Tabiki cimbom-bom
Baska büyük yokki,
Bakma bu seneler topalladigina,ayagi iyilessin bak gör sen,Birde Fatih Terim gelsin,görecegiz diger büyükleri..
Sorman bile hataydi ya,neyse...Kartallar alcaktan ucacak yakinda,TS,bizden sayilir.Nasilsa bitime 5-6 hafta kala,gazi kaciveriyor ya.
Fenerin yenmelerine de bir son deme zamani geldi artik.
Her türlü Beraberlik olabilir , çok gollü beraberlikte olabilir. Gol sayısını söylemek zor.
bence Beraberlik ile bitecek bi maç...
Su siralar en iyisi Fatih terim diyorum
Haci iyi futbolcuydu,ama iyi bir teknik adam oldugunu kanitlayamadi daha,Heryerde hüsran yasadi.Belki yaninda hakan olursa olur diyorum.
Ya,güzel bir tahmin..Terlik zoruyla olmasaydi ne derdinki..?Merak ettim.
Fener 1-G.saray -0 Basarilar dilerim.
Selam dilem..
Bende sizin tahminizi yazdim.Ama isteyerek degil maalesef.gönlümden gecen elbette galibiyet ama,beraberlige bile raziyim.
Fener 2-GS-2 not edeyimmi, yoksa tereddüttemisiniz.?
Bu maclarda mantikla hareket gerektirir.Gercekler kabak gibi ortada.
Ben kabul ettigimi bildirdim.Cicegini bile sectim.100 tane 50 puanlik..Yakisacak sana,puansiz kalinca tükkan acar,satar gecinirsin..
Simdi anladim.
Anne araya girince hele birde üstüne terlik atmak,akan sular durur.
Bu terlik atmak galiba genlerinizde var..Kemalin dogum gününde ona bir kask hediye sart oldu..
Bir tahmin alsam,belki tutar.Cünki bilen veya en cok yaklasan kazanacak.
Sadece beraberlik yazmak yetmiyor arkadasim.Pazar aksami mac saatine kadar vaktin var.
Katilmak veya katilmamak sana kalmis.
Belki kartal bu sene sampiyon demislerdir..
Ama güzel paylasimdi.
Ne güzel gülüyor ya..
Kayseri hazir,kartalin kanadini kirmaya..Kacis yooook.
Varim demistim arkadasim.
Ve kazandigin zamanki hediyenide üst siralarda yazdim.
Bende inanmiyorum kazanacaklarina ama,nasilsa senin dediginin hep tersi oluyor ya,ümitlendim simdi.
Selam beyoglu,
Hep öyle oluyor zaten.
Ama bu sefer onlar oynayacak biz yenecegiz insallah,
Bir skor tahmini yapmazmisin.?
Selam gülsen hanim,
Ustalardan ders almak ne zamandan beri kopyacilik sayiliyor.Siz tahmin ustasisiniz.Fener yener dediniz.Bende berabere kalirlar diyorum,Kopyacilik mi sayiliyor sizce bu.
Düdük demissiniz.Düdük,zurnadan kötüyse kabul etmem,aynen iade ederim.Engin deneyim ve tecrübeleriniz size adil davranmayi ögretmistir mutlaka.Benim öteki arkadasimdan neyim eksik..?
Skor yazmanizi bekliyorum,tabi isterseniz.Fener kac,GS gac..?
Saygilar.
Derbiler zaten hep öyle,Her sonuca aciklar.
Ben Fener 2-G.Saray 3 yaziyorum.
Degistirmek isterseniz,pazar aksami saat 18.00 e kadar degistirebilirsiniz.
Umarim hakli cikarsiniz.
OK. arkadasim,
Yensinlerde skor ne olursa olsun,Bende 1-0 a raziyim.yeterki fenere olan sansizligimiz bir kirilsin.
Fener 0-G.Saray -1 Not ettim.
Basarilar.
Saygideger gülsen hanim.
Burada mac tahmini yapiyoruz.Bazen gönlümüzdekini yaziyoruz,bazen mantigimizla hareket ediyoruz.Bu demek degildirki ikilemdeyiz.Bunu sizin anliyacaginiz sekilde izah etmem sanirim prof,isine girer.Estagfurullah ne cok bilmisim nede kendimi birsey yerine koyuyorum.
Ama bir gercek varki,kimseyi kirmak amacinda degilim.Sizin yaptiginizi,size ad takarak yapmak niyetinde de degilim.Beni ve saygi kavramimi asar bu,
Tatli saydigim espirilerinize espiriter yaklasarak,size olan saygimi ifade etmis sanmistim kendimi..Yazdiklarimi degerlendirmenize saygim var,ama menfi,ama müspet.
Elestiriye acigim..ama asagilanmaya alisamadim ,alisamam,alismakta istemem.
Siz beni nasil görürseniz ben öyleyimdir,bunu degistirmeyede niyetim yoktur.
Saygilar.Iyi geceler dilerim.
Sizi yanlis anladiysam özür dilerim.
Kendinizi daha acik ifade etmenizi dilerim.
Vur-kac,bayandir kimse bir sey demez mantigi ile insanlara dokundurma yaptiginizi yanlis anlamisim demekki,
Kompleksli biri degilim,sadece belirli bir espiri anlayis ve degistirmedigim bir görüs tarzim var.Bununda herkesin hosuna gitmeyeceginin bilincindeyim.
Kirilmadiginizi umar,bende size iyi geceler dilerim.Hosca kalin.
Selam benim güzel kardesime
nekadar GS li olsamda su kuslu takimlar bize hep ters düsüyor
ve buyüzden
FB 2-1 alir maci
Bu Taci aldim bile ben gene
selam cilgin arkadasim.
Valla kuslu takimlara dur deme zamani geldi gari,
Mantigin fener diyor.Insallah haksiz cikarsin da buna sende razisin sanirim. Bu seneyi yirtariz.Maalesef diyorum.
Fener 2-G,saray 1- görecegiz.
Aman Gözüm
Ben su taci almiyayimda biz su cik cik takimi yenelim
Ama hatirlarsan Fikra konusundada almistim taci ve burdada alacam gibi geliyor bana
Ya güzel arkadasim.
Benim mantigim fener bu sene iyi diyor,ama ben beraberlik verdim.Sadece fener yener diyenleri ok.ledim.dikkat ediniz lütfen.Ben sizinle Almanca yazisarak daha iyi iletisim kuracagim kanisina vardim.
Wünsche gutes nächtle.