|
|
|
Fener-G.saray derbisinin skor tahmini,ödüllü... |
Ve bekledigimiz derbi sonuclandi Fenerbahce 0-G.Saray 0 ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu mac sonucunu tek dogru tahmin eden arkadasimiz sevil_1980 candan kutluyor ve tebrik ediyorum. Söz verdigim ödülü krone deluxe( 10 bin puan degerinde) Sayfasina koymus bulunuyorum. TEBRIKLER SEVIL_1980 Bircok arkadaslarin arasinda tam tahmini tek sen yaptin.Ödülün kabulunu rica ediyorum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam sevil Hakkettin ama.Bende beraberlik vermistim 2-2 Bir baska arkadasim 1-1 verdi.. Senin verdigin skor 0-0 tam tahmin oldugu icin ödül senin... Istemesende kaideler böyle..Hakettin.yaklasik 80 kisi arasindan tam neticeyi bildin. Ben tekrar tebrik ederim...Tacini elimden sana vermek benide duygulandirdi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Derbi sonucunu tek tahminle bilmek zordur, Cogu zaman 3 tahminlidir.. Basardin hakettin.Bende seve seve sana verdim. Baska üzücü olay ne oldu hayirdir,bahsetmek istemezmisin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tebrikler dogru skor tahmininde bulunmusun senden sorna en yakin skor tahminini ben söyledim ----- *ETİKETE GEREK YOK ALEM BİZİ TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Memo Benden Başka Beraberlik diyen olmadı sanırım  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SeviLLaaaaaaaaaa senmi 0-0 dedin Vallahi Bravo ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam arkadasim. Sadece berabere demek olmuyor arkadasim.Sana 3 defa tam skor sordum,hatta özelden bile.. Kazanan arkadasim,0-0 diyerek net bildi Kocareis arkadasim 1-1 Bende 2-2 demistim. Baska derbilerde görüsmek üzere,Katilimin icin tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Volkancigim,giden olmadi Ama gelende olmadi.Beraberlik ortada idi,iyi kurtardin yani.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

Fenerbahçe - Galatasaray 0 - 0 ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kocareis arkadasim.Sevil arkadasimiz son dakikada 0-0 demeseydi.ödül senindi. Bende 2-2 demistim. Baska derbilerde görüsmek üzere..Katilimin icin tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet Kabul ediyorum , Haklısın. Çok Gollü beklenen bi maçta Bu sonuç Fenrbahçileleri üzdü... ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu sonuc hicbirinin isine yaramadi aslinda. Bursa ile olan fark acildi daha cok.Gülen bursa ve TS oldu. Yarinda Kayseri BJK maci cok önem tasiyor. Saygilar.Sendende böyle bir hareket beklenirdi.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zaten sevil1980 her yerde karsima cikiyor ayni gs-fb gibi rekabet icindeyiz  . Bu arada FARKCILAR neredeler ----- *ETİKETE GEREK YOK ALEM BİZİ TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vahşi Batının Kanunu gibi  Rakip Takımların işine yaradı onlar için Yahşi Batı oldu  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hangi forum anliyamadim seni.. Herkes bir muamma bu günlerde. Biraz daha acik olsan lütfen. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öyle iskembeden atanlar,yenilmediklerine sükrediyorlar. Ama GS nin de en kötü zamaniydi.Belki hakli idiler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hakikattende yahsi-Bati oldu arkadasim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam aksiyon arkadasim. Sevil arkadasimiz öteki spor topicinde bana bildirdi. FIFA yi karistirma lütfen direk UEFA ya git,Senes abime selamimi sarkit.TB.de sike var de.. Insallah olumlu yanit alirsin. Elimden geldigi kadar yaptim.Sonuclandi,kazanan arkadasim ödülünü aldi. Baska zaman yine beklerim arkadasim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam ceset arkadasim. Allah GS.e karsi fenere öyle bir sans bahsetmiski,kirilmasi zor.Fener bizi en güzel günlerimizde yendi.Bu seferde ucuz kurtuldular. Saygilar.iyi muhabbetler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!