|
|
|
Basketbl WM Türkiye -Yunanistan |
46-46 yiz derken sirplardan bir 3lük daha ve arkasindan bir ikilik 5sayi gerideyiz yine ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3.ceyrek bitti.durum 63-60. 3 sayi gerideyiz. Hersey son 10 dakikaya kaldi.Hadi 12 dev adam,Finalde görmek istiyoruz sizleri ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daha 6.5 dk.var.Ben girecegim oyuna atacagim sayilari durum 69-64 gerideyiz ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bulundum bile 1 sayi öndeyiz.3 dakika da gecmek bilmez simdi ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Buna kalpmi dayanir ya.elim ayagim titriyor.75-78 öndeyiz ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
isimiz mucizeye kaldi.., ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mucize gerceklesti.............................. oley.oley oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yarin amerikaya karsi basarilar. Ne macti be.Öffffffffffffbe,oooooch yaaaaaaaaaaaaa. Gidiyordum neredeyse. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olur okadar,sonra hakli galibiyet aldilar dediler.Türkiye sokaklarda simdi.... TÜRKIYE-83 SIRBISTAN 82 Kanaltürkte röportajlar var. Kayseri 2 Fener 0 cok üzüldümyaaa Besiktas 4 Ankara gücü 0 ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ugurlu melegimiz oldun asya,Yarinki isimiz coook zor. Amerikayi kim yenmiski biz yenelim ama,allah büyük.Yarinki programimi degistirmem lazim. Iyi macti ama degilmi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O zaman yarin yine misafirim ol.Beraber paylasalim. Tsk.ler,12 dev adama,Öldüm öldüm dirildim.Ama degdi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen bende.Ne uzunmus saniyeler ya.Hele ilerideyken. Helallllllll diyorum. Darisi yarinki macta da finali kazanmak. Bir mucize daha gerek. Alistik artik. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tamam,sana cay bile demlerim.Sende börek yaparsin artik.Su 12 dev adamin resmini ekleyebilirmisin bir dahaki ziyaretinde.Ben unutmusum sanirim. Iyi yaptin topic actin,herkes duysun zaferimizi.Benimkini cogu bilmiyor,yunanistan okuyunca,aktuel sanmiyorlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu kadar heyecan olurmu ya. 5 saniye kala 1 sayi geriye düstük. Ama basardi takimimiz....Yarin icinde basarilar dileyelim.Ben yine paylasmaya calisacagim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vay aslanlar beeeeeeeeeee,Helal onlara..Adimizi düyaya duyurdular.Gurur duydum. Sanada tesekkürler.Börek peynirli olsun.Bitte. Resim aktüel degil ama olsun. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tesekkür ettim arkadasim.Kek olsada olur.Bende rize cayi ile ceylon cayini harmanlayip demlerim artik.Gazoz pasta alacaginida unutma..Hani beni yenmistin ya.Yeterki mac bu aksamki gibi sonuclansin.Hadi iyi muhabbetler arkadasima. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Büyük maca 2,5 saat kaldi. Refarandum sonuclari.Sandiklarin %77.7 acildi Evet:59.9 Hayir:40.1 Vatanimza ve milletimize hayirli olsun. Acilmayan sandiklar sonucu degistirmez,sadece yüzdeleri azaltir veya biraz cogaltir. Katilim,%76 ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tarihi maca 10 dakika kaldi. Tarih yazmaya hazirmisiniz..................???????????????????????? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet arkadasim.Sport1 almanyadan naklen veriyor.Basladi simdi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amerika zehir gibi basladi,Bizlerde karsi koymaya calisiyoruz.11-14 gerideyiz.5.dakika-olk ceyregin ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!