|
|
|
Fenermi...Besiktasmi....???? |
Ok.arkadasim.Fener 1-Besiktas 3.. Besiktasa cok sans tanidilar arkadaslarim.Bakalim görecegiz.veya dinleyecegiz.son 10 dakika baslama saatine.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet,attilar bir tane Fener 1.Besiktas 0 40.dakikada Besiktas kalecisi sakatlandi,yerine cenk kaleye gecti. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam arkadasima.Basarilar Besiktasina. Bende radyodan dinliyorum suan.NTV radyo trt radyolari veriyor.FB tv,de radyodan veriyor. Lig tv.izle.net ten izliyordum ama bu gece baglanamadim bir türlü. Canli yayini sadece parali kanallar veriyor malesef ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayret ya.Hertürlü canli yayini internetten veren ligtv.net bu maci acmiyor. Kaleci Hakan sakatlandi,ve ambulansla hastaneye kaldirildi,umarim önemli bir seyi yoktur. Nesi var aciklanir birazdan.Besiktas maca iyi basladi.Kalecisi hakanin hatasinda Niang la golü bulan fener cesaretlendi ve 3-4 yüzde 100 lük golü kacirdi. Schuster belki yerinde bir degistirmeyle belki denge kurar maca. Ben baska internet tv arastirayim.Bulursam paylasirim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tsk.ler arkadasim.süpersin. radyodan elbette daha iyidir. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben izliyorum,Isyankar arkadasimin verdigi linkten..Sen izleyebiliyormusun.? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam gazelle Fener önde suan,Besiktas cok atak oynamaya basladi.belki beraberlik gelebilir. Degerlendirmen icin tsk.ler.Ama puanlama alamiyacagim.19.00 da.Giseleri kapadim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tamam arkadasim.Baska zaman insallah,macta cok heyecanlandi.her iki tarafta cok gol kaciriyor.son 10 dakika.sen fenerlimisin? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas penalti kazandi ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Veee durum 1-1 gol guti penaltidan. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok heyecanli ya...Ne mac ama ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet ya.son dakikalarda belli etmislerdi zaten ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yukardaki linki ekle..oradan izleyebilirsin.Baska maclari son dakika..degmez artik. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heran hersey olabilir.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mac bitti..Fener 1-Besiktas -1 Biraz sonra degerlendirmeleri verecegim.Bakalim kim bilmis veya en yakin tahmin etmis. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet,Puanlari paylastilar.Büyük derbide sona erdi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mac bu Arkadasim.Bir degerlendirme yapayim. Uslu durursan,sabahi kahvaltida eslik edebilirsin bize.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
besiktassssssss fenerin adi kaldi ya  ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam ayben Derbi maclarda sonuc hic belli olmuyor..Lig daha cok uzun,seneye görecegiz ipi kim gögüsleyecek.Besiktas favori görünüyor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olsa dükkan senin arkadasim.Ama bir tavla partisine ikna etmeye calisacagim. Haber bekle,Yatti senin odset yine. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|