102 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 07.10.10, 10:38 Nr.: 1 Antworten

Fenerbahce & Galatasaray Derbisi

Arkadaslar 24 Ekim 2010 Tarihinde Yani Spor Toto Süper Ligin 9. Haftasinda Fenerbahce Sükrü Saracoglu Stadinda Saat 19.00 da Fenerbahce & Galatasaray Derbisi Oynancak.

Sizce Hangi Takimimiz Derbiyi Kazanir? Sonuc Ne Olur ?

0

Beitrag gepostet am 07.10.10, 11:18 @ceset13 Nr.: 2 Antworten

Bende Fener alir diyorum ama kardesim bu sene bu kötü kadro ile GS alacak diyor ...bencede Dostluk kazansin
0

Beitrag gepostet am 10.10.10, 00:00 @sevil_1980 Nr.: 3 Antworten

Sevil sen kesin baska takimi tutuyorsun yada hic bir takimi tutmuyorsun.Neden mi? Cünkü Fenerbahce ve Galatasaray gercekden iki dost takimdir.sen bakma son 10 senedir olanlara.

Git Tarihe bak oku ve anliyacaksin Dost Takim olduklarini.

Ayrica suda bir gercekdir Fener Olmasa Galatasaray, Galatasaray Olmasa Fenerbahce olmazdi bugünlere bu durumdaki halde gelmezlerdi.)

0

Beitrag gepostet am 11.10.10, 00:48 @sebebim-olma Nr.: 4 Antworten

buda sorumu kardesim simdi gelenek devam edecek yani fenerbahcemm yencek insallah ama bu sefer 5 den fazla atalim 1.0 2.0 yendimiz taktirde acmiyor bizi alismisiz bikerem fark atmaya
0

Beitrag gepostet am 11.10.10, 00:51 @mumiemre45 Nr.: 5 Antworten

kardes hic birsey sonsuza dek sürmez bunu unutma.herseyin bir sonu vardir.Trabzon yillardir BJk yenildi artik yeniyor Fener yilardir Trabzona yenildi artik yeniyor GS yillardir Sampiyon olmamadi Fener Türkiye Kupasini Unuttu vs vs ama zamanle yenemeyenler yeniyor bunun cok örnegi var Futbolda mesela Fener 3-0 dan GS karsi 4:3 yeni veya BJK feneri Kalecisiz yendi vs vs

DOSTLUK hic bitemsin iyi olan kazansin Bunu diliyor istiyorum ben..

0

Beitrag gepostet am 11.10.10, 00:54 @sebebim-olma Nr.: 6 Antworten

sende haklisin cano fenerli oldugum icin fenerin kazanmasini isterim insallahda kazaniriz...bilyiorum herseyin bi sonu vardi cogu seyler degisti ama cimboma karsi degsimeyiz buna eminim
0

Beitrag gepostet am 11.10.10, 00:57 @mumiemre45 Nr.: 7 Antworten

Bir defada senin icin yenilsin Cimbom senden degerlimi bu mac ya !

her zaman dedim tekrar diyorum Fenerimiz olmasa Galatasarayimiz olmaz,Galatasarayimiz Olmasa Fenerbahcemiz olmaz.

Türkiye gercek manada ve anlamada 2 büyük takim var oda FB & GS gerisi bunlarin yolunda illerliyor ...

0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!