|
|
|
Yeni sezonda kim sampiyon olur... |
Sadece Bursaya degil avrupada mücadele eden bütün takimlarimiza basarilar diliyelim.. Sonucta hepsi TÜRKIYEYI temsil ediyor.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A. slm. Trabzon .Benimde gizli favorim. Senol hoca bu sene sürekliligi yakalarsa neden olmasin derim. Tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Harun arkadasim. Elbette.Ülkemizi temsil edenlerin hepsine basarilar dilerim. Bursayi ilk defa böyle bir platformda görmenin verdigi mutlulukla ona özel basari diledim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet orasi öyle.. Birde Inter toto macerasi vardi Bursanin Yanlis hatirlamiyorsam 94-95 sezonu olmali.. Eger o havayi yakalarlarsa Bursa cok sey yapar.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi timsahlar göreyim sizi. Gruptan ciksalar basari sayilir.Eurolige kalsalar süper.Benim cimbom yine tökezledi,bakalim playoffa kalabileceklermi..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Insallah sadece Bursa degil bütün TAKIMLARIMIZ basarili olsun.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olsun be Haruncugum. Dünya sampiyonasinda yoktuk,hic olmazsa buradaki alacagimiz basarilarla sevinelim. Degerli bilgilerini paylasan arkadasima tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bursa.Timsahlarimiz. Ayni basariyi gösterebileceklermi acaba.Ertugrul hocaya inancim sonsuzda,Bu sene sampiyonluk daha zor sanirim.Görecegiz bakalim. Paylasimin icin tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne tsk Memom rica ederim.. Ortak fikirlerimizi paylastik sadece .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya,Es -Es ler. Iyi kadro kurdular.Lige renk gelir inanirmisin.Samet hoca kurdu oldu ligin.Neden sürpriz yapmasin.Basarilar esese e ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu ara,Ligimize yeni cikan,Karabükspor,Konyaspor ve Bucaspora basarilar dilerim. Ligimize renk katacaklardir.Hele sükür güzel Izmir imizdende süper ligde bir temsilci var. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Degerli yorumlari icin tsk.ler arkadasima. Bencede rjkaard yolcu.O transferlerin arkasinda duramaz. Besiktasin risikosu var ama,Bence delgado ve nihat,ernstle,ötekilerden daha sansli. Senol hocaya biraz daha sabir etsinler derim.Antrenör gönderme sampiyonu oldular ya.. Gs.in iyi bir kaleciye ve santrofora ihtiyaci var.Yoksa bu sene yine hava alirlar. Fener zaten her zaman yarista var.Gecen seneye nazaran Bursanin isi daha zor. Saygilar, ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haklisin arkadasim. Su 3 büyüklerin tekeline son verildi ya.Helal Bursaya derim. Insallah diger takimlarimizda bu olaydan ders alirda asansör takim olmaktan kurtulurlar. Ama bu sene BJK daha iyi kadro ve antrenöre sahip sans onlardan yana diyorum. Degerli görüsünü benimle paylastiginiz icin tsk.ler.Saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam asya, Evet Trabzon iyi takim ama,nedense ligin sonlarinda nefesleri tükeniyor.Senol hoca bir avantaj TS icin.Hadi göreyim Anadolu fatihini. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas belki favori gözüküyor ama unutmamak gerek, bu yildan itibaren bütün süper lig takimlarinin naklen yayin gelirleri 4 kat artacak. yani bu su demekdir, sezon sonu ligi sonuncu bitirecek olan takimin naklen yayinlardan 10 milyon € geliri garanti. ona görede kücük takimlar artik slowenyadan, romanyadan, moldowadan degil, daha cok fransadan, ispanyadan, almanyadan ve italyadan transfer yapabiliyorlar. lige yeni cikmis bucasporun yapabildigi transferlere bir göz atarsaniz bunun farkina varacaksiniz. bu sezon cok cekismeli gececek ama kücük takimlar gecen sezonkinden dahada disli cikacak. onun icin 3 büyüklerin artik her yil sampiyonlugu kendi aralarinda belirlemelerinin garantisi yokdur. eskisehirspor veya trabzonspor olursa hic sasmayin. bursanin tekrar olmasi zor, cünkü 3 kulvarda mücadele eden bir türk takiminin 34 haftalik bir maratonda sampiyon olabilme ihtimali oldukca düsük. bir galatasarayli olarak bizim sampiyon olmamizi istiyorum yinede cünkü ne olursa olsun ben takimim icin en iyisini isterim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Temennin,gercek olur insallah.zor görünsede.Anadoluyu 7.kes sarsmaya hazirim ben. Tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elbette artan gelirler,zayif takimlarin kadrolarina güc katmakta fayda sagliyacaktir. Ligin kalitesi ve sampiyonluk yarisi artacaktir.3 büyüklerin saltanati sallantida artik. Yedek kadrosu iyi olan bence ipi gögüsleyecektir.Es Es icin daha erken.Riza hoca bu isi iyi bilen birisi.Basarilar. Güzel ve faydali yorumu icin tsk.ler arkadasima. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam. Bende aynen katiliyorum.Bjk.daha güclendi ve iyi bir hoca aldi.Bursanin isi sampiyonluga degil de iilk 5 e girmek olmali.Ben de Gs.li olarak bu sene hic sans vermiyorum onlara.Insallah yanilirim.Yanilmaya hazirim. Tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tsk.ler arkadasim. Benim nickim tesadüfen 53,yani Rizeli degilim.53 u okuyan hakli olarak rizeli saniyorlar.Ben Istanbulluyum. Yine de TS e basarilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu sene takimlar cok motive olmus olarak Bursaya karsi oynayacaklardir.Bu yüzden isleri kolay olmayacaktir. 3 büyükler herzamanki gibi yine zirveye oynayacaklardir.Burada kadro olarak besiktasi favori görüyorum. Sürpriz yapabilecek takimlar ise,Trabzon,Eskisehir ve antalyaspor olacaktir.Dedigin gibi kadrolari oturmus.Gs,gibi önüne geleni almamislar. Ligin cok cekismeli gececegi kesin.Buca,Konya,ve Karabük bakalim nasil katki saglayacaklar.Bekleyelim görelim derim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!