54 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 17.11.10, 19:46 Nr.: 1 Antworten

En iyiler listesinde bir Türk

FIFA'nın  geleneksel olarak düzenlediği 'Puskas Yılın Golü' yarışmasının adayları belli oldu.

FIFA, en iyi 10 golden biri olarak Hamit'in Kazakistan'a attığı nefis golü de gösterdi. FIFA'dan yapılan açıklamada 10 golün, FIFA Futbol Komitesi tarafından estetik, maçın önemiyle şans faktörü ve rakip takım hatalarının en az olması kriterlerinin göz önüne alınarak seçildiği belirtilirken, en iyiyi fifa.com kullanıcıları seçecek.

Listede Hamit'in yanısıra Kuzey İrlanda'dan Burrows, Fransa'da Nasri, Arjantin'den Messi, Hollanda'dan Robben, Brezilya'dan Neymar, İsveç'ten Hallenius, Japonya'dan Yokoyama Güney Afrika'dan Tshabalala ve yine Hollanda'dan van Bronckhorst bulunuyor.

En güzel gol 10 Ocak 2011'de açıklanacak ve 2010 Puskas Ödülü'nün sahibi belli olacak.

Hamite Oy Vermek Icin Bu Linke Girin

//de.fifa.com/ballondor/puskasaward/video=1335005/index.html

Iste Hamitin Golü

-----
*ETIKETE GEREK YOK ALEM BIZI TANIR*
0

Beitrag gepostet am 17.11.10, 20:58 @cicim29 Nr.: 2 Antworten

o zaman garanti oy verdin degilmi

-----
*ETIKETE GEREK YOK ALEM BIZI TANIR*
0

Beitrag gepostet am 10.01.11, 21:17 @kocareis68 Nr.: 3 Antworten

Hamit'e büyük onur!

Yılın en iyi golüne verilen Puşkaş Ödülü'ne Hamit Altıntop layık görüldü.

Milli futbolcumuz Hamit Altıntop'un da aday olduğu “Ferenç Puşkaş Ödülü” bu gece İsviçre’nin Zürih kentindeki Kongre Evi’nde TSİ 20.00’de düzenlenen bir törenle verildi.

Hamit, dünya futbolunun patronu konumundaki FIFA tarafından 2010 yılının en iyi golüne verilen ödüle A Milli Takımımızın Kazakistan’ı 3-0 yendiği maçta attığı muhteşem golle layık görüldü.

Hamit Altıntop'a ödülünü, Kazakistan Milli Takım kalecisi Andrei Sidelnikov verdi.
"Ferenç Puşkaş Ödülü" adayları arasında; Messi, Nasri, Burrows, Robben, Hallenius, Neymar, Yokoyama Tshabalala ve van Bronckhorst'un attığı goller bulunuyordu.

-----
ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun
0

Beitrag gepostet am 10.01.11, 22:11 @sevil_1980 Nr.: 4 Antworten

havan kime yabanci hem eminmisin hamit olduguan belkit ikiz kardesi halildi . hamit iyide kardesi halilde is yok ondan daha iyileri laik milli takima

-----
0

Beitrag gepostet am 11.01.11, 19:03 @sevil_1980 Nr.: 5 Antworten

-----
0

Beitrag gepostet am 11.01.11, 19:06 @cicikiz29 Nr.: 6 Antworten

heya aldi ödülü inanmiyorsan video ekledim izleyebilirsin bir havaci daha benim oylarim derken kac oy kullandin bende kullandim hic yaziyormuyum ama buraya

-----
0

Beitrag gepostet am 12.01.11, 17:11 @kocareis68 Nr.: 7 Antworten

Bu güzel golü

Alkışlıyorummmmmmmmmmm

clap:

Çok güzel bir gol

Hamit  ALTINTOP'u bizi gugurlandırdığı için Can!ı gönülden  Kutluyorum

-----
Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür...
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!