|
|
|
Fenermi...Besiktasmi....???? |
ozaman 3:2 alir diyorum fenerbahce. gs macina bakamadim 3puan almisik önemli olan o 1:0 olsun bizim olsun ----- *ETÝKETE GEREK YOK ALEM BÝZÝ TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
öyle,suan trt1 macin özetini veriyor.Cok kötü oynadik ya..Ama dedigin gibi önemli olan galibiyet,Takim otursun galibiyetler gelecektir ama,hayat yok ya.. Fener 3 besiktas 2 diyorsun,not ettim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ok.görüselim. Tipik derbi Fener altimizda kalsinda isterse besiktas 5 lesin.Bende okeye girecegim biraz,Dün hanimlara yenildim.Biraz antrenman lazim.Karizma yerlerde sürünüyor. Tavlayi iyi oynadigini zaten tahmin etmistim.Londra Steigenberger,pardon ya... Paris Hiltonuda onun icin ödül olarak -sadece senin tavla partin -icin koydum. Iyi geceler ve hafta sonu arkadasima.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TB.de okey sitesi varya,orada biraz ders alacagim.Disari falan cikmam daha.Belki chat odasna ugrar, biraz dedikodu dinlerim. K.ib.iyi geceler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas favorin yani..ok. Fener 0-Besiktas 3 not ettim. Sence hakem bu kadar mac üzerinde etkili olabilirmi..? Azizin azizliginemi ugrar BJK....? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam Isyankar arkadasim. Arkani dönmüssün millete....Kime bu küskünlük ya..? Fener 1- Besiktas 2 diyorsun..Hayirli olsun.Iyi bir tip..Taci sen kazanirsin belki.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
w aleyküm selam besiktas tabiyiiiiiiiiiiiiiiii.......... ----- BEYAZ GÜLÜM SÖZÜMÜ TUTUMU BILLLL |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haklisin.fenersiz lig zevk vermez ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam yoksul arkadasim. skor alayim..kac kac biter mac..?? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arkadaslardan kop ya cekmis demesen bjk 2 fb 1 yeya 0 da olabilir diyorum amam ins sifir olur fb inssssssssss ----- BEYAZ GÜLÜM SÖZÜMÜ TUTUMU BILLLL |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tek bir sonuc arkadasim..?? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya 0-2 yada 1-2 deyin ki katilin yarismaya.Lütfen ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
senimi kiracamm  bj 2..............fb 00000000000000000 diyorummm ----- BEYAZ GÜLÜM SÖZÜMÜ TUTUMU BILLLL |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ok.arkadasim.fener 2 besik 0 not ettim.tskler..basarilar ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sagolasin arkadasim. besiktas 2-fener 0 Not ettim.kralicemiz olursunuz insallah.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ok.Fener 8-Besiktas 3 11 gol olacak diyorsun. Basarilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aynen ,centilmenlik kazansin. Bu tatli rekabet,bol gollü ve fair gecsin dilkelerine katiliyorum. Skor belirtsen,yarisma tertipledimde. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam arkadasim. Yasamimizda böyle sinavlari verecegiz.Maksat o sinavlari kaybetmemek olmali.Kaybetsek bile,ders cikarmaliyiz. Hele ask konusunda,karsisindakini kopya cekerek sinayanlara yaziklar olsun diyorum.Seni haketmeyenlere,kiymetini bilmeyenlere deger vermemeyi ögrenecegiz kardesim. Kolay gele,izide kalsa birgün kapanacak yaran.Sabir arkadasim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ok.arkadasim.not ettim. Fener 1-Besiktas 3 Basarilar.Iyi olan kazansin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Düzeltelim o zaman Fener 0-Besiktas 3 Demin 1-3 demistiniz sanirim.Mac fenerin sahasinda oynandigi icin önce onun skorunu yaziyorum. Düzeltmek isteyenler.saat 19.00,a kadar düzeltebilir.Mac saati 19.00 a alinmis MEZ ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!