|
|
|
Yeni sezonda kim sampiyon olur... |
Bonkör arkadasim benim, Yanlis sarki eklemekle cezani cektin sanma...Birde hamsiyum diye dolaniyorsun.. Tesekkürler gazoz icin.. BÜYÜK TRABZON Derbi krali..Trabzon. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Volkan arkadasim. Gecmis olsun.... Birsey unutmadinmi..???? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiz sevil,Bak sonra volkanla adin cikar ugras babam ugras, Söyle anonym göndersin mükafatini... Bilende iddiaya giriyor bildigini sananda..Sayfam stickerlerle doldu... Gelecek gazozlar,colalar,pastalarda cabasi.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Galiba yanlis anlasildim. Volkani kizdirmakti niyetim.Sen niye üzerine aliniyorsun anliyamadim. Bir daha sakadan anlamadigini gözönünde bulundururum. Ben stickerimi cerceveletip Türkbase girisine asacagim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Volkan,sayfama gir,geschenke kismina tikla,en pahali deluxe sec ve gönder.Anonim olmasin..Ispat sart. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Özür,bilemedim.. Bilsem yazmazdim ona.Samimi bulup saka amacli gaz vereyim dedim. Agzimin payini aldim.. Sticker gelmemis volkan beceremedin sanirim.. Önemli degil.Verschenkene basmayi unutmussundur..Vermis sayiyorum. Daha cok alacagim olacak senden. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aldim kabu ettimde,kopyalayamadim.Buraya asacaktim. Tsk.lerrrr. Bir dahaki sefere sanada basarilar.Haftaya Cuma milli mac icin bir forum sen ac.Kim kazanir diye..Müsaitsen bu gece ac...Kafamiz dagilsin bu dedikodulardan.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam memo can gs diyorum baska söze gerek yok diyorummmmmmmmm ----- BEYAZ GÜLÜM SÖZÜMÜ TUTUMU BILLLL |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam yoksul arkadasim.. Sevindim ayni takimin taraftari olmana, Ama bu sen isimiz cok zor.7 haftada 7 puan geriye düstük.Bu sene ben umutsuzum takimimizdan.Mucize gerek. Ama yinede basarilar dileyelim. Hayal yoksulun ekmegiymis derler ya.. Iyi yorumlar,iyi aksamlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kalbimde öyle söyler ama,mantigim derki: bu sene isimiz zoooor. Üzülmeye gerek yok.Saglik olsun.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Degerli arkadaslarim. Yarida kalan Gaziantep-Bursaspor(0-1 dak 64.) maci icin futbol federasyonu kararini acikladi. Gaziantepspor 3-0 yenik sayildi.Beklenende buydu zaten.Bu kararla Bursa 3 puan aldi ve yeni puanlamaya göre,2.Trabzonun (14 puan) ardindan 1.ligini (19 puan)korudu ve arayi 5 puan acti.7 mac sonundaki puan durumlari söyle: 1-Bursa 19 2-Trabzon 14 3-Kayseri 14 4-Fener B. 13 5-Besiktas 13 6-Karabük 13 7-G.Saray 12 Sadece bilginiz icin..Saygilarimla. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ligin 8.haftasinin ilk macinda Lider Bursaspor karabüke takildi 2-2 Namaglup lider olan Timsahlar,ligin yeni takimi karabükle yenisemedi.Ama 20 puanla liderligini korudu. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam sunay. Benimde tahminim Besiktas yönündeydi. Masallah Bursasporda pes edecege benzemiyor.Trabzonda iddiali.Fener zaten hersene öyle. Haklisin.Kadro olarak bence en iyi kadro Besiktasta. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas benim semtim sayilir ama.Ben cimbomluyum,yani aslan.GS.li. Bu sene halimiz harap,Küme düser diye iddiaya girmek isteyenler bile oldu..Offffffff ya. Cok aci veriyor.Takim tutmak ne zor ismis ya. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Davet icin tesekkürler de Bir GS.li aslan dogar,aslan ölür.Kitabinda yazmaz takim degistirmek. Evet,zor günler geciriyoruz ama,Beraber yürüdük biz bu yollarda,Beraber islandik yagan yagmurda.... Zorlansak da Katlaniriz,zaten zor olani sevenlerdenim ben. Renkleriniz sevdigim renkte olsa,Ben cingene gönüllüyüm,sarisiz asla-Kirmizisiz imkansiz.. Bilmem anlatabildimmi..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anladim elbette.Saka yapmayi da yapanida severim. Biraz daha israr etseydiniz kartaldim ben simdi.Keski israrci olsaydiniz. Bu sene yine kahirlari oynayacagim desenize. Ne yapayim.Kaderimse cekerim. Bana bol sans dileyin veya daha iyi bir transfer teklifi yapin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güzel bir teklif,menejerimle bir görüseyim.Veren kim,BJK mi? Bana ne apartmanlar,daireler,arabalar verildide gitmedim.Bir yazlikla, birde hizmetci ekleyin düsüneyim. Benim gibi sifir model taraftar kolay olunmuyor.Karaborsaya düstüm ben akides. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siz bilirsiniz. Bende fenerin teklifini degerlendiririm. Ben hersene GS.li olarak kendimi yeniliyorum.30 yildirda hep 0 model kaldim.Yani taraftarin Ajda Pekkaniyim ben.. 48 saat düsünme mühleti size.Pazar aksami bu saate kadar cevap alamazsam.Ne kaybettiginizi anliyacaksiniz.Giden gitmistir,kalan saglar sizin olsun. Teklif icin yinede tsk.ler.Ama kurtarmiyor inanin.Kurtarsa tükkan sizin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tesekkür ettim. Ama benim gibi taraftar oglu taraftara dilenciye sadaka gibi transfer teklifini redediyorum. Besiktasi sampiyon yapacak,avrupada final oynatacaktim..Artik sadece rüyasini göreceksiniz. Carsi gibiyim,herseye karsiyim.Siz size kalin,esen kalin.Yetmiyeceginizi gördügünüzde kacan trenin arkasindan el sallamak icin yaniniza mendil almayi unutmayin akidesim.Trenler küsüyo sonaaa. Güzel sohbetiniz,tatli muhabbetiniz icin tsk.ler..Iyi aksamlar ve bol mhabbetler dilerim. Besiktasa da basarilar..(dilesemmi acaba..??)Hadi güzel hatiriniza ,dilerim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!