|
|
|
Galatasaraymi.? Besiktasmi.?Sonucu bilin,kazanin. |
yaw memo bunu yapacagina bana bir kilo 404 alsaydin daha iyidi... insallah daga vurur buda kendini bak birisi kendini istanbula atti kacti yaban gülü alp daglarina vurdu kendini yaw benim ne kötü kaderim varmis be gurban yok gardas ben Nickimi yerimi,sehrimi,ülkeyi bile degistiriyorum en kisa zamanda ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Valla senin gelin adayiyla zaten randevun var yarin icin,Eder senide davet elbet. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaw Volkan birde istekleriniz var daha ha?? Bana deutsche banki verseniz genede cekilmez bu..... ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yani..volkan..Ayik kafayla... Ya uykusuzluktan oturdugum yerde uyuklayacagim..Kacalim derim.. Fazla istersen kizin evde kalir..ona göre. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam selenay- Gs-1 besiktas -2 Volkan arkadasimiz tam sonucu bildigi icin taci kazandi..tebrik etmek istemezmísin..Yakismis falan de..coook seviniyor.cook. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya kaderine küs..Tasima suyla degirmen ancak bu kadar dönüyor ..Simdi kendin ettin kendin buldun.. Merak ettim ya kanki..Teklif önce kimden geldi..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cayirrr cayirrrr yandim bile ergenekon kardes yaw su memo yokmu yaaaaa sonunda yakti basimi benim...hicmi acimadi kankisine ya hay allahim neydi bukadar sucum benim.... ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ahhh Memo ahhh birde sorarsin teklif kimden geldi diye tabiki geli yani ondan geldi ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Volkan seni vekilim tayin edip kactim.. Güzel tebrikleri sen kabul et lütfen.. Iyi geceler..Mutluluktan uyuyabilirsem askolsun.. Vay be bu günleridemi görecektim..Kalin saglicakla. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volkan sende beni bugece intihar ettirecen yani kafaya koymusun anlasilan.... birde Paris Hilton filan diyorsun yarami dahada desiyorsun.... Hani Gelinler gerdekten filan önce korkarlarmis ya yalan valla ben 4 1/2 atiyorum simdiden ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ah gözüm ah Allah düsmanima bile vermesin böyle birsey ama bunlardan intikamim korkunc olacak Zurna,düdük manyagi yaptiracam bunlari ben bu acinin üstüne ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam abdi kardesim.. Ben samimiyetlerine güvenmesem öyle saka yaparmiyim.. Sadece arkadasliklarini tebrik ettim..Devamini diledim..Biraz gaz vererek sayelerinde ve hosgörülerinden,iyi bir vakit gecirdik. Cilgin arkadasimda mükemmel rol yapti,volkanda herzamanki gibi gaz verdi.. Kimseyi kirip incitmedigimizi umuyorum. Saygilarimla. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya arkadasim.. Kumarda sansin yok belli.. Ama teselliyi hakkettin. Iyi dinlemeler.Daha hala teselliye ihtiyacin varsa yaz.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam Kankim Burada sakalastigim pek nadir insanlardan birisisin kardes. Ama sayende seyi kurtarmak icin Togo ya Asyl yapacam ben bu gidisle...... ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslm. Ya durum o kadar ciddi demek.. Evet derken aklin nerene kacmisti arkadasim..Kurtaririz seni bu durumdan defolu falan deriz,Volkanda basligi yüksek tutar,yirtariz. Hem Togo fena degil,kiyafet sorunu yokmus orada.Giderken bir torba kar götür. KARI özleyebilirsin orada. Espiri anlayisin ve hosgörüne siginarak bize hosca vakit gecirdin..Tesekkürler. Tüm base duymadan kapatalim konuyu,yoksa almak zorunda kalirsin.........son kararini.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Togoda gercekten elbise derdi yokmus Erkekler önüne bir kargi sopasi bagliyor,kadinlarda bir muz yapragi ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Desene sende bosuna Togo yu secmemissin.Yasadin kanka,kargili bir resmini gönderirsin artik.. Asyl almak icin verecegin sinavida kazanirsin sen.Gazan mübarek ola. Sen bir yerles,kardesinede bir davetiye cikarirsin artik. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Memo düsünsene Hergün ayri bir kiyafet giyecem... kisa kargi sopasi uzun kargi sopasi Incesi,kalini   merak ediyorum acaba Pijamalari nasil orda sonra gercekten bir kaza islemiyelim orda ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya Volkan Muz yapragindan bol ne varki orda herseye kullaniyliyormus.. Sarma sarmaya Bayanlara don yapmaya filan... acaba String tangalari nasil oluyor merak ettim simdi.. galiba Tangada bir zeytin yapragi oluyor ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sanirim pijamalar quer gestreift,yoksa cok kaza olur cook. Ben kislik pardesüme 200 euro verirken sen bir cubukla isi götüreceksin.. Sen orada para bile biriktirir,kendi kavmini kurar,bizide isci olarak aldirirsin oraya. 6 hatun düsüyormus kisi basina..Yagmurdan kacarken doluya tutulmazsin insallah.. O maviler de cok pahaliymis ya..Sen eniyisi burada kal..Kaderine razi ol.Kismetimmis de.Kaderim böyleymis de..El atinda ol.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!