|
|
|
Yeni sezonda kim sampiyon olur... |
9.hafta maclarina bugün oynanan 3 karsilasma ile devam edildi. I.Belediye 1-G.Antep-0 Antalya 1- Konyaspor-0 Trabzon 3-G.Birligi-1 Bu duruma göre Trabzonspor mac fazlasi ve averajla 1.lige yükseldi. 1.Trabzon----9 mac------20 puan 1.Bursaspor--8 mac------20 puan 3.Kayseri-----8 mac------17 puan 4.Antalya---- 9 mac------17 puan Sadece bilgi icindir. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
9.haftanin bu gün oynanan maclarinda su neticeler alindi. Ankaragücü 1-Bursaspor-5 Manisaspor 2- Kasimpasa-1 Bursaspor 24 saatligine Trabzona devrettigi liderligi tekrar geri aldi, Manisanin cikisi,Kasimpasaninda düsüsü devam ediyor. Az sonra 18.00 de Fener-Gs derbisi basliyacak Yarinki son mactada Besiktas,Kayseriye konuk olacak.19.00 pazartesi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam sevil Fener.gs forumuma yaz arkadasim 6 dakikan var. Hadi kolay gelsin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
0-0 beraberlik 1-3 Gsaray 0-3 gsaray 5-0 ,5-1 Fener bos halen ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fener 0-gs 0 not ettim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gol varmı gol?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ilk 20 dakikada hala gol yok arkadasim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaw dışardan bağırtı çağırtı geldi bende gol var sandım , tşler arkadaşım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Belki erken tezahürat yapmislardir. olur öyle seyler.gol olunca buraya yazacagim.Dakika 35 0-0 ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olmas olmas sen rahat ol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaw hazır elin deymişken gol pozisyonlarınıda yazsan,sen kıyakçı bi kardeşe benziyon   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asya sen hangi takmı tutuyon?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben suan internetten izliyorum.Ama sizin istediginiz gibi kesintisiz degil,Arasira donuyor birkac saniyeligine. http:atdhe.net/index.html. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Insallah arkadasim. Fakat yarismaya katilmak icin gec kaldiniz. Saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ilk yari sonucu 0-0 G.sara daha baskili oynadi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
böyle taraftarlık duymadım  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elimden geleni sizlerle paylasmaya calisiyorum arkadasim. Kendinizde demissiniz ya..En iyi nereden izlendigini.Kadiköy de degilimki sizinle aninda paylasayim.Verdigim linklerden seyretme zahmetine girseniz diyorum..Biraz takiliyor ama,hic yoktan iyidir. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aynen bende de. simdi www.livesoccerhd.com veya www.fromsport.com dan deneyecegim. Radyodan dinliyorum cogu ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şaka yaptım ya ne kzıyonki  anlatmasan anlatma |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!