|
|
|
Galatasaraymi.? Besiktasmi.?Sonucu bilin,kazanin. |
Amin diyor ve tsk.ediyorum. Sizede berra hanim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen öyle, gercektende ruhsuz bir takimimiz var onun icin basimiza gelenleri hak ediyoruz. busefer insallah sans bizden yana olurda seytanin bacagini kirmayi basarabiliriz  iyi aksamlar herkese |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam arkadasima Bencede onlar kazanir.Sulukule 3-Kariye -0 ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simdiye kadar katilan arkadaslarimizi ve verdikleri tahminleri,verilebilecek skorlari yaziyorum. Nicki I verdigi tahmin. G.saray-Besiktas.G.saray ev sahibi oldugu icin önce yazdim. Memo53............ 1-0 karakuzu..............1-0 Gitme_desem...... 0-2 Guelsen01....... 0-0 adanali ....... 0-1 giselle77 ...... 3-1 __esprit__ ..... . 1-3 sebebim-olma.... . 3-2 Yaban-gulu ..... 1-1 Volkan74+yabanel... 1-2 maho ..... .... 1-4 sivasli kiz ..... 2-3 Playback .... 5-1 kocareis ... 2-0 Aleyna ... 3-0 efe ... 2-4 hemserim .. 4-1 Berra.....................3-3 oezkan...................2-2 Bu üstekiler gecerli skorlar. Alttaki arkadaslarimda.verilen skorlari verdikleri icin ya tekrar yeni skor verecekler,yada teselli armagani kazanacaklar. kazanmalari halinde) löwen herz .......... 0-2 Piranha..................3-1 selenay..................2-1 kantoni ..................2-0 Yazilmayan skorlar.....4-0...4-2 .. 4-3 ..5-0-----0-4....0-5...1-5 ..2-5..3-5-- 4-4. en son katilma tarihi pazar 18.e kadar.Iyi skorlar gitti malesef.Ama maksat katilma ve bilme.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam volkan.. Basta yazdim diye tekrar etmedim.. Krone delux(kral veya kralice taci) 10.000 puan degerinde..Teselli de bir sticker veya clip ekleme.. Uyarina tsk.ler. Öteki iddia aramizda diye bahsetme geregi duymadim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SELAM ARKADASLAR: Katilma süresi 3 dakika sonra sona eriyor.. Düzeltmek isteyenler ve skor vermek icin son dakikalar.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ve besiktas erken gol buldu GS-0 BJK-1 ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayirlisi olsun.Bende 2-1 demistim.. Bekleyelim görelim..Iyi olan kazansin.Arkadasim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
//atdhe.net/29472/watch-galatasaray-vs-besiktas Maci izlemek isteyen arkadaslarim bu linkten izleyebilirler.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Macin ilk yarisi bitti. GS-0 Besiktas-1 Gol Guti(pen6) dakika 8 .Mac böyle biterse ödülü adanali arkadasim kazanmis olacak.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

iyi olan kazansınnn ----- NeKadarBilirsenBil,SöyLediklerinKarþýdakininAnLadýðýKadardýr |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam arkadasim.. Benim cimbom yine cok kaciriyor ya..Birde kolay gol yiyor..Neyse sizlerin sansi sürüyor hala. Aynen hakeden kazansin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslm.arkadasim.. Evet..ama daha önce gitme_desem arkadasim ayni skoru verdigi icin kazanma halinde ödül onun..Sanada bir teselli hediyesi veririz arkadasim. GS.oynuyor ama atamiyor.Ya sinir olmamak elde degil.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ayip ettin Almanyali hemsom..Klip helal sana.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ve 5 hafta sonra Baros tekrar sahalarda,son 15 dakikada elano nun yerine oyuna girdi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ve gooool GS-0 BJK-2 gol nobre dakika 79. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
atamiyana atarlar.... ----- *ETIKETE GEREK YOK ALEM BIZI TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yani...Golcusüz bir takim..Kaptansiz gemiye benzer.. Haklisin arkadasim..Bir nonda miz vardi onu bile gönderdiler.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet arkadasim..Herhalde..Gol atamazsa bile sizin. Yeterki gol yemesinler.gol yerlerse yani 1-2 biterse.. O zaman taci sevdigim ve bende ayri bir yeri olan arkadasima verecegim.. Herhalde mutluyum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Veeeeeeeeeeeeeee gooooooooooooolllllllllllllllllllllll GS-1 Besiktas -2 gol kewel ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!