|
|
|
Ne olacak Galatasarayın hali? |
kıytırık Ukrayna takımına da elendik... ne olacak halimiz bi fikri olan varmı? ----- Şakağımdaki kansa,o benim gülüşümdür;Namert sürünmektense,er |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 uzgunummm kelin ilaci olsa basin sürermisss  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
uzgunummm kelin ilaci olsa basin sürermisss
Fenerli misin sen? ----- Laf ola kese savaşı,laf ola kestire başı... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
benn ALLAH korusunnnnnnnnnnnnnnnnn  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevindim buna hem de cok sevindim ----- Laf ola kese savaşı,laf ola kestire başı... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rezilce lendik evet... Adnan sezgin istifa..Rijkard gönderilmeli..Ayhan hemen gitmeli... Türkiyenin en iyi yerli kadrosu Galatasaraydadir iyi isi bilen bir teknik adamla ucar gider takim ----- Ululuk isteyen töreden ayrilmasin!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
koyu galatasarayli olarak oynadiklari futbolu kiniyorum. yillardir UEFA kupasini kaldirdi diye gelecekte bizi kandiriyorlar. Galatasarayin en büyük problemi ise havali bir takim olmasidir ve yaptiklari transferler genelde yanlis transferlerdir. Vallahi söylicek baska birsey bulamiyorum, tek diyecegim birsey var oda ALLAH BELANIZI VERSIN serefsiz Galatasaray ! Okadar para kazaniyorsunuz ey futbolcular ve lig basladigindan beri hep hayal kirikligina ugruyoruz. ----- Vom feeling her, hab ich ein gutes Gefühl ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanki fener daha iyi bir bok af edersin ----- Vom feeling her, hab ich ein gutes Gefühl ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fenerin neyini düşünüyon arkadas..onların her sene yaptığı sey aynı...Biz cimbomdan umutlu olduğumuz için üzülüyoruz.. ----- Laf ola kese savaşı,laf ola kestire başı... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok ligden düşmek olmaz da teknik direktörü değiştirebilirler...Arda ve ayhanda giderse bişeyler olur.. ----- Laf ola kese savaşı,laf ola kestire başı... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Özür. Yakismadi hanfendi,yakismadi. Siz yakistirdiysaniz........???? Bende kizgin ve üzgünüm,Hakiki cimbomlu,takimini asagilayip rakibine gülme firsati vermez. Hincal lar doldu burasi yine..Naki kafa,naki mermer..Ne bu siddet bu celal..?Serefsizler..kelimesi dokunuyor ya.Tüm takima ve camiaya mal etmeseniz diyorum. Esen kaliniz.Veya takim degistiriniz,Hic olmazsa hakaret etmeyiniz.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lütfen ama, yillardir susuyoruz yillardir kendimizi gecmistekiyle avutuyoruz. Benim gibi galatasaraylilar olmazsa bu camiada birgün cöker! Kritizeyi kaldiramiyorsan zaten büyük bir takim degilsin. Biz Türkiyeligi olarak rusya liginin arkasinda kalmisiz. Biz galatasaray olarak rubin kazanin arkasinda kalmisiz. Biz Galatasaray olarak pili bitmis oyunculardan kurulmusuz ve transfer etmisiz. Biz galatasarayli olarak her seferinde camiamizi üzmüsüz. Biz galatasaraymiyizda serefli galatasaray gibi hareket edelim? Ben öfkeli oldugumdan küfür yagdirmiyorum sadece gercekleri söyliyorum. ----- Vom feeling her, hab ich ein gutes Gefühl ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!