|
|
|
Besiktas.... |
selam-- Trabzon öne gecti.1-0 gol Mustafa Yumlu Daha 35 dakika var macin bitmesine..Hersey olabilir. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Aynen öyle arkadasim. Sari-Kirmizi,En büyük Suan cimbom degil ....Bursa.... Kanim akarken sari.kirmizi akiyor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Duymustur mutlaka. Senin devamli kafani vurdugun duvari verde biraz akli basina gelsin.. Trabzonda son 16 dakika ,1-0 trabzon önde. Antalya durumu 3-1 yapti..Antalya 3-Kasimpasa -1 ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Trabzon 1- Besiktas -0 Antalya 3-Kasimpasa -1 Maclar bitti. Haftaya Milli mac nedeniyle mac yok. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Kartallara ne oluyor,niye ucamiyorlar...? 2 hafta evvel Trabzonda kaybeden Besiktas,Bu aksam da Manisaspora yenildi.2-3 Kadrosunu belki tarihinin en iyi futbolculari ve iyi sayilabilen Teknik direktörle güclendiren Kara kartallar hala ucamiyorlar. Bu sonuc insallah avrupa ligine yansimaz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Yok arkadasim ya. Daha dün besiktaslilardan transfer teklifi aldim.Anlasamadik. Düzelirlerde,Liderin puan kaybettigi jhafta kazanmak sartti ya. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Tsk.ler Ilker arkadasim. Bende oradan bakiyorum.Bu aksam disardaydim.seyredemedim. Ama yarin G.saray-A.gücü macini seyredecegim kismetse ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Selam arkadaslar. Yarin Besiktasimiz Cok önemli bir maca cikacak.Porto geliyor.Liderlik mücadelesi yapan Kara-kartalimiza basarilar dileyelim.Baslama saati 19.00 Besiktas- Porto Her iki takimda 2 macta aldigi 6 puanla grubunun favorileri,porto 2 gol averajla lider.Galibiyet besiktasimizi guruptan cikmayi garantiliyecek. Bu aksamda Sampiyonumuz Bursaspor,Man,Unitede konuk olacak.Mac basladi.20.45 3.lük sansini korumak isteyen Timsahlarimizin,puan ve puanlarla dönmesini dileyelim. Manu-Bursaspor Basarilar BURSAYA ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Sampiyonlar ligi temsilcimiz Bursaspor güclü rakibi Manu ya 1-0 yenilerek,Puansiz grup sonuncusu kaldi. Manu 1-Bursa 0 Glasgow 1-Valencia-1 2 kasimda Bursa,manu yu agirlayacak. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Bursamiz maglup oldu yine.. 3 mac-3 maglubiyet.Maalesef. Yarin Besiktas-Porto oynayacak.Bari onlar kazansalar. Futbolumuz büyük bir cöküs icinde arkadasim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
1-0 yenildi Bursamiz. Yarin besiktas yenecek,baska caresi yok.Yenecek... Besiktasin yedekleride iyi bu sene. Bu sene Besiktas güldürecek bizi,ister inan,ister inanma. Mac yarin 1900.da Istanbulda. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Selam abdi kardes Bu sene Bursa haric hepsi birkac yenilgi aldi.Ama lig uzun bir maraton ve daha basindayiz. Bekleyelim görecegiz arkadasim. Saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Duydum evet hayir demis,yazik oldu ya.Ama o arrogant Rjkaard gitti ya,immerhin etwas. Besiktas yarin yenecek,alternatifi yok. Yarin hepimiz Kartaliz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Ben her görüse saygiyle yaklasirim arkadasim. Sana ve görüsüne katiliyorum.Onlarda artik sampiyonlukta iddiali duruma geldiler. Bir Bursa,Kayseri,Trabzon niye bu sene sampiyon olmasin.Degilmi?? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Besiktas-Porto maci basladi. Besiktasimiz 1-0 yenik durumda,ilk yarinin bitmesine 10 dakika var. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Maalesef Besiktasimizda bizi üzüyor bu gece. Durum 3-0 oldu Besiktas 0 Porto 3 son 10 dakika ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Besiktas maci bitti. Besiktas 1-Porto 3 ZSKA Sofia-0 R.Wien-2 Bu gurupta puan durumu 1-Porto 3 mac 9 puan 2-Besiktas 6 3-R.Wien 3 4-Sofya 0 Besiktas gruptan cikmak icin sansi hala sürüyor.ilk 2 takim direkt 8tel finale cikiyor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Dedim ya sana arkadasim.. Türk futbolu can cekistiriyor.Bir Besiktastan ümitliydim,onlarda beni hayal kirikligina ugratti. Ama sanslari hala devam ediyor. Saglik olsun.Gülmek haram bize son zamanlarda.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Selam sunay, Daha digerlerimi kaldi arkadasim.Bir Bursamiz var,o da dün yenildi 3 macta sifir puan.. Darisi digerlerinin basina derken...??Hangi digerleri..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Hobi bu... Kimi olur zevkten günlerce 4 köse olursun.Kimi zaman da Kücük Emrah gibi boynu bükükleri oynarsin.Gercek hayat daha acimasiz,atsan atilmiyor,satsan satilmiyor.Ama bir nevi dümen yine senin elinde. Futbolda öyle degil... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!