|
|
|
Futbol Avrupa sampiyonasi 2012 |
Angela alman bayragi bile takmadi Ama bizimki hemen Alman bayragini boynuna takmis Acaba bizi simdi EU ya alirlarmi?? ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam asya Takim olarak cok kötüydük.Mazeret gerekmez.Yenilgiyi hakettik. Antrenör aslinda Dünyanin en kaliteli,deneyimli bir teknik adam. Keske Türk antrenör olsaydi derdim ama.Bu antrenör daha takimi tanimiyor ve yanlis sürüyor sahaya.Birde futbolcularin sakatligi ve form düsüklügü bu maglubiyet getirdi bize. Ben Mesutla her zaman gurur duydum.Ve bundan sonraki gelecek kardeslerimlede duyacagim. Yorumuna tsk.ederim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok gi yanlisin var Merkel Tayyo ya cok kötü bakiyordu "Kommst du heute abend mit " diyor gibi sanki o zavallimda sadece kus dili bildigi icin herseye eyvallah der gibi kafa salliyordu ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Azerbeycan_Türkiye maci basladi.Maci Eurosport live veriyor. Millilerimiz maalesef 1-0 yenik duruma düstü.dakika 40.ilk yari ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam apdi. Üzülmemek elde degil ki.Sansimiz hala sürüyor. 2.ler arasinda elemeler yapilacak,1.lik gitti sayilir.2.olursa kupaya katilma sansimiz devam eder. Saygilarimla ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
//www.ligtvizle.net/kanal/11.html Bu linkten Türkiye macini izleyebilirsiniz. Alman eurosport kanali da naklen veriyor.2.yari basladi.. Millilerimize basarilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadasim. Senol günes hala var,ama Trabzonu bu sene sampiyon yapmak istiyor. Ama arkadan Ertugrul Saglam,geliyor.Bursayi sampiyon yapan gelecegin antrenörü bence.. Bu gruptan 2.olarakta olsa cikmamiz sart.Yoksa yazik olur Türk futboluna.. Bilmiyorum seyrediyormusun,ama cok kötüyüz coook.1-1 olsun derken neredeyse 2-0 olacakti. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
protestona saygi duyarim. ama futbolla yatan kalkan ben,isterim ülkemiz herzaman temsil edilsin,vede basariyla temsil etsin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Onu kesersen kurban sayilmaz... Bosuna elini kana bulama derim. Son dakikalar...hala yenik durumdayiz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
veeee mac bitti.Yenildik, Milli takimimiz bizi yine üzdü. Kendilerinden beklenmeyecek kadar kötü oynayan milliler Azerbaycana 1-0 yenilerek.2.lik sansini mücizelere birakarak büyük bir sürpriz yapti. Azerbaycan 1-Türkiye 0 Bu aksam grubumuzda 2 karsilasma ile devam edilecek. Ümidimiz,rakiplerimizin berabere kalarak puan birakmalari.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam Volkan. Aynen öyle arkadasim.Ben milli takimi taniyamadim.Dedigin gibi,ellerinden pasaportlari alinmali bunlarin.Kahrettiler ya. Simdi Kazakistan Almanya maci basladi ZDF,naklen veriyor.Maalesef gözümüz avusturya-belcika macinda olacak.Onlardan biri elbette puan kaybedecek.Beraberlikleri isimize yarayabilir.Daha 6 macimiz var.Bizi bu durumlara düsürenler ne olsun........????? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Almanya kazakistani 3-0 gecerek liderligini saglamlastirdi.Mac bitti. Avusturya belcikada ilk yariyi 2-1 önde kapadi. En önemli rakibimiz (2.lik savasinda) Avusturya görünüyor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu aksam grubumuzda oynanan maclar sonuclandi. Azerbeycan 1- Türkiye 0 Kazakistan 0-Almanya 3 Belcika 4-Avusturya 4 Bu duruma göre söyle bir tabelle olusuyor. Ülke Mac sayisi Puan. 1-Almanya 4 12 2-Avusturya 3 7 3-Türkiye 4 6 4-Belcika 4 4 5-Azerbaycan 3 3 6-Kazakistan 4 0 ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu aksam Milli takimimiz Hollanda ile bir hazirlik maci yapiyor.maci trt hd veriyor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
he mac basladi bile simdi bende iki arada bi derede kaldim macami baksam yoksa PS3 oynasam bu aralar futboldan sogudum en iyisi Black Ops oynayim ----- *ETIKETE GEREK YOK ALEM BIZI TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben schweden deutschland macina bakiyorum.. Bu gün gittim ekstra HD reciver aldim.Maca bakmak icin.HDMI kabel cikmadi kartondan.Bende hollanda macina bakamiyorum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet biraz kadroda degisiklik var.. Löw yenilere sans vermis. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayirli olsun güle güle Izle. ne TVde ne Reciverde nede PS3de cikiyor HD kabel extra alman lazim ----- *ETIKETE GEREK YOK ALEM BIZI TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya ben kartonun icinden cikar dedim.Az evvel actim yoktu..
Almak icinde gec oldu artik..Neyse internetten izliyorum..www.lig tvizle.net,türkce ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Milli takimimiz güzel bir oyundan sonra Hollandaya 1-0 yenildi.. cok gol kaciran milliler,ilerisi icin ümit verdi..Nede olsa rakip Dünya ikincisiydi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!