|
|
|
Futbol Avrupa sampiyonasi 2012 |
selam tugrahan. Aynen öyle,suverenität yok bizde,hep zar zor mac aliyoruz. $u anki kalitemiz bu..Fazla beklenti olmamasi lazim ama.. Sporcu kalbi,hep takiminin yenmesini istiyor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam volkan Umut verecek top oynamiyoruz. Ama elemelere yani 2.lik $ansimiz bayagi iyi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aynen öyle.. Ama ondan sonra bir mac daha var kasimda. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bizim futbolumuz bir batakligin icinde Cikmak istedikce batiyoruz. Ama gönül hep yenmelerini istiyor. Avrupa $ampiyonasinda bizde variz demek istiyor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hemen gencle$ilmiyor.. estetik i$i degilki bu. Balta,Ispanyada laligada oynuyor.. Kapasitemiz bu..En iyilerimiz bu..
Almanya gibi- aus dem vollen schöpfen- yapamiyor hidding dayi.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim topiclerime niye ekliyorsun arkada$im. Bari yeni bir havadis olsaydi.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hahaahaha.. Teselli eden cikar diyorsun.. Ben yokum ...sorry..Sanal sex bana göre degil. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|