|
|
|
Yeni sezonda kim sampiyon olur... |
Karabükü bile yenemeyen aslanlar,kanaryayi nasil yenecekler merak ediyorum.. Tek tesellimizde o kaldi galiba. Saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pazar günü oynanan ve biten maclarin neticesi, Kasimpasa-2-antalya-3 Bursa 1-Belediyespor-1 eskisehir-1-bucaspor-0 Maclar bitti Istanbuldaki Besiktas-Trabzon karsilasmasi 75.dakikada 1-1 devam ediyor. Antalya önemli bir deplasman galibiyyeti alarak rahatladi.Kasimpasa düsmekten kurtulabilirmi.. Bursa sampiyonluk yarisinda sahasinda 2 puan kaybetti. Eskisehir bucayi iyice dibe itti. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ve pazar gününün son macida bitti. BESIKTAS-1 TRABZON-2 Trabzon liderligi 24 saatligine de olsa ele gecirdi.Coook önemli bir 3 puan aldi.her iki takimda maci 10 kisi tamamladi Yarin G.Birligi-Fener maciyla 24.hafta tamamlanacak. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diyorsun.. Besiktas fenere de yenilmisti..Trabzonu yenseydi üzülürdüm. Temennin insallah gercek olur arkadasim.Gönülden katiliyorum. Kopf hoch,daha beteri var.Siehe Cimbom bom.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kanka trabzon daha istekli oynadi ve hakeme ragmen kazanmasini bildi tebrik ederim üc puani almasi iyi oldu ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacaðýna ASLAN gibi Düþmaným olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam yagmur arkadasim. Hepimizin az cok futbolla ilgisi var,ya oynuyoruz veya oynamisizdir,veya bir takima tutkumuz vardir. Bende Bir GS.li olarak bu sene sampiyonluk matematiksel bile imkansiz. Bursa,gecen senenin sampiyonu.hala iddiali. Sampiyon adaylari,fener,trabzon ve bursa.Sadece bilginize.. Bursayi coook severim..Cok güzel bir sehir.Ne mutlu size.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam kanka.. Hakikatten iyi geldi bu galibiyet. Devami sart arkadasim.1 hafta iyi bir hafta kötü olmakla sampiyon olunmuyor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maalesef gercek bu.Galatasaraydan bu sene ne köy olur,nede kasaba.. Tekrar bir anadolu takiminin sampiyon olmasi benimde temennim.Bu Bursada olabilir,Trabzon olsa daha iyi olur,sampiyonluga hasret bir camia.. Bende arasira gemlikte geciririm tatilimi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorun degil arkadasim. Uyumlu bir kisiliginiz oldugu belli. Herzaman görüsünüzü belirtebilirsiniz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trabzon spor vallahi besiktasi eyiiiiiii mosmor ettiiiiiiiiiiiii dilerimki Lazlar KOLBASTI ila HORON teper bu Lig maratonu sonu yani benim suanki Farvorim TRABZONNNNNNNNNNNNN ----- Özü DOGRU olanin, sözü de DOGRU olur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
valla bir BJK li olarak trabzon sporu hem tebrik ederim bu aksam icin hemde gönülden destekliyorum insallah fenere yedirmezler bu sene sampiyonlugu fener olmasinda kim sampiyon olursa olsun gicigim kardesim bu fenere ben |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam arkadasim.. Evet öyle oldu..Az önce özetini seyrettim..Hatta bir penaltisini yemis hakem. Ama daha 10 mac var..Istikrarli bir Trabzon un Türkiyeye kolbasi oynatir sanirim. Bakalim Fener yarin ankarada nasil bir cevap verecek.? Yorumuna tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Insallah derim bende.. Fener konusunda yanliz degilsin.. Yenildigin takimi tebrik etmek büyük bir erdemlik,tbr.lerim size. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
valla gardas oynayani tebrik ederim tabiki bizim BJK daki esekler oynasaydi degilmi yani onca para verdiler o eseklere trabzonspora gelince inan bana her zaman gönülden desteklerim onlari ama ordada senol günese güvenemiyorum sonunda insallah fenere yedirmezler yoksa inan yazik olacak sampiyonluga |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fenere yenilen Besiktasin,TSyi yenmesine üzülürdüm.. Haklisin yildizlar topluluguna bak ya..Bir kayseri,G.antep kadar puan toplayamadilar.. Suan ts.i oynatan senol hoca..Bu takimdan daha fazlasini cikarmasi imkansiz.. Temennimiz.Fenerin cikisi durdurulsun.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bütün kalbimle bu fenerin daha beter olmasina insallah diyorum tabiki hatta kümeye düser sonraki sezonlardada  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu güzel temennilere katilmamak mümkünmü..? Gecen seneki gibi 3 dakikalik sampiyonluk nasip olsun onlara.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam gazelle Bu aksamki okudugum spor yorumlarinda,Türkiyenin %de 75i Trabzonun sampiyon olmasini istiyormus. Bende buna katiliyorum.Bu gün büyük bir engel atladilar..10 mac daha ayni istikrari korurlarsa,neden olmasin. Ben cimbom taraftari olarak,Feneri yenecegimizi müjdeleyebilirim.. Gerisi senol hoca ve talebelerine kalmis..Forsa Trabzon. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yok valla olmaz 3 dakka bile cok onlara |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gaddar arkadasim benim.. Gecen sene beni iyi güldürdüler..Bu senede aynisi olursa raziyim.. Hadi 2 dakika olsun o zaman..Seni kiracak degilim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!