|
|
|
Yeni sezonda kim sampiyon olur... |
Selam sevil.. Cim bom orta siralarda.29 puanla 8.sirada.. Cimbom düsmez merak etme.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bügün nihayet güzel futbola 3 puani aldik bu sezon ilk kez 4 gol birden atmisik  ümit karana ne demeli bizdeyken firikik golu felan yoktu bize bitane takdi bügün ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam kocareis arkadasim. Hele sükür ya..Birde arda-pinto gelse..Düzelir takimimiz. Eski futbolcumuz ümit haliyle eski takimina karsi fazla motive idi. Trabzonun antalyayi yenemeyecegini tahmin etmistim.3macta 7 puan kaybettiler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslinda ben cimbomun yenilmesini istedim hagiyi sutlasinlar diye hem yönetimde bavulunu toplar giderdi artik kupada gaziantepi yenemesek hagi yolcu herhalde sirf egosu yüzünden misimovici kadro disi birakiyor trabzonda düsüs var sampiyonluk ortada bakalim kim olacak ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
21. hafta maclarinda bu sonuclar alindi. Buca 3-Konya-2 sivas 2-Trabzon-3 I.belediye 0-G.Birligi-1 G.Antep 1-Galatasaray-0 Trabzon zor bir galibiyetle liderligini korudu.Izmir ekibi Buca yine umutlandi... Galatasaray bildigimiz gibi,bir var,bir yok..Son kozlarini sanirim kupaya sakladi.. Yarin A.gücü -Besiktas Pazarteside Kayseri -Fenerbahce ile karsilasacak. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben GALATASARAY diyorum biz sonradan bastiranlardaniz .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam sevda-gülüm.. Bu sene öyle gözükmüyor arkadasim. Ben hayatimda bu kadar tutarsiz bir cim-bom görmedim.. Insallah güzel temennileriniz dogru cikarda,daha fazla rezil olmadan bitiririz ligi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bizinkinler süpriz yapmayi sever
merak etme fener varken bize rezil olmak düsmez |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne güzel dedin..Agzinizdan bal damliyor.. Bu geceki yenilgiyi unutturdu bana.Aman fenerli arkadaslar alinmasin.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Onlar aliskin zaten rezil olmaya alinmazlar merak etmeyin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben bu yorumunuza yorum yapmiyorum..Etik olmadi.. Sizin sahsi fikriniz.. Saygilar..Yorumunuza tsk.ederim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet biraz centilmence olmadi kabul ediyorum . Sonucta top yuvarlak hersey olabilir  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Buda büyük bir erdemliktir.Yakisti size.. Kimseyi incitmeyelim. Bakin GS.nin bu seneki düsüsünde kimse bizi alaya almadi.. Iyi geceler arkadasima. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tskler  tabiki kimseyi kirmak istemem
herkesin düsüncesine saygim var
sorry ama sunu söylemeden de gecemeyecegim
biz yüz yilda bir sampiyonlugu yasamiyoruz KI
Tskler sizede hayirli Aksamlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu gün oynanan 21.hafta maclarinda su sonuclar alindi. Karabük-1-Kasimpasa-3 Eskisehir 1-Bursa -1 Maclar sona erdi Antalya-1 manisa -4 macta son 15 dakika. A.Gücü-Besiktas saat 18.00de Kayseri.Fenerbahce Yarin saat 19.00da Kasimpasa galibiyetle tanisti.Sürpriz bir sonuc. Bursa zirve yarisinda 2 puan kaybetti.Yarin Fenerin galibiyetinde 3-lüge düsebilir. Kayseri ya galip gelerek sampiyonluga ortak olur.Maglubiyeti halinde zirveden kopar. A.gücü besiktasi yenmesi halinde rahat bir nefes alir.Besiktas yenmesi halinde Avrupa ligi sansini sürdürür. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Biten maclar ve gecici puan durumu. Antalya 1-Manisa-4 A.Gücü 1-Besiktas-0 Maclar sona erdi. Kayseri-Fener pazartesi 19.00da 21.hafta maclari sonuclanacak. Mac sayisi........puan 1.Trabzon......21..............47 2.Bursa.........21..............45 3.Fenerbahce..20...............42 4.Kayseri.......20...............39 5.G.Antep......21...............34 15.Bucaspor....21................18 16.Sivas.........21................16 17.Konya........21................15 18.Kasimpasa...21................11 ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
21.haftanin son macinda Fenerbahce kayseriyide yenerek cikisini devam etti.5 te 5 yapti. Kayseri-0 Fenerbahce -2 goller,niang,lugano. Bu sonuctan sonra Fenerbahce lider trabzonun ardindan averajla 2.lige yükseldi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam volkan.. Acayip oynuyorlar..Az evvel özetini izledim..Öyle görünüyor.. Haftaya besiktas la derbi maci var..Besiktasta durduramazsa kolay kolay kimse tutamaz.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam sara.hsg. Fener bu,dünyada herkesi yener. Cimboma gelince puf diye söner, Onlar öyledir cünki,yanar-döner.. Cimbomdan sonra gelir fener. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iyisin tbr.ederim.. Topicin amaci futbol yorumu..Dagilmasin.. Yorumuna tesk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!