104 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 02.11.10, 16:17 Nr.: 1 Antworten

Hürriyet gazetesi ve Bursaspor
Bugün hürriyet gazetesi aldim..spor sayfasina bakiyorum sampiyonlar liginde bursasporun maci var onunla ilgili haber ariyorum ama araki  bulasin.dortmund nürnberg haberleri var resimli basket haberleri var ilgili ilgisiz liglerden haberler puan cetvelleri var ama ülkemizi sampiyonlar liginde temsil eden bursaspordan haber yok derken bir baslik gördüm..uefa askina diyodu kücücük baslikta ne hangi kanaldan yayinlandigi yaziyodu macin ne baska bisey...aklima bu yayin grubunun bir kac sene önce türkiye süper liginin yayin haklarini almak istedigi geldi..iyiki alamamis dedim..Her alanda oldugu gibi spordada memleketim yanlisi olmadigini yine gördüm bu gazetenin..ve bundan sonra almayacagim bu gazeteyi ...
-----
Ululuk isteyen töreden ayrilmasin !!
0

Beitrag gepostet am 02.11.10, 16:31 @sserkannrw Nr.: 2 Antworten

Valla kardes sen bu paylasdigi konuda haklisin ama amasi var bursaspor u yazsa gazetenin traji ne olacak onlar biliyorlar hem birak bir sayfayi iki sayfa bursaspor icin acilmis olsa ne icin 3 mac 0 puan olmayacak duaya amin denilmez ne yazikki
0

Beitrag gepostet am 02.11.10, 16:39 @psycho Nr.: 3 Antworten

6 macta sifir cekenler icin cok sayfalar dolduruldu. Bursaspor herseye ragmen nürnberg yada dortmundan daha fazla yer almayi hakediyodur diye düsünüyorum..
-----
0

Beitrag gepostet am 02.11.10, 16:41 @aksiyon Nr.: 4 Antworten

evet arkadasim ben aslinda günamim kadar sevmem bu yayin kurulusunu ama kahveciyim ve malesef her gün buraya bir gazete almam gerekiyor yine malesef bu adilerden baska düzenli olarak alabilecegimiz baska bi gazetede yok bu yüzden almam
-----
0

Beitrag gepostet am 02.11.10, 16:49 @aksiyon Nr.: 5 Antworten

evet bu gazetenin bir cok haberi ilgili kisiler tarafindan yalanlandi..ama öyle bir ülkede yasiyoruzki diyemiyorlar hürrtiyette cikan haber diye ilgili gazetede falan deyip atlatiyolar bu utanmazlarinda pisligi gizleniyo böylece..
-----
0

Beitrag gepostet am 03.11.10, 17:53 @sserkannrw Nr.: 6 Antworten

tıpık a,bızans basını baska bısey degıl , ANADOLUDAN yıllar sonra sampıon cıkardık devrım yaptık  bu yalaka medya sımdı seve seve yer vermıyor lakın ANADOLUNUN sahlanısı devam ettıkce s....  s.... yer verecekler .

0

Beitrag gepostet am 04.11.10, 01:47 @sserkannrw Nr.: 7 Antworten

düsüncene saygi duyuyorum ama ne yazikki bu medya bu basin satilmis senin sesin burdan disari cikmaz üzgünüm
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!