|
|
|
Besiktas.... |
dedim bu mac 0 : 0 biter ama son anda sky spikeri toorrrrr in istanbul dedi ----- *ETÝKETE GEREK YOK ALEM BÝZÝ TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Ya,bende gazete okudan takip ettim.orasi gol diyor. Dortmund macinda teletexte hala 0-0- yaziyor.Bekledim bitinceye kadar. Galatasarayimizi eleyen lviv.dortmund maci 3-4 bitti.birakamadim.4. gol son saniyede geldi.Nuri penalti golü atti. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
skyda maclari konferenz olarak izledim lviv 2:0 geriden 3:2 yapti ama dortmund maci birakmadi 4:3 kazandi bügün baktimda cogu ülkeden 2 -3 takim var maalesef bizdende sadece bjk var bu demek oluyorki bu sende fazla ülke puani toplayamayacagiz eger bjk ve bursa basarirli olamasa ----- *ETÝKETE GEREK YOK ALEM BÝZÝ TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Selam. Iltifat kabul ediyorum arkadasim ve tsk.ederim. Ama bu kardesini anliyamayanlar yüzünden sadece bildigim bu dalda yaziyorum, Siir,ask,mesk,politika,dini konularda agzimin payini verdiler.Tamamen kopmaya az kaldi. Saygilar arkadasim.Cizgini bozmadan devaminin takipcisi olmaya calisacagim.Bunun burada zor oldugunu bile bile.. Iyi aksam ve yorumlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Aynen ya. Trabzon sansizdi diyelim.Galatasariyimiz ,Fenerimiz niye elendi. Yakinda sampiyon ligine bile eleme turundan sonra gireriz.Girebilirsek..?? Stuttgart 3-0 Leverkusen 4-0 Dortmund 3-4 kazandi gümbür gümbür. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
bize ders olsun seneye insallah daha fazla türk takimlari temsil eder bizi avrupada ----- *ETÝKETE GEREK YOK ALEM BÝZÝ TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Sagol arkadasim. Yönünü bilmedigim bir gemiyle gitmektense,iskelede el sallamayi tercih ederim. Kardesini can dedikleri dostlari,gemiyi ilk terkederek sirtindan vurdular. Peynir gemisinin kaptani olmak onlara daha yakisti. Memo,bundan sonra ders alacak degil,verecek kalitede oldugunu ispatlamak istemiyor. Teklifine tsk.ler.Su an iyiyim.Böyle de kalayim bir süre. Sayglar arkadasima. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Volkan arkadasim. Hemen havalanma ya..son saniyediki golle de yendiniz. Ama istikrar sart be arkadasim.Dedigin gibi takim oturacak,antrenör kadro olusturacak TR.ligini taniyacak... Bu sene ligde favorisiniz.. Avrupada önce bir gruptan cikin..Sonra görüselim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Bu aldigimiz puana bagli. 5 takim basladik.2 si kaldi,ve ne kadar kalacak. Onlar yüzümüzü güldürseler diyecegim ya..Dünkü Bursanin maglubiyeti ile inancimi yitirdim arkadasim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Müsterihim arkadasim. Zaten benim kaide koyarken söz sahibi olmadigim bir isle alakam olamaz. Su an mechule giden geminin adresi belli oldugu zaman kismetse yazisiriz. Bilirsin....Birde geri gelmemek istegi olusabilir.Ne demis sairimiz...Sessiz gemi siirinde Bir cok giden memnunki yerinden,...........cok seneler gecti...cok seneler gecti......... Dönen yok seferinden. Samir nickli arkadasim..Esen kal,saglicakla kal.Iyi geceler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Selam,Basimin tatli belasi. Futbol sahasindan bahsettigini anliyamadim, mazur gör. Bende kalan saglardan bahsettin zannedip,ona göre yorum yaptim.Yazdiklarimi geri aliyorum. Iyisindir umarim.Izinede az kaldi ya. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Avrupa liginde,ülkemizin tek temsilcisi olan Besiktas,Bu aksam viyanada Rapid wien le karsilasiyor.Mac saat 19.00da basladi. BESIKTASIMIZA BASARILAR. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Maci su linkten Türkce olarak canli izleyebilirsiniz //www.ligtvizle.net/kanal/14.html Alman sat1 kanalindada Dortmund Sevilla macini izleyebilirsiniz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Viyanada ilk yari bitti.0-0 beraberlik sürüyor.Queresma sakatlanip cikti. Dortmund 0-Sevilla 1 ilk yari sonucu. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Selam arkadasima. Takim tutmani tavsiye etmem,Sonradan hastalik gibi birsey oluyor.Insan cok üzülebiliyor.En iyisi neutral kal.Kazanin tarafini tut,hep sevinirsin. Yazdiklarini kompliman kabul ediyor ve tsk.ediyorum.Estagfurullah uzman degil,sadece biraz fanatik futbol hastasiyim. Sana cimbomlu ol desem.Sonradan cimbomlu olunmaz.Cimbomlu dogulur. Bu sene sevinmek istiyorsan Volkan arkadasimiz gibi Besiktasli ol..Benim gibi cile cekmek istiyorsan Galatasarayli ol. Veya dogdugun sehirin takimindan basla.Ilerde degistirirsin. Iyi muhabbetler arkadasima.Yorumu icin tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
2.yarinin basinda türk asilli futbolcu veliyle golü bulan rapid 1-0 öne gecti. Az sonra holosko skoru esitledi.60.dakika durum 1.1.Hadi kartalim ucuver. Rapidde 3 Türk futbolcu oynuyor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Gooool Kartal 2-1 öne gecti ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Besiktasa gecersen,Volkandan transfer parasi isteyelim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
//atdhe.net/25037/watch-rapid-vienna-vs-besiktas Burayi dene . Kartal gol gol gol.... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Enaz 10 bin euro. Kolaymi kiz oglan kiz tarafsiz taraftar veriyoruz. Volki acik cek dedi...Bir hafta sonu Istanbulda yemegine ben raziyim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!