|
|
|
Yeni sezonda kim sampiyon olur... |
Haklisin arkadasim. Ama cok agir bir ceza.Gecen sene Diyarbakiri hatirla.... Acaba yan hakem,mac yönetemiyecek kadar agir yaralimiydi..?Hakem sakatlaninca nasil yerine yedek hakem gecebiliyorsa burada da olamazmiydi. Sana hakveriyorum ama,o hareketi (sise atma) yapan taraftar tüm antebi cezalandiriyor ve ...Bence adam olmaz onlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu cifte standard gecen sene fb-gs derbisindede yan hakemin basini yarmislardi mac tatil edilmemisti... ----- *ETÝKETE GEREK YOK ALEM BÝZÝ TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bencede öyle, Ama hakemler kurallari tam uygulasalar,maclarin cogu tatil edilirdi. Birde büyük takimi kayiriyorlar.Baskanlari konusmalarinla hakemlere baski kuruyor.Yazik.emege yazik.2-3 kisinin sorumsuzlugu tüm taraftara mal ediliyor.Insallah mac tekrarlanir.O ihtimal var,veya kaldigi yerden devam eder. Arkadasimin yorumuna tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam Sevil Evet ya.Cimbomda is yok bu sene.Yapilan transferlerde iyimi,kötümü ileride görecegiz. Bence antrenör gönderilmeli ve yerine yine Fatih Terim getirilmeli. Yoksa birak sampiyonlugu,ilk bese girmek bile hayal olur. Dualarini kabul edilmesini temenni ederim. Iyi aksamlar arkadasima. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam sevil Takimdan tüm futbolculari kovmak zor oldugundan,önce antrenör gönderilir.Bu adam takimi yanlis sürüyor sahaya.Yaptiklari transferlerde iyi degil kanimca. Düsünsene bir kere,Arda 2 haftadir yok,takim dada is yok.Bir takim tek bir futbolcuya endex olmamali.Avrupadan adini,sanini duymadigimiz takima elendik. Nerde o avrupa fatihi cimbomum.Fenerden ,besikten niye kötü oynuyoruz.Daha derbi oynamadan sampiyon Bursanin 6 puan gerisine düstük. Optimist olmam icin bir sebep söyle bana. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
6.haftanin ilk karsilasmasinda Bursaspor,Bucasporu agirliyor. 4.dakikada Hüseyinin attigi golle Bursaspor 1-0 önde,macta 77.dakika. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bursada oynanan karsilasma sona erdi. Bursaspor 1-Bucaspor 0, 6 da 6 yapan Timsahlar,gecen seneki sampiyonluklarinin tesadüf olmadigini gösterdi.(63.dakikada tatil edilen Antep karsilasmasinin Bursa lehine sonuclanacagini tahmin ediliyor.) Tebrikler Bursaya.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet haklisin. Galatasaray kazandigi avrupa kupasini paraya ceviremedi.Beceriksiz yönetim,yanlis transfer ve teknik adamlar sayesinde bu hallere geldiler. Bu senede is yok ama,umarim seneye daha basarili olurlar,takma kafana sapkadan baska sey.Taraftar önemli ama ,golü atacak futbolcular lazim,oda bu sene yok maalesef. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevil,arkadasim. Zaten kötü oynadiklarinda prim alamiyorlar,piyasa degeri düsüyor.Seneye ayni para bulamiyorlar.Haklisin,o paraya daha iyi oynamalari lazim.Hic olmazsa formanin hakkini versinler. Bizi üzmeye haklari yok. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cevremizdekilerin üzmesi birazda kendi elimizde,onlara belki mani olabiliriz.Zorda olsa. Ama tuttugumuz takimin kötü oynamasina dayanamayiz.Engel olamayiz. Tekrar top oynamayimi baslasam acaba,golleri ben atsam. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yetenekliydim,ama sakatliklar yüzünden erken biraktim futbolu. Hagi gibisi bir daha gelmez g.saraya.Elimizde adam gibi oynayan Bir kewel,bir ardamiz var,birazda baros,ötekilerin hepsi orta seviyede. Bende siir gibi top oynayan cimbomu özledim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öyle derler güzel oynayinca. Siirin akici olmasi lazim,göze, kulaga, kalbe hitap etmesi lazim.Onlar olunca futboldada benzetme yapariz,siir gibi oynuyor deriz. Umarim anlatabilmisimdir. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bursa... Gecen sezonun sampiyonu.6 macin 6 sinida kazanarak basladilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam Dilem arkadasim,hosgeldiniz. Biz sadece fikir yürütebilir,tahmin yapabiliriz.Sonucu seneye mayista görecegiz. Bursa benide hayrete düsürüyor,zorda olsa kazandilar,sezon sonunda nasil diye kimse sormuyor. Galatasariyin hali maalesef kötü,bu antrenör yakismiyor cimboma,maci okuyamiyor ve yanlis degistiriyor.Insallah yakinda,yeniler takima uyum saglar ve güzel maclarini seyredebiliriz. Bayanlarin maclara bu kadar ilgi duymasi neden acaba..? Hosuma gidiyor inanin.10 sene öncesi bu ilgi yoktu..Sizde nasil basladi maca ilgi,takim tutma.Aciklamak istermisiniz.? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam Belinda.. Bende sizinle ayni düsünceyi paylasiyorum.Kadrolari iyi,teknik direktörü iyi. Bir gaassarayli olarak üzülerek ifade edeyimki bizden iyi görünüyorlar.Bursayi unutmamak lazim.Fener zaten hersene kafaya oynuyor.Trabzonda iddiali bu sene Itiraf güzeldir galatasarayli arkadasim.Bükemedigin bilegi öpeceksin yeri geldiginde. Ama bunlari konusmak daha cok erken,daha 28 mac var. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadasimin güzel temennilerine katilmamak mümkün degil. Ama bakarsin düzelirler ve bir gs.e yakisir sekilde oynarlar ve bizi güldürürler,siir gibi olmasa bile.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam katre,hosgeldin. Haklisin,Sampiyon kim olursa olsun,ülkemizi hakkiyla temsil etmesini bende canI gönülden istiyorum.Bu sene Bursayla hayal kirikligi yasayacagiz sanirim. Nerde o fenerin gs.in ceyrek finalleri,hayal oldu ya..Özledim o basarilari. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bursa olmaz diyorsunuz ama,6 macta aldiklari 6 galibiyet baska türlü ifade ediyor durumu. Görecegiz,yabana atmamak lazim.Suan her takimin sansi var bence. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anadolu takimini üstüste sampiyon yapmazlar derken ,kim mani olabilirki..? Ciksinlar oynasinlar.Trabzon dönemi bunu ispat etmis. Ama,hakemler veya baskanlar müsade etmez diyorsaniz,hakli taraflari var bencede.. Neler döndügünü biz futbol severler bilemeyiz.Tesvik primleri falan yani. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Desenize,bizim sampiyonluklar tesadüf. Kimde para cok,onlarin düdügü ötüyor.Inanmak istemiyorum ama.Okuyor duyuyoruz maalesef. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!