|
|
|
Yeni sezonda kim sampiyon olur... |
22.Hafta maclarina bugün devam edildi. Eskisehir-2-Sivasspor-1 Dün oynandi Kasimpasa 2-A.gücü-1 Bursa 1-G.Antep-4 G.Birligi 2-Karabük-3 G.Saray 1-Bucaspor-0 Bursaspor,sahasinda antepe yenilerek(1-4) zirve yarisinda önemli 3 puani birakti. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
22.hafta maclari Manisa-Trabzon (yarin)haric tamamlandi Bu günkü sonuclar. Kayseri 2-Antalya-0 Konya-0 I.nelediye-0 Besiktas 2-Fenerbahce-4 Bu neticelerden sonra Fenerbahce mac fazlaligi ile liderlik koltuguna oturdu. Trabzonun Manisadan puanla dönmesi halinde liderligini yine geri alabilecek. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bugün trabzonun macina bagli. eger trabzon alirsa sadece iki takim sona daha yakin olur diyorum. ts ve fb.. besiktasin hic sansi kalmadi. kupayi alirsa kendini zorlamasina gerek kalmadan avrupaya gider. ama galatasaray da kupanin pesinde cünkü sampiyonluk onun icinde hayal. bursa gecen sene anadaolu takimlarinin sayesinde sampiyonlugu aldi. ama simdi antep, kayseri hatta manisa bunun farkina vardi ve benim niye sampiyonlugum olmasin diyor.. ve anadolu takimlari arasinda da kapisma sözkonusu olacak. yani bedava puan yok. bursa besiktas, fener ve ts ile oynayacak daha. bence sansi yok. trabzon yenilirse bugün tek adayin fenerbahce oldugunu söyleyebilirim. ama ts alirsa iki takim arasinda gider gelir sampiyonluk.. herseyden önemlisi, güzel olsun maclar. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam berdush arkadasim. Cok güzel analiz etmissin. Bu sene Bursanin isi daha zor.Fener zaten hep favori,Trabzon da bu sene daha isikrarli gözüküyor.Kayseri beklenenden daha iyi ama,rakiplari biraz daha güclü. Trabzon manisa deplasmanindan 3 puanla dönüp liderligini geri aldi. Saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
22. haftanin son macida oynandi. Manisa 1-Trabzon - Bu sonucla liderligini 24 saatligine fenere birakan trabzon,liderligini geri aldi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aynen sende öyle... Basarilar trabzona. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rengi ne olursa olsun Sampiyon ANADOLU´dan Olsun. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam arkadasim. Anadoludan ciksin elbette,ligimiz daha enteresan olsun.Trabzon zirveden kopmuyor.Bursa bu aksam yine kazanarak ben hala buradayim diyor.Bekleyelim görelim. Bu aksam oynanan 23.haftanin ilkmacinda Bucaspor 0-Bursaspor-2 Bu sonucla bursa puanini 48e yükselterek,mac fazlasiyla lider rabzonla arasindaki farki 2e indirdi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugünde maclara devam edildi. Alinan sonuclar söyle. Ankaragücü-2G.birligi-4 I.Belediyespor-3-Galatasaray-1 Antep-2-Eskisehir-1 Fenerbahce2-Kasimpasa-0 Fenerbahce mac fazlaligi ile yine lider oldu. Galatasarayin tutarsiz futbolu devam ediyor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu gün oynanan maclarda,su sonuclar alindi. Karabükspor-2-Konyaspor-1 sivasspor-4-Manisaspor-2 Trabzon-3-Kayseri-3 Yarin Antalya-Besiktas maciyla 23.hafta tamamlanacak. Trabzon 2 defa öne gectigi macta,son dakikada beraberligi kurtardi.ve liderligi Haftalardan sonra averajla Fenerbahceye teslim etti. 1.fener-51 puan 2.trabzon 51 3.bursa 48 4.kayseri43 ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trabzon kayseri maci ne macti ama  3:3 trabzon ucuz kurtuldu hic iyi olmadi bu skor fenerin isine yaradi ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam kanka Harika bir macti.. Ben radyodan dinledim.Her an herikiside skoru degistirebilirdi. Zaten TS,evinde kaybettigi puanlara yanacak.Evinde 12 macta 25 puan,disarida 11 macta 26 puan toplamis.Yazik olacak bu gidisle..Hersene ayni dert.Taraftar bu sene sampiyonluga iyice kenetlenmisti. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kanka maca baktim cok tempolu gecti daha var maclar beli olmaz ama fener bu sene isi SIKI tutacak gibi. taraftar demisken benim bir trabzonlu arkadasimin oddesti yandi ts maci son macti giti 370€  simdi o cifte üzüntü yasiyor hem para giti hemde 3 puan ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daha 11 mac var=33 puan Arkadasina üzüldüm dersem yalan olur.Riziko almis,kaybetmis. Trabzon topallamaya basladi.Fener 7 de 7.dokuz puan farki kapatti. Sampiyon GS olamayacaksa(ki bu sene imkansiz) Anadoludan ciksin derim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
23.hafanin son macida oynandi. Antalya spor-0-Besiktas -2 Haftaya Besiktas_trabzon karsilasmasi var. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahandaaaaaaaaaaaa deme ne zaman tam???  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam sevil. Bu pazar aksami saat 18.de. 6.3.2011 I8.00de ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam volkan.. 9 puan averajini yitirdi.Simdi kafa-kafayalar.Fenerin cikisi ne kadar sürer,11 macta hersey olabilir hala.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24.haftanin acilis macinda Kayseri sahasinda Manisaspora 2-1 yenildi. Bu neticeyle Kayseri zirveden koptu. Yarin GS-karabük Pazarda Besiktas -Trabzon maci var. Feneri durduramayan Kartallar bakalim Trabzona vize verecekmi? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24.haftada bu gün oynanan maclarda su sonuclar alindi. Galatasaray-0 karabük-0 Antep-3-Sivasspor-1 Konyaspor-0-Ankaragücü-2 Galatasaray ligde yeni arenasinda ilk puanlarini kaybetti. Antepin cikisi devam ediyor. Konyaspor düsme mücadelesinde önemli 3 puan kaybetti. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!