|
|
|
Basketbl WM Türkiye -Yunanistan |
HU HA DEV adam 12 DEV ADAM Yendik ama,öldüm öldüm dirildim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Onlar elendi.Bir maclari daha var ama,3 ünü de kaybedince sanslari kalmadi.TÜrkiye Istanbuldaki ceyrakfinali garantiledi.ya 6 saniye kalmis top onlarda,atsalar bir 3 lük kaybedecegiz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iste bu adamlar arkadasim.Tarih yaziyorlar.Benim pilim bitti..Iyiki kalp sorunum yok..Heyecana alisikim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya Katre,9 sayi geriye düstük,sonra 9 sayi öne gectik.Seyirciler korkma sönmezi söylüyorlar. Tüylerim diken diken oldu.ne uzun 40 saniyeymis bitmek bilmedi.fark 2 ye indi. Sansliymisiz evet.Iyi aksamlar sana,Yarin Cin le mac var.Simdiden basarilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu gece oynanmakta olan Tütkiye -Cin Karsilasmasinda 3.dörtlük basladi. Türkiye 47 Cin 17 ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu macida kazanan Türkiyemiz,Cin i de 87-40 gibi rahat bir skorla gecerek grup birincisi oldu. Eleme turlarinda rakibimiz muhtemelen yeni zelenda veya fransa. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam arkadasim. Degerli ve informatif yorumuna tsk.,ettim.Aynen öyle.Ben bile beklemiyordum böyle performans.Tbr.ler.12 dev adama.. Saha ve seyirci,ve gurbetteki 4 milyona yakin arkadaslarimi bir daha güldürsünler. FORCA TÜRKIYE,Hadi türkiyem.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Saygilarim güzel ve degerli forum arkadasima., Yarim is yapmak adedi degildir gariban arkadasinin.Bu WM bitinceye kadar izleme olanagi bulamayan arkadaslarimla paylasmayi düsünüyorum. Ayni karakterdeyiz arkadasim.Paylasma icimize islemiz bizim.Ama Memon daha duygusal.Coook yanliz birakildi.Degerini biliyor ve sana burada izah edemiyorum. Degerli yorumlarinin sessiz takipcisi olacagim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Duygusal arkadasim benim. Temennine ve güzel yaklasimlarina tsk.ederim demek bile az.Memo sizden tamamen kopmayacak,sadece yorum ve forumla huzurlariniza gelmiyecegim.Bana tavir koyan ,bilhassa seni n yakin cevrenle ,benimde can dedigim dostlarimla ilgili.Memoya hakaret etme cüreti gösteren kisilere can arkadaslarim,tatlim,hayatim gibi seviyeli güzel yaklasimlarla yaklasan arkadaslarima ben nasil kizabilir veya küsebilirimki.? Demek hata bendeymis.gördüm,fazla yipranmadan yorum yapmama karari aldim. O güzel ve genis gönlünle arkadasini anliyacak ve ilerde belki hak vereceksin. Ilgine tsk.ler güzel insan.Kib. Saygilarim seninle. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Basketbol WM de gurup birincisi olarak eleme turlarina kalan 12 dev adamimizin Rakibi Fransa oldu.Sansimizin pek tutmadigi Fransaya karsi zorlu mac 5 Eylül Pazar günü saat 20.oo de(MEZ) 12 Dev adamimiza basarilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam Selma arkadasim. 12 dev adamimiz bize simdiye kadar hasret kaldigimiz bir duyguyu tattirdi. Umarim devam eder,ve bende memnuniyetle sizlerle paylasirim. Sizede bizlerle paylasacaginiz saygideger topicleriniz icin basarilar diliyorum.ve güzel dileklerinize tüm kalbimle katiliyorum. Iyi muhabbet ve yorumlar,yorum arkadasima. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Saygilar benden selma arkadasim. Ama sizde farketmissinizdirki,fazla saygi,insallah,masallahlar bu sitede yanlis algilaniyor. Belki sadece bana mahsustur. Iyi geceler ve hayirli hafta sonu dilerim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam. Evet ya evde degildim hafta sonu.Güzel bir galibiyet almislar.95-77 HELAL 12 dev adamimiza. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Muhtesem bir oyunla Fransa engelini 95-77 asan 12 Dev adamimiz,ceyrek finalde Slowenya önünde.Basketbolcularimiz 6 da 6 yapti. Mac Persembe aksami.9 Ekim de ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Düzeltme Sevgili arkadaslarim,persembe aksami diye duyurdugum basketbol maci carsamba günü yani bu aksam biraz sonra baslayacak.Ceyrek finaldeki rakibimiz Slovenya.Maci hangi kanalin verecegini az sonra sizlere iletecegim.Almanyada Sport1(eski DSF) live ab 19.45.Yanlis hesaplamisim sanirim,üzgünüm. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ve mac cok hizli basladi..4-5 gerideyiz. Sport1 den naklen izliyorum ve www.ligtvizle.net internetten izleyebiliyorum. Basarilar 12 dev adama ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok zevkli bir basket maci takimimiz 22-14 öne gecti ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
12 dev adam costukca cosuyor,35-19 16 sayi öndeyiz ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Macin yarisi bitti. 12 Devadam 50 - Slovenya 31 ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yari finale cok yakiniz,12 dev adam harika oynuyor.55-32 öndeyiz,Bir ders veriyor adeta Slovenya ya. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!