|
|
|
Futbol Avrupa sampiyonasi 2012 |
Hadi basarilar milli takimimiza.Sevindim seyredebildigine. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ve maalesef gol yedik.29.dakikada van Buyten Belcikayi 1-0 öne gecirdi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Insallah sen ugur getirirsin Asya. 45 dakikamiz daha var. Su Belcikayada sansimiz hic tutmuyor.Almanlarin macida basladi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sen bizim ugur melegimiz ol,gerisine karisma,zaten yenilmiyecegiz. Ben bu filmi daha önce gördüm,sonunu biliyorum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ve 1-1 geldi bile ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beraberlik geldi ya,devami gelir insallah. Bendede bazen donup kaliyor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türkiye 2 Belcika 1- gol semih ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yine beraberlik golünü yedik.durum 2-2 ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Almanya azarbaycan karsisinda,ilk yariyi 3-0 önde bitirdi. Türkiye hala 2-2 berabere,son 10 dakika derken 3-2 geldi.goooooooooooool.öne gectik yine ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4.de atacagiz arkadasim.Merak etme sen. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mac bitti. Hamit,semih ve Arda nin golleriyle 3-2 yendik ve puanimizi 6 ya cikardik. Ne macti be,öldüm üldüm dirildim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ugur getirdin arkadasim.Zorda olsa yendik ya... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya, ben öyleyim,Biraz fanatik tarafim var.Berlinde Almanyaya yenilmiyecegiz. Bayragini hazir et ve Araba korsolarina katil.Bu gelecek macta cok önemli. 8 ekimde,Berlinde kendi sahamizdaki gibi oynayacagiz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam,Volkancigim. Zor bir rakip ama,yenilmiyecegimizi umuyorum. Almanya suan 4-1 önde azarbeycan karsisinda. Berline gidersin artik arkadasim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam arkadasima Elbette dünya 3.sü bir Almanya zor rakip.yenilmeyiz ya..Takim cok tertipli ve düzenli.Iyi bir günümüzde onlarida yeneriz.Suan almanya 4-1 önde dakika 60. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O gece Berlin 2.istanbul olacak. Almanlara korna calip sinir ederiz artik. Mesuta laf yok,Bu gecede sahane oynuyor arkadas.Almanlari secmeseydide bizde oynasaydi keske. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok zor bilet bulmak.Insallah bulur ve desteklersin millilerimizi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Temennilerin icin tsk.ler.Ben burada tv basinda,yüregim berlinde olacak. Mesut suan 20 milyon euro,ilerde belki 40 milyon olacak,bizim takimlar bu parayi veremez. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Almanya 6- Azerbeycan 1.Mac bitti. Avusturya 2- Kazakistan 0 mac bitti. Böylece Almanya gol averaji ile liderlige yükseldi.2. Ayni puanla biziz.3.Avusturya... 8 ekimde görüsmek üzere. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elbette sende vardin.Hemde basrolde. Ugursuz gelirim diye kactin ama,ugur getirmekten kacamadin.Tsk.ler arkadasima. Karadenizlilerin milli takim askini bilirim.Mutlaka sende heyecanlanmissindir. Yendik ya.Ben inandim ve mahcup olmadim cok sükür. TESEKKÜRLER TÜRKIYE FUTBOL TAKIMI na,ve persembe aksami basketbolda slovenya macinda görüsmek üzere. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!