|
|
|
Yeni sezonda kim sampiyon olur... |
Selam yaban gülü..Yazdigini yeni farkettim. Evet yazik oldu kayseriye. Ama bugün Bursada yenemedi.. O ne güzel penalti yazisi ya..aklinla bin yasa emi..pen6,vay be helal.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ilahi adelet iste pozisyon penalti degildiki zaten ----- *ETİKETE GEREK YOK ALEM BİZİ TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bilmem belki silerler simdi.. Burada bedavadan hizmet veriyorum.. Silerlerse bende yazmam.. Petzen yapmamak icin benden ne dilersin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aklinla bin yasa iyimi.. Bende Bundan sonra 5iktas yazacagim nasil,daha kisa degilmi..? Memo 1 saatligine kaciyor..Müsade.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eger eskisehirde ümit karan oynasaydi mac skoru farkli olabilirdi ümit karan sever fenerbahceyi  99 numarali formasiyla ümittttttttttttt karannnnnnnnnnn  ----- *ETİKETE GEREK YOK ALEM BİZİ TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haklisin ya.. O tedbirli cezali galiba..Eskisehire ne oldu anliyamadim..Bu sene cok sey beklerdim onlardan. Bir tek Antalya beni yaniltmadi. GS.den neden gönderildi bir türlü anliyamadim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Clan acilincaya kadar vaktin var arkadasim.Mesela: Yakamoz bile kiskandi askimizi.. Dinledik elele sarkimizi Meltem rüzgari dagitirken saclarini, Kacirma benden ne olur bakislarini.. Mesela yani..Hadi kolay gelsin sana bei deiner hausis ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam hainsin arkadasim.. Bu ne fener düsmanligi yaa..Keske hep öyle 3 dakika sevinseler...Hala gülüyorum ben. Bursa bu sene yine iyi gidiyor.Avrupada basarili degil. Buna üzüldüm. Ligde yenilgisiz devam ediyorlar..Yarin GS.de Trabzonu yenecek veya yenilmeyecek.Bursa yine lider.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zu hausaufgaben sagen die schüler "hausis" bei uns.Bei euch nicht etwa..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sizin icin....Timsah yürüyüsü...???? Bilmedigimiz bir yerden hukukumuz mu vardi.Normalde arkadaslarimi kirmam,elimden geleni yaparim.Siz simdilik Roman havasi ile idare edin.. ve ufak ufak,ikileyiniz. Yorumunuza tsk.ettim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu aksam oynanan maclarda sona erdi. sonuclar. Sivas 0-Belediye -4 Manisa 0-konya-1 Trabzon 2-G.Saray -0 Yarin 19.00da Besiktas -kasimpasa maci ile 11.hafta sonuclanacak. Puan durumu 1-Trabzon-26 2-Bursa-25 3-Kayseri 24 4-fener 21 ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serveten büyük hata pinoda topu iskalayinca maglubiyet kacinilmaz oldu  tebrikler trabzon tüm hafta boyunca lazolardan cekecegimiz var ----- *ETİKETE GEREK YOK ALEM BİZİ TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Basa gelen cekilir arkadasim. Birakalim sevinsinler.Onlar sampiyonluga senelerdir hasret. Yotumuna tsk.ederim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet sevinsinlar herhalde 20 seneden fazla olmasi lazim TSnin son sampiyon oldugunda bügün bir takim icin üzüldüm bir diger takim icin sevindim VFB Stuttgart 6 Cekdi Bremene ----- *ETİKETE GEREK YOK ALEM BİZİ TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet ya.. Bremen özil gideli beri rezilleri oynuyor.Bu sonucu beklemezdim.Dortmund arayi 4 puan acti.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
11. haftanin son karsilasmasinda, Besiktas 1-Kasimpasa-1 Bu durumda kartallar 8.likte kaldi ve lider Trabzonla puan farki 9 oldu.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslm.arkadasim. Insallah bu sene Trabzon olur diyorum,veya Besiktas. Benim GS.de is yok bu sene.. Trabzon camiasi sampiyonluga hazir.. 3 büyükler zorlanir bu sene. Önlerinde Tabzon,Bursa ve kayseri de var. Iyi oynayan,hakkeden sampiyon olsun derim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya arkadasim top sevmedi. Milyonluk futbolcu son saniyede iska geciyor.Karsi atakta 2-0 geldi.Kahroldum ya.Beraberlik macin hakkiydi sanirim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
12.haftanin ilk acilis macinda,Kayseri konyada gülerek dönüyor. Konyaspor -0- Kayserispor-1 Bu durumda Mac fazlasiyla Kayseri zirveye oturdu.LIDER KAYSERI ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
12.haftanin bu gün oynanan karsilasmalari söyle, Bucaspor-0 ankaragücü-0 Bursaspor-0 Trabzon-2 Eskisehir-0 Antalya-0 Gaiantep-2 Fenerbahce-1 Dünde Konyaspor-0 Kayseri -1 Bu duruma göre yeni puan durumu 1.trabzon 29 2.Kayseri 27 3.Bursa 25 4.fenerbahce 21 Trabzon tekrar lider.Bursa ilk yenilgisini aldi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!