|
|
|
Fenermi...Besiktasmi....???? |
Selam arkadaslarim. Senenin ilk Istanbul derbisinde Pazar aksami Fenerbahce-Besiktasla karsilasacak. Her iki takimda güzel takviyeler yaparak bu sene sampiyonluga adayim dedi Fenerbahce zaten iyi kadrosuna Stoch ve Niang la dahada zenginlestirdi. Besiktas ise belki tarihinin en iyi transferlerini yaparak,Ispanya liginin ve Portekizin ünlü oyunculari Guti ve Queresma nin yaninda,Eski fenerli Aurelio,Hilbert,Genc Necip ve eski millilerimizden Trabzonsporun eski futbolcusu Fatih Tekkeyle sözlesme yaparak bu sene favori benim dedi. Sizce bu derbiyi kim alir...? Mac pazar aksami 19.30 da MEZ.Sükrü Saracoglunda. Bence berabere biter..2-2 Skoru enyakin tahmin eden arkadaslar arasinda cekilecek kurada kendisine 10.000 puan degerinde bir sticker(krone) tarafimdan verilecektir. Yorumunuzu bekler,veya kisa olarak skor belirtebilirsiniz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu aksam Trabzonun kendi sahasinda maglup olmasiyla(1-3),Bursasporun Valencia karsisindaki performansiyla(0-4) daha da renklenecek. Yoruma katilan arkadaslarim.mac saatine kadar skor eklemesini bekliyorum. Hadi bakalim kim skor tahmin kral veya kralicesi olacak. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam Dostum. Bayagi optimist gördüm arkadasimi.Skor alayim.0-3 mü,1-4 mü.2-5 mi?? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Abdi kardesim.. Bir tahmin yazsan..mesela 1-0 .0-1.2-1,1-2 Mac fenerbahcenin sahasinda. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ok.ilkercigim. skor 1-3 yani Eski odsetcisin belli Basarilar ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya haklisinda,yaz bir skor. 0-2...1-3...2-4 demin 3 demistin sanirim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne mutlu sana.. Her dersin bir bedeli oluyor ya.. skorunu 1-3 olarak not ettim.ilk tahmin gecerli. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vay abdime..Helal..Bedava tüyo yani.. 2-1 not ettim arkadasim.Basarilar.Tac yakisacak kardesime. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pazar aksami bilecegiz cevabi ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kayseri Fener nasil yenilirmis gösterdi sira Besiktasta ben 2-1 besiktas alacak diyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam Evet Kayseri feneri rahat yendi.Ama Ibb.sporda Besiktasin nasil yenilebilecegini gösterdi. 1-2diyorsun besiktas icin.Bol sans. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam Oezkan. Fener favorim diyorsun.Ok.3-1 not aldim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Volkan, Bir skor versen diyorum.Skor krali olmak istiyorsan,de birsey...0-2....1-3....2-4,hangisini yazayim? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam Delioglan kardesim. Ben degil odset,lotto bile oynamam.Ama spora asiri ilgim var. 2 tahmin yapmissin,bir tane alayim.Tam bilen veya yakin bilene Krone delux sticker hediye tarafimdan.Skor krali olacak.Fazla bilen olursa kura cekecegim. Saygilar arkadasima. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende fenerbahce alir maci diyorum fener kötü oldugu zamanlardada derbilerde besiktasi ve galatasarayi yeniyor. cimbomlu olarakda macin berabere bitmesini istiyorum bol golu güzel bir mac olsun ----- *ETÝKETE GEREK YOK ALEM BÝZÝ TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam kocareis arkadasim. Bende beraberlik verdim. Bu aksam Galatasaray yine cok zorlandi.Zor yendi. Bir skor versen diyorum,yarisma tertipledimde. En iyi tahmin yapana ödül var.0-0...1-1...2-2..ne not edeyim? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Volki.Takimina bukadar güveniyorsun yani. Ne not edeyim....4-0 mi...5-0 mi..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rüyasini gördün sanirim. Fener takimi en kötü zamaninda sürpriz yapmasiyla meshurdur. 0-4 Besiktas not ediyorum.Zaten 0-5 diyen cikmaz yine sen kazanirsin. OK.mi arkadasim...? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ödülü aciklamistim,dikkatinden kacmis sanirim.Parisle aksam degil,bir gece...Aksamlari yogun oluyormus.Sadece gece müsaitmis.Idare edersin artik.Sen simdiden kampa gir istersen. Hanimefendi tam bir Türk erkegi hayraniymis..Hadi kolay gele,bol sanslar sana.. Bu yaptigin tahminle zaten kazanma sansini sifirladin.Ben kazanacagim sanirim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bonkör arkadasim benim. Sen kadinda kahvalti edecek güc birakmazsinki.Iyi tavla oynadigini duymustum.2 ters bir düz yapar verirsin..... tavlayi koltugunun altina. Bu tahmine herkes güler ya..Mac Sükrü Saracoglunda,hatirlatirim tekrar.Yarin aksam 19.30 a kadar korrektur yapabilirsin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!