|
|
|
Yeni sezonda kim sampiyon olur... |
Aspirinle olmuyor arkadasim. Promillerin gitmesinin zamana ihtiyaci var. Indim asagi dayanamadim.Ama kafa götürmüyor. Yarina volle pulle yaparim artik. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pardon Sen Nereden Katiliyorsun? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam. Su anmi...?? yoksa normal zamanda mi.? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güzel arkadasim.Bu saatte bu merak niyekine..? Simdilik TR.deyim. Devami az sonra. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam. Bu sene kendi ellerinde sampiyonluk.Iyide avantajlari var. Sezonun 2. yarisinda 3 büyüklere gitmesi bile onlari yildirmamali. Bekleyelim görelim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam arkadaslarim.. Hasretlik bitti ve süper ligimiz verdigi tatili bitirdi.. Bu aksam ilk acilis maciyla,18.hafta maclarinin starti verildi.. Besiktas 5-Bucaspor 1 Yeni portekizlilerinde katilimiyla,Besiktas rahat bir oyunla izmir ekibini puansiz ve 5 golle evine gönderdi.. Yarin Antalya-Fener maciyla 18.hafta devam edecek. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
18.hafta maclari 1 mac haricinde tamamlandi. Kasimpasa 0-G.antep-1 Konyaspor 0-Bursaspor-0 Galatasaray 1-Sivasspor -0 Yarin Kayseri-I.belediye maclari ile 18.hafta tamamlanacak.. Puan durumu 1.Trabzon.........43 puan 2.Bursa............38 3.Fenerbahce.....36 4.Kayseri..........32 (1 maci eksik) 5.Besiktas.........31 16.sivas........15 17.buca........12 18.Kasimpasa.. 8 ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
19 hafta da bugün oynanan maclarin neticeleri. Karabük 0-kayseri-0 sivasspor 1-Antalya-1 buca 4-Kasimpasa-0 Bursa 2-Galatasaray-0 Yarinda. A.güücü-Manisa belediye i-besiktas antep-g.birligi fener-trabzon Pazartesi eskisehir.konya ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu gün 19.hafta maclarina devam edildi.. A.gücü 1-Manisaspor-3 Belediye 2-Besiktas-1 Antep-1 G.birligi-0 mac devam ediyor. Saat 18.00 de Fener-Trabzon maci ile devam edilecek. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sampiyon yine ANADOLU´dan cikacak ve bu yillar boyu sürecek, bir istanbul masali sonbuldu artik. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 10 kisilik Besiktas----- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öyle görünüyordu.. Bursa ve trabzon hala avantajli..Ama istikrarlarini sürdürebilirlermi bilemem. Trabzon ilk yaridaki trabzon degil..2 macta 5 puan kaybetti bile.. Bekleyelim görelim derim.Iyi oynayan hakkiyla olsunda,kim olursa olsun. Saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam nartallo Bu istatistikleri nasil tutuyorlar anliyamiyorum.. Ben sahsen pek dikkat etmiyorum..Mesela topla oynama dyirlar %55,ama dogru dürüst rakip ceza sahasina bile girmemisler.effektif olsunda,istersen topla az oyna..Sahsi fikrim.. Saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bilgisayarla yapiliyo hersey sanirim.. Rakip sahaya girmeden kaleye 20 sut... Ben izledim maci Besiktas tek kale oynadi, IBB hep kontra atakla pozisyon aradi... Besiktas biraz birlikte oynamaya baslasinda.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ve BURSASPOR lider. Bu aksam 20.haftanin acilis macinda..Bursaspor zorda olsa sivassporu 2-1 maglup ederek,mac fazlasiyla liderlik koltuguna oturdu,Gecen senenin sampiyonunu kurtaran golü son dakikada miller atti. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GALATASARAY Selam sevenbige. Trabzonun liderligi gitti bir gecelikte olsa.. Bakalim senol hoca takiminin sinirini nasil alacak..Evvelki seneler gibi olmaz insallah. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ah be arkadasim,Beni zayif yerimden vurdun.. Bu sene GS,demeyin bana. O olamaz.... anadolu takimlarindan biri olsun.. Senol hoca,bize dünya 3.lügünü yasatmis deneyimli bir hoca.. Ben merak ediyorum..O kadar puan farki eridi gidiyor,daha fazla puan kaybetmemeleri lazim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
20.hafta maclarina bugün 4 karsilasma ile devam edildi.Sonucler söyle Kasimpas1-Belediyespor-3 Besiktas 1-Karabük-1 Kayseri 2-A.gücü-1 Manisa 1-Fener-3 Besiktas yine puan kaybetti.Zirveden tamamen koptu. Fenerbahce zor bir manisa deplasmanindan 3 puanla dönerek zirve yarisini sürdütrüyor. Yarin Trabzonun kendi sahasinda Antalyayi mutlaka yenmesi gerekiyor. Gecici puan durumu.. 1 Bursa........20 mac 44 puan 2.Trabzon.....19.......43...... 3.fenerbahce..20.......42..... 4.Kayseri.......20.......39..... 5.Besiktas......20.......32..... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu gün oynanan maclarla 20.hafta maclari tamamlandi.. Konyaspor 0-Antep-2 Trabzon-0-Antalya-0 G.Birligi-1 Bucaspor-0 Galatasaray 4-Eskisehir-2 Trabzonda kan kaybi devam ediyor..Besiktas hala istenilen oyunu puana yansitamiyor.. Bursa ve fener kayipsiz gidiyor..Galatasaray ve Kayseri düse kalka devam ediyorlar. Kasimpasa ve buca lige havlu atmak üzere.. Puan durumu.. 1.Trabzon................44 2.Bursa...................44 3.Fener...................42 4.Kayseri.................39 15.sivas...................16 16Konya...................15 17.Buca....................15 18.Kasimpasa...............8 ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!