|
|
|
Basketbl WM Türkiye -Yunanistan |
Selam. Bu sene Ülkemizde yapilan Basketbol WM.de Grup birinciligi icin Yunanistanla Türkiye mücadele ediyor.Maci Alman spor kanali(eski DSF)sport 1 naklen veriyor. Cok cekismeli ve yüksek tansiyonda oynanan macin 5.dakikasinda Türkiye 18-12 önde. Arkadaslar,Seyirc avantajinin cok önemli olan Basketbolda Türkiye dünya sampiyonu olabilirmi?Veya sizin favoriniz kim ? Saygilar, ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mac cok heyecanli ve cekismeli. 2-quartal Türkiye 41-Yunanistan 39 ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sahane bir mac arkadasim..coook heyecanli 12 sayi öndeyiz ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aynen ya.Ilyasova ve hidayet harika.. Yenecegiz evvelallah..17 puan öndeyiz.7,5 dakika kaldi.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hu ha dev adam 12 dev adam hu ha dev adam heyyyyyyyyyyyy Yendik...Bastan inanmiyordum ya..... Türkiye-türkiye.....Gözlerim doldu ya.... Sen nasil hissettin..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bende koltuktan kaydim,yere oturdum.Helal ya.. Futbolda kizaran yüzümüz basketbol takimimizla güldü... TESEKKÜRLER TÜRKIYE,, Katre sende ugur getirdin yani arkadasim... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haklisin ya..Milyarlar harciyorlar futbola,bir playoffa kalamiyorlar.Ister fener olsun ister G.saray. Hadi Trabzon zor kura cekti ama,onlar elinden geleni yaptilar. Basketbolu sevmeye basladim ben..Almanlar rezil oldu yine.Avustralyaya kaybettiler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben ümitliyim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Insallah derim..Agzindan bal damliyor .... Görecegiz.Insallah eleme turlarinda zayif takimlar düser. Cok güzel organize etmisler ama..Istanbul ankara ve kayseri..Hotellerde yataklari bile basketbolcularin boyuna göre degistirmisler.Turlar tertiplemisler... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam.hsg.diniz. Evet,ümit mutlaka olacak... Rakiplerimizin de cok güclü oldugunu unutmamak gerekli.. Gidebildigin yere kadar git TÜRKIYEM...Kim tutar seni... Tsk,ler arkadasim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam. Aldilar bile ...Yunanlilari salona gömdük. Paok un fenere yaptigini biz baskette onlara ödettik. yorumuna tsk.ler arkadasim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
helal olsun 12 DEV ADAMA ----- *ETİKETE GEREK YOK ALEM BİZİ TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türkiye Yunanistani Ankarada salona gömdü.. Fenerin sampiyonlugu gibi ,hala macin oynanmasini bekleyenlere duyurulur. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tsk.ler Iyi bir geceydi.. Cimboma da takviye yapilmis.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3 te 3 yapan Türkiyemiz,grup birinciligi icin suan Perto rico karsisinda. 12 Dev adama basarilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Milli takimimiz maalesef 9 sayi geride Türkiye 44- Puerto Rico 53 ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türkiye son periyoda 58-57 öne gecti..nefis bir mac.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Harika bir mac,umarim sen izleyebiliyorsun. Türkiye önde,ben radyodan takip ediyorum,66-57 öndeyiz.6 dakika kaldi.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ok.130 kanal gösteren anten tek NTV i cekmiyor.Sinir oldum inan.3 sayi fark kaldi.40 saniye var. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bitti ya.heyecandan öldüm.YENDIK 79-77 kazandik ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!