifi kabul etmeden düsünücektin.Ask-cayini icenleri kandirmak kolay olurmus,Neyse bekareti kurtarmissin ya..Ben k-----m seni baskasina. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
buseferki kim Kanki??? yaw aman gözünü seveyim degisik olsun artik bu olmazmi ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Degisik olsun derken...Sac rengimi...??? Yoksa cinsiyetinimi kastettin.? Istersen özelden yaz,tercihin belli olmasin.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok be gözüm azicik akilli olsun yeter saci isterse kizil olsun ama akil olsunda yeter ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!