|
|
|
Galatasaraymi.? Besiktasmi.?Sonucu bilin,kazanin. |
Yönetim Istifa Yönetim Istifa Yönetim Istifa Yönetim Istifa ----- *ETIKETE GEREK YOK ALEM BIZI TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet ya..Sen bu isi hakikatten biliyorsun.. Tbr.ler--- ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aynen ama..tren kacti..Koca sezon gitti.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
was ist mit mir mein freund?  )
bende bildiimmm ----- NeKadarBilirsenBil,SöyLediklerinKarşıdakininAnLadığıKadardır |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam karakuzu.hsg. Heyecanli bir macti..Maci fazla gol atan kazandi. Mac sonucu GALATARAY-1 BESIKTAS-2 Az sonra kazanani aciklayacagim..Ve teselli alani.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olsun zararnin neresinden dönersen kardir. yeni stadimiza isler acisi bir halde gidiyoruz pes dogrusu. ----- *ETIKETE GEREK YOK ALEM BIZI TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet arkadaslarim. Bir büyük derbi daha sonucladi..GS-1 BJK-2 Macin tam sonucunu bilen,volkan-Yabanel arkadasim..5.000 er puanlik sticker mi isterler yoksa birisi tam tacimi..10.000 puanlik Benim icin farketmez..Karar sizin.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kuralı bozmayalım volkan bey benden önce bilmiş also onu taçlandırın siz 
bende misss gibi 3 puan yazayım kartalımın hanesinee  ----- NeKadarBilirsenBil,SöyLediklerinKarşıdakininAnLadığıKadardır |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Insallah arkadasim.. Umut yok bu sene nasil olsa.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

teşekkürler aleyna ----- NeKadarBilirsenBil,SöyLediklerinKarşıdakininAnLadığıKadardır |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanada teselli arkadasim. Hayirli dinlemeler. Bakalim memoyu kim teselli edecek. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hehe teşekkür ederim karakuzu ----- NeKadarBilirsenBil,SöyLediklerinKarşıdakininAnLadığıKadardır |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siz tam sonucu bilemediniz arkadasim..2-3 demissiniz.. Size isterseniz sevdiginiz bir klip veya bir sticker göndereyim oda tac ama ..degeri okadar degil. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yok be arkadasim.. Ben bu sene zaten cimbomu askiya almisim.. Ben yabanel hanima 5 binlik sticker..Sanada 2 *5 bini toplayip tac hediye ettim.. Tekrar tbr.ler... Sadece ödülü aldiginizi buradan tasdikleyin yeter.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hasg kanka.. sana ödül yok maalesef Sevinme sirasi arkadaslarimda.. yani BJK.lilarda.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son saniyeye kadar 0-2 sonucla önde giden arkadasimiz gitme_desem e teselli ödülü vermis bulunuyorum.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Offf offf ya Bu aksam ben gülsen den daha güzel offlarim evvelallah.. tsk.ler arkadasim.. Iyi geldi.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tesekkürler ya.. O kadar bana benzeyen puppeyi de nerden buldunuz ya....tacim da yakismis yani.. yarin ise onunla gidecegim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hakkettin kazandin arkadasim.. Bu haftaki yarismayi volkan ve yabanel arkadasim tam skorla kazanmistir.. Ödülleri tarafimdan verilmistir. Aldigini onaylarsan arkadasim.. Yabanel arkadasimda aldigini tasdiklesin.. Tekrar tebrikler...................... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Puanlarim sana helal olsun... Memoda ki puanlar bitmiyorki.. Girer 2-3 saat okey oynarim kazanirim geriye.. Takma kafana.. O dün geceki angara havasini oynayan hatunu getirecegim. Hani senin ekledigini.. Yeterki eglenelim..Maksadimiz bu olmali..Eglenelim eglendirelim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!